Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://blogz.t-com.me/media/1287742725.jpg
;)
Moji nikad nisu došli na vlast.
јебига, у земљи швабији ти такви 'улигани, који имају муда само касу у друштву још двајс 'улигана седе у творза, а код нас су српски бренд. :)
ко што рекох горе:
или да преформулишем:
оћемо да се курчимо а немамо шчим :)
ja do sad ne sretoh nasilnog pedera... jebes ga, nisu ni to neljudi pa da siluju sveredom.
kazes mu odjebi ljaljane, ja svoju guzu cuvam za brak, i tolko :)
muvao me i poneki peder u zivotu, kazes lepo, izvini, jebi ga, nisam zainteresovan, posto picke vise volim nego leb da jedem, al evo ovaj drugar ovde voli kurac, i pokazes na nekog najdebljeg i najdlakavijeg u drustvu, on se izvini i ode.
au kako sam se preznojao dok sam čitao ovo vukicino...leb te jebo....koja glupost, više me uznemirio njen post i količina gluposti u njemu nego ova slika gde ova dvoica jedan drugom puše
Ja sam video nekoliko, nema boljih ortaka za pijanke, čak hoće i da prebiju likove ako te dira neko...
Kad bi postojala neka organizovana grupa koja svake godine preti da napadne Spasovdansku litiju, policija bi naravno zabranila tu litiju zbog bezbednosnog rizika. Ili bi možda pohapsila te koji prete i jebala im kevu u stanici? Hm, ne znam šta bi policija uradila u tom slučaju. Verovatno bi se veooooma dvoumili.
штос' се пеглао ондак?
Келте искрено да ти речем, ако тражи фрајер цаву у геј клубу тај је па јебо матер своју луду, ако ме разумеш? :)
http://www.sectalk.com/board/public/imported_images/themavesite.com/ThatPostGaveMeCancer.jpg
ma ja se ne sikiram za sebe i da će moja seksulanost biti ugrožena. nisam ja spominjao muvanje lezbi, iako se za smuvanje jedne može dobiti 50 miliona. mislio sam na to što su zgodne lezbe i muške maštarije sa njima jedini način tih LGBT da omekšaju muške koji su protiv njih, ali i to pada u vodi jer lijepe lezbe ne postoje, uostalom od muvanja bisex djevojaka ima više vajde, ako me razumijete, to je ta magična trojka :-)
pogledajte ovo, muški koji ne padaju na ovo jesu bolesnici.
http://www.youtube.com/watch?v=52L0DrUR6MM&feature=related
Tad je Sloba bio veće zlo. Tuko bih se i danas, ali imam operisana kolena.
Ко да већу новчану понуду, играће како они свирају.
ne u gej klubu, nego na nekom partiju koji naprave gejevi...
ali inace, i za ovo sto kazes, gresis sinak. ne pravis razliku izmedju jebavanja i zenidbe.
izlaze po gej kubovima (bar gde sam video) dosta i strejt riba. mnogo vise nego sto bi ocekivao.
Je, moja šveca izašla par puta tamo. Rekla je da se nikad više neće vraćati lolo ali i da je videla brda strejt riba koje idu tamo redovno.
па и пандури су ти "конзервативне хомофобичне геџе" (цитирам Бурзума) као и политичари иако на сва уста причају како су за љуцка права и та срања, отворена демагогија и куповање гласова. и плавцима одговара да неки 'улиганчић поткачи неког геја само зато што му тај геј иде на курац. а и зна се већ да су деца пандура уствари највећи 'улигани, неће на своје дечиште дудари као на неког политичког 'улигана који је био против Слобе, пронађи се слободно :)
ali inace, i za ovo sto kazes, gresis sinak. ne pravis razliku izmedju jebavanja i zenidbe.
izlaze po gej kubovima (bar gde sam video) dosta i strejt riba. mnogo vise nego sto bi ocekivao.
верујем ти на реч али најискреније нисам видо будући да живим у делу мајке Сербије где су примитивизам, геџизам, хомофобија и сељацизам најзаступљенији, где су чак и цуре хомофоби. схваташ већ и сам, јужна пруга, Лесковац :)
Uhapse pa puste. Džabe im to kada maloumnici opet napadaju. I nemoj upoređivati paradu sa litijom. A ti Petre, bolje idi mešaj malter. Nikada ne znaš kome će da kvrcne pa da izmisli razlog da bi svoje frustracije lečio na nekome.
ima li neko onaj video one gej parade za djecu od 5 godina u norveškoj? samo da pokažem šta je sljedeći korak ako se danas kaže "da" paradi.
Nemam ja ništa protiv pedera, ali imam protiv parade. Besmislena je, kao i kao i ovi što oće da biju pedere.
kako dobro :-D. istina je.