Gej smorada

1. Тешко ће неко бит тежи од 125 килограма.

Али Валдемар има мотку (видео сам на некој слици) и помоћ словенских богова.

2. onima koji smatraju da je homoseksualnost loša jer loše utiče na natalitet.

Креатор има свој разлоге, тренутно непојмљиве. Но, мене бриге за наталитет, морбидитет и остале лете, само да ми не стоји на путу, нек парадирају деца, свеједно неће још дугоЛололо

3. НЕГО КАЦМО ОФТОПИКОВАЛИ ОД ГЕЈЕВА ДО СТРИПОВА, АРМАГЕДОНА, КРЕАТОРА, АЕ ЖИВЕЛИ
    http://www.youtube.com/watch?v=zeDqeWtUH9M

4. Креатор има свој разлоге, тренутно непојмљиве. Но, мене бриге за наталитет, морбидитет и остале лете, само да ми не стоји на путу, нек парадирају деца, свеједно неће још дугоЛололо

Па шта се онда курче они балвани с моткама кад не разумеју креаторове разлоге? Искрено, ни ја их не разумем, па се не курчим. Ја сам миран човек.

5. Па шта се онда курче они балвани с моткама

Јбг, ни њихов живот није лак, да расту у тако неуротичној, патријархално арогантној средини, то им се намеће, мржња.

6. НЕГО КАЦМО ОФТОПИКОВАЛИ ОД ГЕЈЕВА ДО СТРИПОВА, АРМАГЕДОНА, КРЕАТОРА, АЕ ЖИВЕЛИ

Ae живели, за легенде!!! Четири лика утегнута у кожу, чекај, бре, знам један филм за одрасле који тако почиње :)

7. Ja mislim da su veći problem jebeni skejteri od gejeva. Jeste oni. Izliću na ulice ne gledaju de idu s onim daskama na kotrljakama, umalo juče da zgazim jednog, što mi ne bi bilo žao, jer ima preko 3 banke lik, ali bih odgovaro posle.
    Što bi reko Metju mekonahi u 'Vreme za ubijanje'' na kraju filma kao završnu reč za skejtera na suđenju:

A ZAMISLITE SAD DA JE GEJ

Porota koma, sudija neverue. Touche!
    EDIT: u paradu skejtera bih uleteo svojim vartburgom bez jebemti, pa makar dobio smrtnu kaznu.

8. Skejterske picke, neka voze skejt u svojoj sobi, a ne pred decom !

9. Skejterske picke, neka voze skejt u svojoj sobi, a ne pred decom !

Upravo to! a deca ne znaju, mala još. misle dobro nešto. pa posle i one postanu skejteri, pu!

10. Bravo, za sve su to krivi americki filmovi i kablovska. pre si ima tri kanala i nigde skejta...

11. Мени смета што се они цигани претурају по контењерима. Ајд што краду кад их нико не види, али они ЛЕШИНАРЕ, и то пред ДЕЦОМ! Какву он поруку шаље мојем детету: ок је бити прљав, красти, просити и претурати по контејнерима. Шта бисте ви урадили кад би вам дошло једног дана ваше дете и рекло: Види какву сам мајицу нашао данас на депонији. Ужас! Мислим, нека они раде у четири зида шта хоће, али деца не смеју то да виде!!!

12. Manijače a šta bi ti uradio da ti je sin skejter i da kaže "tata ja volim skejt" lolo

13. moje dete neće da bude skejter!

14. neverovatno mi je kako to da su podigli ovaj pdv bas sad kad je gej parada...

15. Па нису то инвалиди него радовци ваљда, како год да је њихово навијачко име.
    Иначе, вицкаст стих. хД

16. e jbga...mislio sam da su oni invalidi. :(
    svejedno..kontate poentu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.