Gej smorada

1. А који пост?

2. Ma napisala sam da sam bi,ali da sam protiv gej parada.
    Ali ovo da sam bi sam sesamo zezala da vidim kakve ce vam biti reakcije.:D:D:D:D:D
    Nisam bi,a ni gej

3. Vrlo relevantan podatak... :p

4. Не верујем да би реакције биле претерано лоше, зато што си женско.
    Хиљаду пута сам видео у КСТ-у и Академији две девојке како се страсно љубе и нико ништа није реаговао. Да су мушкарци били у питању, не верујем да би изашли у једном комаду. :)
    И то је један вид дискриминације. :)

5. Ma nema veze!Sta je tu je!

6. Koliko su meni pričali na "goth" večeri u KST se i likovi ljube. Oni kao "emo" ili šta već... pozer u svakom slučaju.
    Lično ne znam jer mislim da nikada neću otići na to njihovo "goth" veče, koje nema veze sa goth-om. Još jedino Gavru podnosim. Nedostaje mi Betcave.
    -----------------
    Sve u svemu, nama je, kao narodu, pogled na svet totalno sjeban u zadnjih 20 godina. Ceo grad je osvanut grafitima "smrt pederima", kao da su nam oni nešto krivi, i dosta ljudi to gleda sa odobravanjem, i ignorišu što u potpisu stoji Nacionalni stroj.
    ALO!!!?? Jebeni nacisti hodaju našim gradom, našom zemljom, i ljudi se bore protiv pedera?!?!

7. Добро, кад су готичари и емоси у питању, ту се не зна шта је мушко, а шта женско. :Д

8. Ne.. emosi su oni ružni, a emo devojke su one slatke.
    But, off topic. :)

9. Upravu je jimmy jest to u Kst devojke se ljube , ja nisam vidjao muskarce , sigurno se nebi lepo Proveli , a i onaj Kst je raspad od mesta svasta onde ima :)

10. Ne mora da znači da su dve devojke lezbejke ako ih vidite da se ljube. Mogu biti straight as an arrow, ali to rade javno zato što je to tako opako i kul. Ne znaju kako da privuku pažnju likova pa pribegavaju proverenim metodama.

11. КСТ је огавно место на које ја никада не бих ушао, а не бих препоручио ни хомомсексуалцима...

12. Moje licno misljenje je sledece: Bioloski,mislim homoseksualizam jeste greska. Ne zato sto smatram da je moja ljubav prema devojkama veca od necije ljubavi prema momcima,ili zato sto mislim da su izopaceni,vec,jednostavno smanjuje broj potomaka i sanse da se geni prenesu dalje.Ali zaista ne verujem da je cilj zivota modernog coveka puko prenosenje gena.Ali dobro.
    Psiholoski: nije greska.Frojd je tvrdio da su svaka seksualnost normalna,i da je samo aseksualnost nenormalna.A osim toga,ljudi se ne zaljubljujemo jedni drugima u polne organe i ne vidim razloga zasto bi neko tukao homoseksualce.Doduse,mislim da bi trebalo tuci organizatore gej parade kod nas jer potpaljuju ljude da idu i budu pretuceni.Mislim,to i nema neku svrhu(kao sto mali prst rece)a ako pokusavaju da dokazu stavove kroz batine mogu da idu na protest za kosovo sa albanskom zastavom,kako bi pokazali idiotima koliko je retardirano unistavati sopstveni grad zbog Kosova.Dakle,misljenja sam da treba pretuci sve one pripadnike Obraza cije se "pomaganje zalutalim gresnicima" tj.homoseksualcima ogleda u batinama(sto inace jako podseca na Crnu reku).

13. Ono sa 'ispadanjem ključeva' je baš 'pogodak'. Većina homoseksualaca su pasivni, tj. radije bi da sami ispuštaju ključeve. Kad bi homofobi znali kako je teško (naročito na ovim prostorima) pronaći aktivnog partnera malo bi preispitali stavove. Dakle, da rezimiramo - ljudi imaju ili žeđ za prodiranjem ili žeđ da im se prodre. Pravi gey pre će vam tražiti kitu nego dupe.

14. Moje mishljenje je da gay parade ne donose nishta dobro Srbiji.To je zapadnjachko proseravanje.Evo primera : moj drugar radi u pogranichnoj policiji i kaze da su dobili neku vrstu direktive za evrointegracije da u policiji 30% bude homosa,smejuci se on kaze da kad to bude nece ih vishe zvati samo kerovi vec i pederi.Ovo je balkan i ne zelim na ulicama pedere koji se zvalave.Nek idu u zemlje Beneluxa i nek ostvaruju svoja prava.To vazi i za lezbejke.Neprirodno je da deca na ulici gledaju tako neshto.Ne mislim samo na paradu vec i na svakodnevni zivot.Neka se oni uzdrze ulice,imaju stanove pa nek se tamo kundache.Nekada je u ovoj drzavi postojalo neshto shto se zvalo javni red i mir,sad nekultura Sodome i Gomore opsedaju drzavu.Mensur je u pravu shto se drzi svojih uverenja.Ponekad pomislim da je sherijatsko pravo majka svih zakona.Ja nisam protiv gay parade,ja sam protiv devijacija kao shto je pederluk u svakom pogledu.

15. Ja bih pitala svakog od vas koji branite tu gej paradu i ta pederska prava i ostalo, samo jedno: Da vam dođe sutra vaše dete, da ima otprilike 14-15 god. i da kaže da mu se svidja neki dečak(a vaše dete je takođe muško)da li biste mu dali blagoslov ili biste ge izdebetali ko vola dok je još mali? Pa da mu takve stvari ne padaju na pamet.ili biste mirno ćutali i rekli, ima pravo da bira!?Vaše dete? lako je pričati nama danas dok još nemamo decu ovako i onako a da se nadjemo,ne daj bože, u takvoj situaciji reagovali bi kako nam priroda nalaže.jer lako je diskutovati o ovoj temi koja nas se na neki način i ne tiče jer to rade neki drugi ljudi a mi ćemo se samo napraviti pametni pa ćemo da branimo ovu ili onu stranu, a kad bi se zaista ticalo nas, kao što rekoh, ne daj bože, priča bi bila drugačija.Bolje da ne izazivamo sudbinu.

16. Zirokul, malo si se zajeba' ako si poveza' šerijat samnom. :) Ja predstavljam sve ono što pristalice bilo koje vjere mrze. I što je najbitnije, mene ovako odgovara.

17. Tako je Mensure.U pravu si.I ja mrzim buljashe.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.