Gej smorada

1. tasmanijskom djavolu: pa,pobogu,naravno da bi ga ubio od batina!Za svaki slucaj bi uzeo i lopatu,(ako je mozda i lezbejka).A ako slucajno vidim da ima recimo,epilepsiju,odmah bi prijavio crkvi da ga spale na lomaci!Sigurno je Sotona usao u njega....Evo,vec padam u verski zanos i koprcam se po sobi......

2. ''Ja bih pitala svakog od vas koji branite tu gej paradu i ta pederska prava i ostalo, samo jedno: Da vam dođe sutra vaše dete, da ima otprilike 14-15 god. i da kaže da mu se svidja neki dečak(a vaše dete je takođe muško)da li biste mu dali blagoslov ili biste ge izdebetali ko vola dok je još mali? Pa da mu takve stvari ne padaju na pamet.ili biste mirno ćutali i rekli, ima pravo da bira!?''

Човек, технички, постаје геј у пренаталном периоду, па се роди као геј. Тиме што ћеш ти физички да злостављаш своје дете нећеш променити чињеницу да оно има афинитете према истом полу. Изазваћеш само још гору ситуацију. Биће геј, а неће смети да се изрази и живеће у мукама. Мени, искрено, не би уопште било драго да ми син или ћерка буде геј, али јебига... Свака десета особа на планети је геј. Велика је вероватноћа да ти западне. Нико ту није крив. Природа, јебига. То би било исто као кад бих хтео да ми син има смеђу косу као ја, а он се родио плавушан, па сам се изнервирао и сваки дан га убијам од батина.

$Ђапе: Царе. :)

3. Možda stvarno nisam dobro upućena, ali otkad je to svaka deseta osoba na planeti gej?
    Ipak mislim da je to samo jedan trend i ništa više.Kako pre 70-80 god nije bilo ovoliko pedera, jesu li se svi uzdržavali i potajno patili? Ženili se i imali decu? Šta sad treba ja da otkrijem da mi je tata ustvari peder, jer, zaboga u njegovo vreme nisu postojale gej parade da traže svoja prava pa su morali i mogli da žive sa suprotnim polom!
    I ja bih svašta u životu, pa nema. Jer zamislite,gde bi svet otišao da svi odjednom sutra postanemo gej?

drugo
    Sta je mene ili bilo koga drugog briga što se neko hefta u dupe. Niko nikome to ne brani da radi u svojoj kući ali nema potrebe da prave javna okupljanja.Jer, tako mogu sutra i svingeri da traže svoja prava. Recimo da se dozvole brakovi u četvoro. Što, šta fali? Danas svako ima pravo da traži i da dobije.Dajte, ljudi. Zašto komplikujemo živote. Umesto što se dozvoljavaju pederska okupljanja bolje da se povede računa o vraćanju pravih vrednosti, kao što je ljubav muškarca i žene. Gde će da se rodi dete,da se normalno vaspita. Da učinimo nešto korisno u životu. da apelujemo jedni na druge da se manje svadjamo, razvodimo, švaleramo... Nekada su ljudi živeli , da kažem čoporativno, po nekoliko porodica u jednoj kući. Svi su poštovali najstarijeg bio on u pravu ili ne. Danas je druga priča, mladi parovi žive sami pa ne mogu da sastave par godina nego se razvode.Decu vaspitava više ulica nego roditelji.Trebali bi više da moslimo o tome, kako to da poboljšamo i da utičemo na normalne ljude da ostanu normalni. A ako je pederluk već bolest, onda te što prave parade i traže neka svoja prava treba odvesti na lečenje i učiniti dobro delo.
    Civilizovani smo i treba da iskoristimo to što smo rodjeni u ovo doba u koje čovek,ako je ikad mogao, a može sad , da živi udobno.

4. 1.Frojd,covek koji je postavio temelje 2/3 danasnje psihologije,nije u njima video bolest,vec je tvrdio da su sve vrste seksualnosti normalne(naravno,u slucaju pristanka obe strane-znaci iskljucuje sva silovanja,zoolofile,pedofile i nekrofile).Na kojoj naucnoj osnovi ti tvrdis da je to bolest?
    2.Da,postoji.Postoji od stare Grcke,u Rimu,u staroj Kini se to zvalo 'deljenje breskve' i postoje zapisi o tome,preko srednjeg veka(gde ima dosta opisa u crkvenim dokumentima-cak i medju svestenstvom,do posasti side medju njima u 20.veku.Znaci postoji,samo se sada mnogo otvorenije govori o tome.
    3.Iako je meni pomalo gadno,ne smatram da je odgovorno za gubljenje moralnih vrednosti,jer postoje mnogo izopacenije stvari koje radi heteroseksualni parovi-potpuno bez ljubavi.Gubljenje ljubavi u odnosima je potpuno deseta stvar i cak se smatra vrlo pozeljnim u danasnjem drustvu-stavise,ako muskarac ima seks samo sa onim devojkama koje voli,cesto je smatran pacenikom,papucicem i pederom jer u zenama ne trazi samo seksualno zadovoljstvo.
    4.Sto se tice same parade i da li je to normalno,procitaj moj prvi post na tu temu i saznaces moje misljenje.Ali,prvo procitaj nesto o heteroseksualnosti,Edipovom i Elektrinom kompleksu,odredjivanju seksualnosti u 6. godini,i onda se zapitaj koliko je,objektivno gledano, nasa heteroseksualnost normalna.

5. Pridružujem se onome što su Jimmy i Djape napisali, da ne ponavljam njihove reči.
    Ali, da pretpostavimo, ali samo pretpostavimo, da je homoseksualizam bolest, a moje dete homoseksualac. Da li to znači da ja treba da ga se odreknem? Da li sam ja moralna osoba što ga pljujem takvog kakav je? Da li to znači da smo svi koji ih pljujemo zdravi, čistunci, ispravni? Ako mi je dete mentalno bolesno ili zaostalo, da li treba da ga presavijem preko kolena da mu pokažem njegovog boga zato što je "neispravno"? Je*eš takvu čistu ljubav, Đavolice.
    A to blagosiljanje o kom pričaš... nisam ja crkva da dajem blagoslov detetu ako je dobro po mojim merilima i da pljujem po njemu zato što je ovakvo i onakvo. Ko neće umeti da da podršku svom detetu u kriznim momentima, nemoj ni da ga pravi ni da ga rađa.

6. Preventiva batina je usmeravanje deteta ka heteroseksualnosti od malih nogu.A ako je bolesno lečiti, naravno. Mada, ovo danas je samo jedno pomodarstvo više.Pokupimo sve najgore sa zapada i mislimo da smo cool,podržavamo gej parade samo da smo u trendu.Mislim da treba i droga da se lagalizuje pa da se i fino drogiramo javno, heftamo u dupe javno, kao homosexualci usvajamo decu, ma milina. Važno da smo u trendu.A ustvari smo obični glupanderi koji kupe tudje smeće.
    Sve polazi od mozga.
    Ako dete raste u normalnoj porodici, i ono će (u večini slučajeva) biti normalno, ako raste gledajući nasilje u porodici ostaće mu traume(U većini sl),rašće misleći da je to normalno dok ne sazri i shvati. A ako želite da sutra vaše dete raste gledajući lezbejke i pedere po ulici, rašće u uverenju da je i to normalno.Pa kad mu dosade žene on će preći na muškarce, jer neće morati da se ustručava ni od koga.A to će i biti za nekih 50ak god ako ih budemo pustili. Razmislite dobro do koje granice treba biti liberalan!

7. Ja sam zakljucio da samo deca pedera mogu biti pederi. Deca iz normalnih heteroseksualnih porodica ne mogu biti pederi.

8. Nije to stvar odluke, ne priča se ovde o pomodarstvu, već o pravom homoseksualizmu, ako mogu tako da kažem. Nisi ni ti odlučila da budeš hetero, ne boj se, nisam ni ja, nego nam je to dato. Nije te niko pitao da li hoćeš plave oči, velike sise, uzak struk, debele butine, tamnu kožu i sve ostalo. Tako da ni homoseksualce niko ništa nije pitao.

Ja ovde pričam o homoseksualnosti kao pojavi, ne o paradama i čudima. I ne mislim da je zapad "izmislio" pederluk, kako vi homofobi volite da kažete, a mi mučenici to preuzeli od njih jer nemamo preča posla. Oni samo više galame na ovu temu.

A što se batina tiče, ti samo izvoli pa tabaj svoje dete zato što je gay, ja ću svoje da tabam kad nešto stvarno bude skrivilo.

9. Apsolutno se slazem sa prethodnim postom.Necu vise da smaram samo da napomenem na problem sa levacima.Naime,ranije su ucitelji(i uopste drustvo) primoravali decu(levake) da koriste ruku koja im nije dominantna(desna) sto se snazno odrazilo na njihovu licnost,samopostovanje i psihu.Osecali su se poremecenim jer su vecina ljudi desnjaci,i terali su ih da koriste ne-dominantnu stranu mozga.A ti tuci sopstveno dete koliko hoces...

10. ''Ipak mislim da je to samo jedan trend i ništa više.Kako pre 70-80 god nije bilo ovoliko pedera, jesu li se svi uzdržavali i potajno patili? Ženili se i imali decu?''

- Да, многи. Хомосексуализма има од како је света и века. Има га много и међу животињама, што иде у прилог тези да је све то природно, а не тековина дваеспрвог века.-

''I ja bih svašta u životu, pa nema. Jer zamislite,gde bi svet otišao da svi odjednom sutra postanemo gej?''

Немогуће. Већ сам поменуо да се геј постаје у пренаталном периоду и то у једном фиксном проценту. Увек ће исти проценат гејева бити у популацији. Једино ће се разликовати број оних који то јавно признају. То су већ социолошки фактори.

''Preventiva batina je usmeravanje deteta ka heteroseksualnosti od malih nogu.''

Сексуалну опредељеност одређују хормони. Може ли батина да промени лучење хормона? :)

''.Mislim da treba i droga da se lagalizuje pa da se i fino drogiramo javno, heftamo u dupe javno,''

Вероватно имаш другарице које су стрејт. Бићу прост, али морам да ти поставим питање: Је л' се оне хефтају у пичку јавно? Ево, и ја сам стрејт. Мој сексуални живот се одвија иза затворених врата, као и већине стрејт људи. Одакле ти идеја да би се гејеви 'хефтали' јавно? :)))

''A ako želite da sutra vaše dete raste gledajući lezbejke i pedere po ulici, rašće u uverenju da je i to normalno.''

Нека гледа. То неће ништа променити. Ако је дете рођено стрејт, остаће стрејт, па макар му отац, мајка, ујна, ујка, чича и цела породица били геј. :)

+ све ово што рекоше Дифендер и Ђапе.

11. " Nije te niko pitao da li hoćeš plave oči, velike sise, uzak struk, debele butine, tamnu kožu i sve ostalo. Tako da ni homoseksualce niko ništa nije pitao. "
    Naravno da me niko nije pitao da biram a to ne znači da treba svoje anomalije da ističem i još da paradiram i da tražim neka prava ako sam ja poremećena, jel tako? Isto važi i za homoseksualce.
    ''Ipak mislim da je to samo jedan trend i ništa više.Kako pre 70-80 god nije bilo ovoliko pedera, jesu li se svi uzdržavali i potajno patili? Ženili se i imali decu?''

- Да, многи. Хомосексуализма има од како је света и века. Има га много и међу животињама, што иде у прилог тези да је све то природно, а не тековина дваеспрвог века.-

Kako su ovi homoseksualci mogli da se suzdržavaju pa živeli normalan sexualan život? Zato što društvo to nije dozvoljavalo. E tako isto i roditelj svoje dete može da usmerava onako kako želi, pa ako treba i batinama. A svakako da ako se dete normalno vaspita, a odrastanjem shvati da ga privlači isti pol, ono će da se suzdržava, i uvidevši da odudara od drugih , pokušati da živi kao drugi, kao što su živeli mnogi pre njega sa istim problemom.

Umorila sam se od ove teme, ostajem pri tome da sve može da se koriguje ako je na vreme pa tako i ovaj problem.

12. Iskreno,i ja sam se umorio.U prethodnih 10 postova su iskazane naucne cinjenice zasto to nije nesto na sta moze da se utice i kako nije bolest,a ti 3 posta u krug vrtis kako bi ih sve prepravljala.Realno,ti prepravljaj koliko hoces,a u medjuvremenu nadji neke argumente za svoje tvrdnje(osim naravno kako ih nije bilo jer ih je bilo,a i sada ih ima.Zato se i danas po selima svi ispozabrinjavaju kada neki muskarac sa 30 god. nema zenu i postoji jedno 100 izraza i reci za homoseksualizam)

13. Ne vredi, Đape, startne pozicije nam se razlikuju. Njena polazna tačka je da je to bolesno i nenormalno i da, ako se kod nekoga i "javi", da treba da se pravi lud. Samo ne znam da li i za šizofreniju, pošto je to "nenormalna" bolest, smatra da treba da se kulira. I neka nam svima kaže kako, da znamo ako nam zatreba.
    A pošto misli da su batine tako delotvorne da isteruju bolest pederastije, možda mogu i rak da izleče, ko zna.

Ljudi u Srbiji bi stvarno morali malo da se edukuju po ovom pitanju, umesto što kroje sopstvene teorije o bolestima i pronalaze lek za iste.

14. Izvinjavam se što upadam ovako, ali pratim raspravu već neko vreme i mislim da je više besmisleno svađati se oko toga. Đavo neće promeniti mišljenje, kao ni Đape, Džimi ili gospođa Haus. Branite svoja mišljenja i argumentujete, ali mislim da jednostavno više nema svrhe raspravljati o tome. Jedino ako ne planirate da imate decu zajedno pa se unapred dogovarate oko njihovog seksualnog opredeljenja. :)
    Šalu na stranu, ljudi, definišite, uživajte, pustite paradu, live 'n let live. Toliko od mene. :)

15. Ja ne znam, Marija, sine, gde ti vidiš svađu. Niko se ovde ni sa kim ne svađa, nego diskutujemo. A tema i postoji da se o njoj diskutuje.

16. Ovo je nekakva mrtva trka pošto poslednjih ne-znam-ni-ja-koliko-postova vrtite nekoliko teza. I niko nije u pravu, da ne kažem ono otrcano " svako ima svoje mišljenje " .
    Povlačim se, nastavite, ja sam samo dala predlog.

17. Pa, postoji mogućnost da nismo u pravu; a ti slobodno iznesi svoje mišljenje o temi.
    Za to i služi.

18. Inače, slažem se sa vama, ali to mi nije bila poenta. :)
    Uživajte, poz

19. Samo da izjavim za temu da ja ne mrzim pedere. Ali ih ne volim, to stoji. Ja sam protivnik pederskih parada, pederskih brakova, protivnik sam toga da pederi (namjerno ih tako zovem a ne homoseksualci, njima ostavljam političku korektnost) usvajaju đecu.
    Gej parade ne volim zato što je to za mene čist bezobrazluk. Idu ulicom i pjevaju i vesele se kezeći ti se u facu ka' da ti govor "Puši kurac, mi smo dobili!".
    Protiv pederskih brakova sam zato što je i to bezobrazluk, ako ne i veći od pederske parade. Ako voliš nekoga, i 'oćeš da živiš zajedno s njim i da mu ga pušiš i da mu puštaš da te guzi, to mo'š radit' i bez potpisa matičara.
    Protiv sam toga da pederi usvajaju đecu zato što, jebiga, jednostavno sam protiv toga. U ovom slučaju je za mene tačna ona "S kim si, takav si.".

Neki su me pogrešno s'vatili i pomislili da ja njih ne volim zbog vjere, što nije istina. Ja u vjeru ne vjerujem. Ne, nisam poštovalac Đavola, samo sam običan momak koji ima neki svoj pogled na neke stvari (volio bih da sam košarkaš, da imam veći pogled).

20. sto rece mensur pedere ne mrzim al ih ne volim, nekako su mi gadni, jer ti ljudi po meni nisu normalni, jer koji normalan covek moze da pored ovoliko lepih devojaka guzi bradate pedercine sa pivskim stomacima. A protiv sam tih parada jer ko im brani nek se trpaju, ljube, al sto u javnosti pred toliko ljudi ima da se razgolicuju.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.