Gej smorada

1. Cigani, napravite paradu ako hocete da budete Romi!

2. Не знам какав је сад то аргумент с Ромима, али немам живаца да се натежем, придружићу се шизенију....

А парада нејебача? АЛО БРЕ И МИ СМО ЉУДИ, ШТА ВАМ СМЕТА ШТО НЕ ЈЕБЕМО!?!

3. ОБРАЗ: Ибро, нико ти не брани да не јебеш у своја 4 зида, али на улици има бре да јебеш све у шеснаест!!!1

4. А не да ме дете сутра у аутобусу пита, а мама, а засто овај цика не јебе ниста?

5. И шта ја онда да му кажем, питам ја вас?

6. Kunem vam se rahmetom mi dedinim
    iako se u tu svirku ne razumem bas...

7. da niko nikad nije znao armoniku svirat
    kao mali Ibro, ibro dirke nas

8. ja predlažem da se otvori tema u odeljku foruma gde idu predlozi gde bi se predložila parada roma.

9. Takoe! PRAVDA ZA ROME!!

10. Подржавам. И крадљивци бакра су људи и не треба да стварамо предрасуде о њима. Треба упознати човека.

11. Rom znaci covek!

12. a Ciganka je zena!

13. Boli vas kurac beogradjane, barem će te dobiti patike za đaba, a ako ste kakve srece možda i kakve gojzerice.

14. Ciganska je 3 stepena toplija. Hocemo paradu ciganskih picaka!!!

15. А замисли колико је онда тек топо цигански чмар.

16. Ja mislim da treba organizovati paradu budala, pa da svi prošetamo i konačno budemo jednaki. S ti da će neki uvek biti jednakiji...

17. Ja mislim da treba organizovati paradu budala, pa da svi prošetamo i konačno budemo jednaki. S ti da će neki uvek biti jednakiji...

Bravo, aplauz, da smo u kafani pila bi na moj račun dok se ne uroljaš do kraja.

18. Fala Skočimiše, ti kao da znaš da mi je uroljavanje uža specijalnost. :)

19. Boli vas kurac beogradjane,

BEOGRAD JE ZA SVE KRIV!!
    Parada za nebeogradski deo Srbije, i mi imamo ponos.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.