Gej smorada

1. Cigani, napravite paradu ako hocete da budete Romi!

2. Не знам какав је сад то аргумент с Ромима, али немам живаца да се натежем, придружићу се шизенију....

А парада нејебача? АЛО БРЕ И МИ СМО ЉУДИ, ШТА ВАМ СМЕТА ШТО НЕ ЈЕБЕМО!?!

3. ОБРАЗ: Ибро, нико ти не брани да не јебеш у своја 4 зида, али на улици има бре да јебеш све у шеснаест!!!1

4. А не да ме дете сутра у аутобусу пита, а мама, а засто овај цика не јебе ниста?

5. И шта ја онда да му кажем, питам ја вас?

6. Kunem vam se rahmetom mi dedinim
    iako se u tu svirku ne razumem bas...

7. da niko nikad nije znao armoniku svirat
    kao mali Ibro, ibro dirke nas

8. ja predlažem da se otvori tema u odeljku foruma gde idu predlozi gde bi se predložila parada roma.

9. Takoe! PRAVDA ZA ROME!!

10. Подржавам. И крадљивци бакра су људи и не треба да стварамо предрасуде о њима. Треба упознати човека.

11. Rom znaci covek!

12. a Ciganka je zena!

13. Boli vas kurac beogradjane, barem će te dobiti patike za đaba, a ako ste kakve srece možda i kakve gojzerice.

14. Ciganska je 3 stepena toplija. Hocemo paradu ciganskih picaka!!!

15. А замисли колико је онда тек топо цигански чмар.

16. Ja mislim da treba organizovati paradu budala, pa da svi prošetamo i konačno budemo jednaki. S ti da će neki uvek biti jednakiji...

17. Ja mislim da treba organizovati paradu budala, pa da svi prošetamo i konačno budemo jednaki. S ti da će neki uvek biti jednakiji...

Bravo, aplauz, da smo u kafani pila bi na moj račun dok se ne uroljaš do kraja.

18. Fala Skočimiše, ti kao da znaš da mi je uroljavanje uža specijalnost. :)

19. Boli vas kurac beogradjane,

BEOGRAD JE ZA SVE KRIV!!
    Parada za nebeogradski deo Srbije, i mi imamo ponos.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.