Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
UZMI NOLE EVRO TITULU!
IBRO NIJE HTIO PARA IBRO ĆE VAZDA BIT' FUKARA
која спемчина од теме.
IBRO JE DEFAKTO UMJETNIK
Ima jedan rčma u planini....
Ima jedan lik, udari konja pesnicom i konj padne u nesvest....
Прочитах статус извесног господина Попаре на фејсу и морам да признам да је човек апсолутно у праву.
НЕ ДАЈУ МИ ДА СЕВДАХ СВИРАМ КРИЗА РАЈА ТРАЖЕ ВЕСЕЛО
Интересантно је колико сви ови који се деру колико су стрејт знају све позе и варијанте геј секса боље него сами гејеви.
дошо да подржим манифестацију ову, ја сам чоек европејац, заштитник љуцких па и буљашких права!
Kakva gomila gluposti. Ustav garantuje slobodu okupljanja i govora, nigde u Ustavu ne stoji da neka tamo grupa ne sme da šeta ukoliko je sedamdeset posto ljudi protiv nje. Osim ako se ne organizuje peticija, prikupe potpisi, zakon ode u skupštinu i izglasa se zabrana. To bi bilo demokratski. A ovi što oće da rasturaju tu gej paradu, samo je popularišu, jer da nisu napaljena stoka kao što jesu, o gejevima bi se čulo taj dan uveče u dnevniku, a ovako cela zemlja bruji o njima dva meseca pre i mesec dana posle te parade. Al šta ćeš, da su pametni, imali bi školu i išli možda na posao, a ne na utakmice i ostale prigodne manifestacije srBskog patriotizma.
Ko je bezgrešan, neka prvi baci kamen, to omladinu uči hrišćanstvo toliko drago obrazovcima. Ja kao pošten parafiličar ne mogu osuditi šetnju tih mladih momaka i devojaka.
У том делу се јесте просрао, али са овим је погодио у срж проблема:
Да ли сте ви свесни колике дневнице добијају ти пандури који иду да их бране? Ал добро, боље за то да се дају паре, које држава иначе НЕМА, већ мора да позајми, него да се исплате ратни ветерани, да се дају дечији додаци, пензије и сличне глупости.
Da, znači kriva je država što daje pare pandurima, a nisu krivi oni koji hoće da prave sranje, tuku, pale i razbijaju. To je zanimljiva logika. Za kriminal kriva država, a ne kriminalci.
Валдемаре, не вреди. Колико год пута обориш све те "аргументе", већ ћеш на следећој страни имати новог генија са "АЈДЕ ДА ПРАВИМО ПАРАДУ ХЕТЕРОСКСУАЛАЦА ИЛИ ЗЕЧЕВА, ЈА САМ УМИСЛИО ДА САМ ЗЕЦ, АЈМО ПАРАДА ЗЕЦОВА". Дефинитивно је све речено на темама које се баве овим питањем, сад се само врти у круг.
Наравно да су криви криминалци, али и држава зато што је корумпирана и огрезла у криминалу. Али ја не видим која су то права педерима угрожена, па да морају да се шеткају. Није им дозвољено склапање брака и усвајање деце? Је л' то проблем?
ne brate okej sve to, al kako ja deci u četri zida da objasnim?
Контрадикторно је ово Вучице. Ови бију и убијају недужне који изазивају масу поремећених хулигана, капираш?
На страну што ме боли курац за параду и мислим да је њено одржавање само пример глупости и није начин да се боре за своја права, сматрам да сама парада није проблем, већ да су проблем они са друге стране колоне, они што хоће да бију. Стока је све то.
Буквално ми се више сере и од педера и наложених хомофоба и идиота, џибера и свих њих колективно.
А у курац, колика се пажња посвећује тако једној небитној ствари.
Није да су баш толико дискриминисани колико причају.
У ствари, треба саградити још два затвора прилично великог капацитета, и онда пустити ове на челу лгбт организација да организују параду пар дана за редом (похваташ идиоте који хоће да се бију), а онда похваташ ове на врху тих организација које боли курац за учеснике параде, па учеснике параде који су довољно глупи да буду искоришћени. Па нек се колективно јебу у затвору. Свет би био лепше место. Нормални педери (а не ови атеншн хор) би боље живели (без страха), људи би боље живели, ови затворени би окопавали канале и тако даље. Србија би постала светска сила. А у курац.
Po mom mišljenju, sve dok je parada ponosa skup visokog rizika, parada treba da se održava.
Ko je bezgrešan, neka prvi baci kamen, to omladinu uči hrišćanstvo toliko drago obrazovcima. Ja kao pošten parafiličar ne mogu osuditi šetnju tih mladih momaka i devojaka.
Po mom mišljenju, sve dok je parada ponosa skup visokog rizika, parada treba da se održava.
Amin! Dosta vise sa tim "A zasto oni moraju da paradiraju Beogradom?". Zato!
ne brate okej sve to, al kako ja deci u četri zida da objasnim?
Omiljeni argument xD Ili onaj "A sta ja da kazem svom sinu kad se setamo kroz park i odjednom vidim dva pedera kako se jebu?". Kazu ljudi, nema glupih pitanja. Ne bih se bas slozio. Sto je rekao jedan drug, parodirajuci ovu glupost "Da, da, ti pederi oni samo cekaju u grmlju u sred bela dana, da naidje neki roditelj sa detetom i da onda iskoce na sred staze i pocnu da se jebu. To im je omiljena zanimacija".