Da l' je Milan spav'o Margitu?

1. Jebo jašta.

Dajte drugu temu da se izjasnim. :)

2. Iz pouzdanih izvora znam da ne samo da je Milan spavao Megi nego su u časovima dokolice, dok bi se vozili ka novoj svirci, svi spavali Magi. Redom i u rikverc.

3. Из поузданих извора :)

4. Rek'o mi drug koji ima jednog druga, čiji je drug nosio zvučnike kod njih.

5. јок, ја сам:)

6. Једете говна о Цукићу, човек може да вам предаје све што ће вас икада занимати о музици.
    Једете говна о Фирчију, човек можда није био неки бубњар, али је дугогодишњи веома активни продуцент, што говори за себе.
    Бивши менаџер бенда (не могу се сетити имена) који је американац са српским пореклом, је у једном интервјуу рекао да је бенд имао јако примамљиве учестале понуде из САД-а да снима исту музику на Енглеском, али је Милан одбио јер није могао да испољи емоцију на Енглоском на исти начин, што је пре њих нуђено једино Дивљим Јагодама (тачније, њима Европска турнеја и албум у продукцији неких Енглеза, ако се не варам).
    Невероватно колико вам то нолајфовање израста у потпуни хејт свега различитог.
    Невероватно да музику слушате због других, да се као курчите неким знањем, а не због себе. Има Милан песму о свима вам - Црв. Послушајте.

7. Невероватно да музику слушате због других

Сад већ вређаш.

8. Једете говна о Цукићу, човек може да вам предаје све што ће вас икада занимати о музици.

Ја никад ништа лоше нисам рекао о Цукићу. Ја га готивим од '93. године.

Једете говна о Фирчију, човек можда није био неки бубњар, али је дугогодишњи веома активни продуцент, што говори за себе.

Продуцент или не - човек је билде.

Бивши менаџер бенда (не могу се сетити имена) који је американац са српским пореклом, је у једном интервјуу рекао да је бенд имао јако примамљиве учестале понуде из САД-а да снима исту музику на Енглеском, али је Милан одбио јер није могао да испољи емоцију на Енглоском на исти начин, што је пре њих нуђено једино Дивљим Јагодама (тачније, њима Европска турнеја и албум у продукцији неких Енглеза, ако се не варам).

Па? Је л' то неки доказ квалитета?

9. Продуцент или не - човек је билде.

Знаш шта он мисли о теби? Ништа.
    Ко си ти, осим врхунски експерт у деградирању свега што ти се не свиђа?
    Да, и Сергеј је пичка. Јер је отишо. И Фирчи је. Успех се не прашта овде. Хејт, хејт, хејт.
    Па, види, јесте доказ квалитета. Не зову они на екскурзију, него зову оног од кога могу да зараде.
    О укусима се не расправља, али ти и немаш нека друга посла, је л'?
    И онда ја испаднем глупак јер се палим. Јесам за јебање јер губим време на празне приче.

10. menijesamodosadno, tebi je baš dosadno. Čoveče, opusti se, ti ko da si im portparol.

11. stvarno...ovo je zajebancija, ko će da napiše veću provalu, a ne da analiziramo dal' su se oni ANALzirali.

12. Брате, Фирчи је кретен, рекла ми кева, гледала је ту Фарму сваки дан.

13. Udaljili ste se od teme! Šta bi na kraju? Ko je koga?

14. Ко си ти, осим врхунски експерт у деградирању свега што ти се не свиђа?

Сувише кратко си на Вукајлији да би знао нешто о мом ''деградирању свега''. Прелистај мало музички подфорум и видећеш да много више хвалим бендове и извођаче и увек сам спреман људима д апрепоручим нешто квалитетно да чују, него што пљујем по нечему.

Па, види, јесте доказ квалитета. Не зову они на екскурзију, него зову оног од кога могу да зараде.

Не купују људи музику због квалитета. Да се не лажемо. Иначе би школовани музичари увек били најбогатији, а Енрике Иглесиас би био просјак.

ЕКВ је био бенд састављен од просечних музичара.

О укусима се не расправља, али ти и немаш нека друга посла, је л'?

Па, ти си овде први почео да причаш о музици. :) Тема је о нечему сасвим другом, тема је за зезање. А ти се ЈЕСИ примио.

15. А ко су Милан и Маргита? Мрзи ме гуглујем.

16. Сад већ вређаш.

Ти ниси поменут ни у каквом контексту и не знам што овако упадаш. Нисам навео имена оних на које сам мислио јер знам како функционишу ствари, па ми се не напушта сајт још увек, а ово је место дефинитивно изнад сваког од њих.
    Блек, важи. Свој сам портпарол само.
    ЕДИТ: и нисам ја почео о музици већ ви неколико страна уназад.
    Уф, јбте, ово боље од трчања.
    Колико видим ја овде имам најмање постова на теми, у којима што краће могу рекао нешто што мислим.
    А, ви сад решавајте мистерију јесу се М&М спавали пре двајес година, јер то од тога зависи добробит наше мале заједнице и човечанства целовито.

17. Margita se roknula kad je videla da su svi kurci iz benda pomrli. Amazonka, uništila ih je od spavanja.

18. A počelo je kao zajebancija, šta vam je bre?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.