Prijava

Burzum
Чрчо, не бих сада да испаднем глуп, али како се наватавају те комбинације? Мислим, ја сам студент, највише ми времена на то оде, пара немам, вољу да се цимам и да глумим неку везу такође немам. Реци ми, који је фазон са тим комбинацијама, како и где ја да наватам такве рибе, које нису смарачице, него би једноставно да се поватају, заблеје и испрдају. Капирам да су везе превазиђене и да је та комбинаторика много добра ствар.

Pa sad, postoji više varijanti:
a) bivši/bivša
Ukoliko vam je seks bio dobar, a ona isto studira, radi, nema vremena za nešto bitno, povremen seks je totalno ok. Bili ste u vezi, nije išlo, samim tim oboje ste svesni da neće ići ponovo, nema emocija samo seks. Seks s bivšom - k'o vožnja bicikla, sve ti je poznato, uigrano. Milina za kombinaciju. (napomena - izbegavati sa posesivnim, šizofreničnim bivšim devojkama, s kojim se raskid odigrao u vidu njenog overdouza pilulama za spavanje i unajmljivanjem privatnog detektiva sa zelenog venca. Ukoliko se upustiš u tako nešto, spremi se da vadiš nalog za zabranu prilaska)

b) ortak/ortakinja iz društva
Ovo je kul, jer se već dobro znate, izlazite na ista mesta, kapirate se, verovatno i imate sličan smisao za humor. Lako je da se dogovori. I takve kombinacije po nekom mom iskustvu traju najduže. (napomena - nemoj da se zaljubiš u nju, sjebaćeš sve)

c) reunion iz srednje
Staro odeljenje ili generacija, su danas kada većina vas studira u BGu bukvalno akvarijum. Garant postoji gomila devojaka iz srednje koju su bile dobre a s kojima si imao ok komunikaciju. U svakom odeljenju imaš ekipicu koja se i dalje druži i vidja jednom u dve nedelje bar, odeš par puta na takvo neko okupljanje, sprdnje priče s ekskurzija. Sada je i te devojke baš briga šta će da se priča, nemaju neke duge smaračke veze iz srednje, i ne uživaju više u cmakanju na sred hodnika. A i dovoljno ih znaš da ne moraš da vodiš smaračke "šta si u horoskopu i da li imaš brata ili sestru i treniraš li šta god" razgovore.

d) kolege & koleginice
Realno ovo je najlakše navatati, ne znam na kom si faksu, ali ako nije neki baš baš tehnički, garant je puk'o akvarijum kad malo bolje pogledaš. Najlakše se dolazi do ovakvih kombinacija u periodu kolokvijumskih nedelje, ispitnog roka i sl. Ko nije u nekoj "a la brak" vezi, kresnuće se tad. Antistress. Učite zajedno, menjate beleške, jurite potpise i jebete se zarad zadržavanja duševnog mira u tim stresnim vremenima. A i ako studirate istu stvar, automatski imate slična interesovanja i zagarantovane teme za razgovor pomoću kojih je bolno lako startovati nekoga u čitaonici.

e) sve ostalo
- Upoznavanje na ulici, kafiću, prodavnici, izlazak na dejt i nije to to filing - često dovode do kombinacije, vidite se par puta, ispitujete teritoriju, nije neki materijal to za vezu, ali kad ste ovoliko vremena utrošili, greota je da se ne kresnete.
- Drugarice, koleginice, ekipa sa treninga tvojih sestara, drugarica uvek je ok. Najave te, upoznaju te, a i realno pola ugovore za tebe. Samo d'odeš i jebeš. Easy.
- Milfače. Kada je upoznaš, prepoznaćeš je :) Ne znam kakve su ti tendencije ka tome, one najčešće varaju svoje muževe, momke, sponzore iz razonode i za njih si samo kurčetina.
- Ukoliko posećuješ neki sajt, koji je ustvari opšti jebarnik, kao što sam čula da je neki www.vukajlija.com eto ti rešenja :)

Znam da loša veza, loš seks, neslaganja i qrci palci, ali žensko se valjda (bar po mom iskustvu i iskustvu ortaka) više trudi oko veze i željom da ista opstane, naravno, ako je to obostrano mišljenje.

E trude se ako umeju i imaju volje. Ako pre toga nisu navikle da se trude tesko da ce i sada to raditi.

Mr. Moon
A je l' ti to baš fetiš? Ili se radi o jednom, konkretnom, tipu? Mislim, što mora da bude zauzet?

Ne dao Bog da mi je to fetis. Samo o jednom konkretnom tipu na koga se primam, on-off naravno, godinama, tipa od 15. godine. A uvek je ili on bio zauzet ili ja ili oboje i nikad se nista nije desilo izmedju nas, bas nista. I ne moze da se desi dok je on zauzet, jer ne umem ja to, grozno mi je da napravim njemu sranje u glavi i da se on oseca lose. Za nju me nije previse briga, najiskrenije, ali necu njega da povredim. Ali eto, svejedno se lose osecam i zbog samog primanja.

Črčo ti si institucija!

Можда вама на Видиковцу.

Брао шмекере. Крајње жарковачка фора. Само реално сагледавам ствари. Много је ликова из скромних породица, ничим се не истичу, а пичке су такве у данашње време да ћеш лакше да освојиш БГ маратон него да им га притефтериш. Данашње друштво диже пичку на пиједестал, а цаве то користе. Некад је јебати било ко ујутру спржити пљугу. Нема неистине у томе што сам рекао да је јебати данас сајнсфикшн.

E trude se ako umeju i imaju volje. Ako pre toga nisu navikle da se trude tesko da ce i sada to raditi

Znači, birao sam dobre? A nikad nisam proveravao njihov bekgraund, za razliku od nekih.

Pa, što mu ne kažeš to sve? Ili on zna? Ako ti je baš stalo da budeš sa njim, reci mu šta osećaš, pa kada bude bio slobodan jednog dana (ako), onda i možeš da se nadaš nečemu. Ovako ćeš samo d' izgoriš od tol'kog loženja :)

Zna sve to godinama, ista je situacija i sa njim:)
Pa da, takva i jeste situacija. Ako budemo u isto vreme slobodni nekada....

Črč je napisala priručnik za lov i odstrel! Ne znam da li se to odnosi i na preživare ili samo na predatore... :)))

Bićete jednom, pufnice. Bila sam u istoj priči. :))

Koliko je vama trebalo godina?:) Nama ni osam nije dovoljno;))

Чрчо, ово лепо копирам у ворд и носим на штампање. Јес да мени 3-4 опције нису изводљиве, али и ово што остаје у игри вреди.

To se uvek, ali uvek, sazna... Pre ili kasnije, naravno

Neke se stvari nikada ne saznaju ako je u interesu obe strane da tako bude.

НЕ ЧИНИ ПРЕЉУБЕ!

svejedno se lose osecam i zbog samog primanja

Jebiga, posle jebanje nema kajanja. :)

Lullaby
Sedam, zločesta.

Utesno, hvala;)

НЕ ЧИНИ ПРЕЉУБЕ!

AMIN

Francky, bre, zlotvoru!:))