Svi gotive, a ja pljujem...

1. Da, jedini si. Na celom svetu.

2. Da, jedini si. Na celom svetu.

3. e ako mi dve zene to kazu onda mora da sam stvarno pajser :(

4. Jesi. Aj sad brzo u najblizi podrum pica i jednu gajbi priuhvati.

5. Evo i treće, pajser si definitivno! :)

6. Legalizacija marihuane, pljujem po tome.

7. Ja sam ukapiro korist od mog opijanja. Jedno veče mi je crkla vuruna, a u sobi je bila ledara. I tako ja uzeh flajku iz frižidera, spizdim je čas posla umesto antifriza, pokrijem se ćebetom, legnem da spavam i rešen problem.

8. Nisi pajser, taj alkohol je precenjen.

9. a jel moze neko da mi kaze sta je toliko do jaja u alkoholu, ali da odgovor nije: "pa do jaja je"

10. Ubija bakterije u organizmu, zagreva telo i sprečava prehladu, podstiče adrenalin kad se uzme u manjim količinama...

11. Ја знам пар девојака и једног лика који не пију.

12. Sprečava zakrčenje krvnih sudova.

13. ne, ozbiljno, jel ima neko sa pravim objasnjenjem?

14. A i ima lep ukus za razliku od većine drugih lekova.

15. Evo zašto moj drug kaže da je alkohol do jaja: " Imaš opravdanje za sve što kažeš, uradiš, pa bio si pijaaaan!" :)

16. Super ti je drug. Samo nemoj da jebes decake i koristis taj izgovor, nece ti verovati.

17. Svinjsko pečenje, pihtije, jebeni Montevideo film koji mi je već izašao na kurac, rijanu i bjonsaru, miki mausa, popaja, kokos, giros, amstel, gledanje televizije, najk patike, tržne centre, jeger, golf automobile, guču..Da, sve ono što ne volim pišem malim početnim slovom.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.