Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da, jedini si. Na celom svetu.
e ako mi dve zene to kazu onda mora da sam stvarno pajser :(
Jesi. Aj sad brzo u najblizi podrum pica i jednu gajbi priuhvati.
Evo i treće, pajser si definitivno! :)
Legalizacija marihuane, pljujem po tome.
Ja sam ukapiro korist od mog opijanja. Jedno veče mi je crkla vuruna, a u sobi je bila ledara. I tako ja uzeh flajku iz frižidera, spizdim je čas posla umesto antifriza, pokrijem se ćebetom, legnem da spavam i rešen problem.
Nisi pajser, taj alkohol je precenjen.
a jel moze neko da mi kaze sta je toliko do jaja u alkoholu, ali da odgovor nije: "pa do jaja je"
Ubija bakterije u organizmu, zagreva telo i sprečava prehladu, podstiče adrenalin kad se uzme u manjim količinama...
Ја знам пар девојака и једног лика који не пију.
Stivene, dodji na chat.
Sprečava zakrčenje krvnih sudova.
ne, ozbiljno, jel ima neko sa pravim objasnjenjem?
A i ima lep ukus za razliku od većine drugih lekova.
Evo zašto moj drug kaže da je alkohol do jaja: " Imaš opravdanje za sve što kažeš, uradiš, pa bio si pijaaaan!" :)
Warkraft i CS
Super ti je drug. Samo nemoj da jebes decake i koristis taj izgovor, nece ti verovati.
hahahhahha
Svinjsko pečenje, pihtije, jebeni Montevideo film koji mi je već izašao na kurac, rijanu i bjonsaru, miki mausa, popaja, kokos, giros, amstel, gledanje televizije, najk patike, tržne centre, jeger, golf automobile, guču..Da, sve ono što ne volim pišem malim početnim slovom.