Ja sam ukapiro korist od mog opijanja. Jedno veče mi je crkla vuruna, a u sobi je bila ledara. I tako ja uzeh flajku iz frižidera, spizdim je čas posla umesto antifriza, pokrijem se ćebetom, legnem da spavam i rešen problem.
Svinjsko pečenje, pihtije, jebeni Montevideo film koji mi je već izašao na kurac, rijanu i bjonsaru, miki mausa, popaja, kokos, giros, amstel, gledanje televizije, najk patike, tržne centre, jeger, golf automobile, guču..Da, sve ono što ne volim pišem malim početnim slovom.
Da, jedini si. Na celom svetu.
e ako mi dve zene to kazu onda mora da sam stvarno pajser :(
Jesi. Aj sad brzo u najblizi podrum pica i jednu gajbi priuhvati.
Evo i treće, pajser si definitivno! :)
Legalizacija marihuane, pljujem po tome.
Ja sam ukapiro korist od mog opijanja. Jedno veče mi je crkla vuruna, a u sobi je bila ledara. I tako ja uzeh flajku iz frižidera, spizdim je čas posla umesto antifriza, pokrijem se ćebetom, legnem da spavam i rešen problem.
Nisi pajser, taj alkohol je precenjen.
a jel moze neko da mi kaze sta je toliko do jaja u alkoholu, ali da odgovor nije: "pa do jaja je"
Ubija bakterije u organizmu, zagreva telo i sprečava prehladu, podstiče adrenalin kad se uzme u manjim količinama...
Ја знам пар девојака и једног лика који не пију.
Stivene, dodji na chat.
Sprečava zakrčenje krvnih sudova.
ne, ozbiljno, jel ima neko sa pravim objasnjenjem?
A i ima lep ukus za razliku od većine drugih lekova.
Evo zašto moj drug kaže da je alkohol do jaja: " Imaš opravdanje za sve što kažeš, uradiš, pa bio si pijaaaan!" :)
Warkraft i CS
Super ti je drug. Samo nemoj da jebes decake i koristis taj izgovor, nece ti verovati.
hahahhahha
Svinjsko pečenje, pihtije, jebeni Montevideo film koji mi je već izašao na kurac, rijanu i bjonsaru, miki mausa, popaja, kokos, giros, amstel, gledanje televizije, najk patike, tržne centre, jeger, golf automobile, guču..Da, sve ono što ne volim pišem malim početnim slovom.