Hahah kurcina prsut ahaha carskiiii
Da nisam procitao svoj kometar ponovo ne bi skontao o cemu pricate jos dva sata da sam gledao
Ovo je toliko jadno da je i za vase standarde jadno
E deco deco
sve to natopljeno u secer je sranje uglavnom.
u orginalu, grci, turci i umeju neki zacin ponekad da stave da razbiju to, pa ne bude samo ukus secera i testa, ali u 95% slucaja su sranje
нисам знао да је кох сиротињски јео сам једном у ћивоту неки ваљда чоколадни са млекцетом преко наравно, откинуо сам се, добро можда сам ја јео аристократскију верзију ал јбг.
Hahah kurcina prsut ahaha carskiiii
Da nisam procitao svoj kometar ponovo ne bi skontao o cemu pricate jos dva sata da sam gledao
Ovo je toliko jadno da je i za vase standarde jadno
E deco deco
ma puši ga bergase
bergaj ga bergase
mene ljudi gledaju kao izbeglicu sirijskog rata kad spomenem da ne volim baklave i tulumbe..
Baklave su sitina ziva, tulumbe su ok
jok, obrnuto. baklave kad dobre (cimet, vanila, pomaranza, mak itd) one su super, tulumbe do sad nisam jeo neke koje nisu sranje.
I jedno i drugo teško sranje, baklave mož da prođu samo ako nisu onako natopljene
meni su tulumbe bolje, samo sto udari secer u glavu i treba ti litar vode
mada tako je kod svih tih tursko-balkanskih slatkisa
ja jedino natopljene i mogu da ih jedem, suve baklave su go kurac
И баклаве и тулумбе су шитчина реално
sve to natopljeno u secer je sranje uglavnom.
u orginalu, grci, turci i umeju neki zacin ponekad da stave da razbiju to, pa ne bude samo ukus secera i testa, ali u 95% slucaja su sranje
Па ето пробао сам баклаве и у Истанбулу, баш зато што сам мислио да би ту могле бити океј. Нису биле.
1 od 20
Sirotinjske palačinke (voda a ne mleko) dvesta puta bolje od baklava i tulumbi
Ja od tih sirotinjskih kolača jebeno obožavam koh. Davio bih se u njemu, sladak da bude sa puno mleka i ohlađen dobro.
I to iz tepsije da jedem, pa zagrebem i onaj donji sloj što je malko tvrđi.
нисам знао да је кох сиротињски јео сам једном у ћивоту неки ваљда чоколадни са млекцетом преко наравно, откинуо сам се, добро можда сам ја јео аристократскију верзију ал јбг.
Pa ono, šta ide griz i mleko valjda.
Al što sam jeo u skoplju za prošlu novu god, u onom turskom delu neki kolač trileće. Aaaa vrh. Isto kao koh samo preliveno karamelom.
Imas toga i po srbiji po siptarskim poslasticarnicama, ja jeo u pelivanu u bulevaru u bg kul je
trelece jebe. inace nije turski nego juznoamericki kolac.