Svi gotive, a ja pljujem...

1. joj imam recept za palačinke budu mekane kao duša a trik je ne mleko, ne ni voda, nego jebena kisela voda, ne biste verovali kako je dobro

2. Podeli zenama na ana forumu

3. Pa kad podgrevaš roštilj tipa u šerpi ili tiganju sipaj jedan deci kisele vode i poklopii bude svežiji fazon nego sad da si ga skinuo s rešetke

4. Trileće dobar je. Žena od svih mogućih slatkiša samo to jede
    Dolazio mi neki drug poslastičar da pravi kod mene gajbi i sad ja doneo sve što treba kaže mi je l imaš džem od šipka reko imam kae daj da stavim umesto karamele da vidiš šta je kolač
    Nerealno dobro, nerealno
    A džem i mleko idu i sa hlebom a ne u kolaču

5. sad se razmisljam sta sam skoro od kolaca jeo da je dobro i pade mi na pamet sto mi bio doneo grk jedan na veceru, galakticki burek. jebe kevu.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Galaktoboureko

mislio sam da ce da bude nesto na foru baklave, al nije, dobro je.

6. Mojne trigerujes male muje sa ovim satro burekom, "burek je samo s mesom" im je sve na svetu

7. ma nema veze sa burekom, samo ima koru odozgo da te zajebe da mislis da jedes baklavu a ono dobro.

8. E kad smo kod toga burek sa eurokremom mi isprva bio kul vec treci put me nesto smarao i eto nisam ga jeo 5 godina min nzm ni da li se pravi vise

9. joj imam recept za palačinke budu mekane kao duša a trik je ne mleko, ne ni voda, nego jebena kisela voda, ne biste verovali kako je dobro

Jeste ovo mnogo su dobre palačinke tad, al jebiga tad već prestaju da budu skroz sirotinjske.

10. Tako je kisela voda je nektar bogova

11. nisam jedan od tih "burek je samo s mesom" sektasa, boli me kurac sta se sve racuna u burek, a sta ne, ali dosad od tih raznoraznih bureka, jedino s mesom mi je dovoljno dobar da ga jedem ucestalo

12. Nisu to sektasi to su bosanci xd

13. ama bre ovaj galakticki burek nema veze sa burekom, nego ga zovem tako zato sto ga grci zovu tako.
    nit je galaksija nit je burek, nego nesto sa mlekom pa ima malo kore preko.

inace pica sa nutelom nije losa stvar ako smo kod mesanja.

jbt sad sam se setio da sam u italiji video picu sa pomfritom preko. ustvari oni stavljaju sve na picu ko mi u burek.

14. inace pokusavao sam da objasnim grku foru, on ne kapira, kao sta, galaksija, koj kurac.
    jebi ga kad im jezik ko prva godina tehnickog fakulteta.

15. Burek je samo sa sirom btw

16. Burek je samo sa sirom btw

aj sekond dat. bosanci se trigeruju, ali su u zabludi

17. De bolan nemoj mi to govorit

18. Haha Gambi kisela voda voće bogataša

19. au bohore ima da probam tu foru

pica sa nutelom i višnjama - jako dobra, pravi je picerija tu u mojoj blizini

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.