Prijava

Lista najgorih mogućih nekrsta:

likovi koji gledaju anime (weebovi grozni)
likovi koji gledaju superherojske filmove (capefags)
Star Wars fanovi (majmunčine)
odrasli muškarci koji gledaju MLP (ne guglajte to)

meni su gori svi oni sa star warsom i svim ovim superherojskim sranjima sto sad kao veliki fanovi svega toga oduvek bili od kad to postoji jer sad to popularno kao da budes fanboj i ta sranja.
a ustvari nisu, jer bi za to trebali da imaju 45-50 god a ustvari imaju 25-30 i kad su bili klinci uopste nisu ni bili stripovi nit sve to sto pricaju da kao pratili sve.

sve u svemu filmski mejnstrim otislo u kurac, pretvorilo se sve u neke superheroje sto bili po stripovima 70tih i 80tih, rimejk filmova koji bili u to doba, i sve to sa po 10 delova, svake god po jedan.
ili to ili crnac koji se oslobadja okova, neki glumac koji se mnogo ugojio ili smrsao da pokaze kolko je dobar i versatilan glumac, za sta su mogli da zaposle i nekog prirodnijeg, i 10000 puta prezvakani trileri.
bude ponesto dobro, al dosta retko.

jebes mi sve ako netfliks i slicni danas nemaju orginalniji sadrzaj od celog holivuda i te grupe tamo. serije i slicno.

pricam o americi, izvan se nadje poneki dobar film

ove anime nikad nisam razumeo, nit sam mogao da svarim taj format, tako da to necu da komentarisem.

doduse aj mozda i mogu da kapiram, dok smo mi odrastali imali smo americke crtane iz 40tih, nindza kornjace i slicno, nista japansko, dok na zapadu na veliko cepali japanci sa raznim -monima i tako to. i danas ima, i uvek je ista prica, neka borba takmicenje, cast, skupljaj igracke sto se oni bore. ukratko japan.

tako da aj, ovi animari, mozda im ostane nesto da ih golica detinjstvo pa kad neko nacrta sise u crtanom filmu malo prespoje.

sta li je nama triger bolje i da ne znam.

A i Netfliks je sličan kurac kao Holivud. Možeš da zakačiš nešto dobro, a možeš i da zakačiš govno od "istorijske" serije gde je engleski lord u ranom 19. veku crnac.

Pišam u usta Netfliksu što je tolko zasrao Wičera

netfliks je netfliks, finansiraju sve sto ti padne na pamet.
fora je sto se kroz sve to provuku vrlo kreativne, nove stvari, sto u holivudu vise nema

Tako je vukajlijasi sve je sranje i star wars i ceo holivud i netflix a i sve serije i anime i superheroji i sve na svetu samo ste vi pametni i znate da prepoznate kvalitet u dari iz jasenovca i belgijskim filmovima c kategorije, jebeni retardi nabijem vas na kurac bas idite pravite pivo sa remeom

ustvari, mozda i ima, ali nije na vrhu.

izvini gambi, nisam dovrsio misao, pa nastavljam, da ne ispadne da ti ignorisem ovo nicim izazvano nabijnje na kurac

haha evo ga ovaj, kojoj li kategoriji pripada, nadam se da nije MLP fag

duboku mrznju prema superherojskim sranjima sam navuko kad sam otiso u bioskop da gledam onaj film sto glumi ona dobra australijanka... margot robi, glumi neku ludacu sa cekicem, i ima jos neki tu, jebem ti lebac prvih sat filma je bilo kao da gledas nekog ko je pravio film po telefonskom imeniku.

znas ono kad bi ugasio odavno tv al posto si doso i nisi sam sedis tu u mraku i patis u agoniji sat ipo ili koliko traje sve to, i najlepsi deo filma kad pauza da se ristokujes pivom jer bar da pijes.

nisam jedini koji se tako osecao. navuko sam mrznju na sve te marvelove kreacije od tad.

Ma ne volim ni ja jebene superheroje ne zbog samih njih nego su uglavnom filmovi besmisleni, nolanovi betmeni su kul i dokaz da moze dobar film da se snimi sa tom tematikom. Nije mi to poenta, nervira me kad se tako grupisete i utvrdite da je sve na svetu sranje i da prosto ne postoji dovoljno kvalitetan izvor zabave sa takve prekaljene glave, nisam tu mislio na tebe toliko Kelte, za tebe znam da si normalna osoba

Lista najgorih mogućih nekrsta:

likovi koji gledaju anime (weebovi grozni)

Druye vidi učinio si jako loš i jako pogrešan korak, imaš malo vremena da se iskupiš pre nego što krenem da oštrim ratnu sekiru

Samo reci 'izvini pogrešio sam' i biće ti oprošteno

izvini pogrešio sam, weebovi ni ne spadaju u ljude XDDDDDDDDDDDDD

Misljenje prekaljenih glava o tvin piksu izvolite, pisite

A svako može da nađe neki razlog da piša po bukvalno bilo čemu što neko drugi gleda ili u čemu uživa, koliko god to nešto bilo objektivno ili subjektivno kvalitetno. Nema potrebe da to toliko ozbiljno shvatate i da se trigerujete. Evo na primer ja mislim da je Always Sunny najbolja serija svih vremena, i šta god vi rendom likovi s interneta rekli na tu temu i koliko god to bilo tačno, to neće meni da promeni mišljenje nikad. Sve je to stvar ukusa a o ukusima ne vredi raspravljati, vredi samo trigerovati onoga koji je za to podoban, i nasmešiti se zbog toga.

Ceca i njeni potomci jebem im mater ušljivu

I čitav taj seljačko-industrijski kompleks zvani zvezde granda. Popovića treba kastrirati i onda ga na ražnju ispeći. Ko god želi da bude dio toga šamar mu crnačkim kurcom treba opaliti

Ali ex yu region je u kurcu sve od 1993 kada je taj vještački imbecilizam zamjenio gitaru na našoj muzičkoj sceni.

Oprostite. Odoh da sječem vene

nervira me kad se tako grupisete i utvrdite da je sve na svetu sranje i da prosto ne postoji dovoljno kvalitetan izvor zabave sa takve prekaljene glave

Bukv svaka diskusija na Vuki o bilo čemu, ikada XD

"Sve je sranje, osim onoga što mi volimo." ekipa
Zbog takvog društva je Bombaš počeo da navija za Partizan.

Meni su weebovi na istoj razini ko Kartmenu hipici