Svi gotive, a ja pljujem...

1. Udata za Piroćanca, bili su u Katru, vratili se, imaju sina i kupili stan u Pirotu. Uostalom svojevremeno smo bile nerazdvojne i u školi i na fakultetu, kako da ti objasnim da govorim istinu, nije mi jasno...

2. Najzanimljivije - kuća preko puta kuće u Tigrovom naselju smo se udale. Dakle otvorim terasu, a ona na svojoj preko puta. Međutim ja sam se razvela i vratila kući, a ona je kupila stan sa mužem u eltnijem delu grada... Tako... Kao ličnosti smo iste, ali što bi moja mama rekla ona nije imala moj život i moje traume, normalno da je stabilna kad ima porodicu za zavideti, i svi su joj živi s obe strane, i otac, majka i s muževljeve... i svi prinose, donose, pomažu ... a iza mene nema ko da stane. Da bar brata imam... Jbg. Ne zavidim joj. Volim je jako. Putevi su nam takvi, i rekla sam joj - sve što ja nisam mogla želim da uradiš TI!

3. Pa udaj se u elitnijem delu Pirota i rešena stvar.

4. Ne zanima me udaja za stotonu života ni u najelitnijem delu sveta.

5. Lep glas imaš, ja sam često u Pirotu. Ako treba neka pomoć i to..

6. Ok, sumnje su mi otklonjene, izvinjavam se za bilo koji nenamerno nanesen stres koji su moji komentari mogli da izazovu.

7. ја сам димитгхрије хахахах симпатично

8. Ajde Filipe Stojanovicu vise DOSTA

9. jebem ti i vukajliju i zivot i posao i rad nocu i sve ti jebem u picku lepu materinu

10. Ne priznaje se vocaroo, samo slike sisa, dupeta i sl

11. Ovaaaj.... oces u viber grupu?

12. Bolje bez slika, ovako sam na osnovu glasa stvorio sliku kako izgleda, i sviđa mi se. Odoh na 5min pa se vraćam.

13. Cekaj svoj red thilmo

14. Što na 5 min de ideš šta će radiš?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.