Svi gotive, a ja pljujem...

1. Uz dužno nepoštovanje TA je na sajtu duplo duže od tebe, i vrlo žustro reaguje na takve provokacije kakva je tvoja, s tim što je ovaj put odlučila da neće.
    Sebi sam šampion. I to je ono što ljude izluđuje. Ali jesam. Tako da hvala lepo, izvoli me ne voli, pljuj, mrzi koliko god vremena ti je to potrebno. Potom ćeš shvatiti da baš i nisam tako loša, možda ti čak bude i krivo, ali ljudima volim da dam sve najgore od sebe prvo. Ako ih kasnije iznenadim - ok. Ako ne - još bolje.
    Svako dobro!

2. Je l' ovo neka kopipejst zajebancija, ili su avvl stvarno ubili oca pred njom, pa se udala za lika koji je ubio?

3. Hahaha sad sam pogledao u tv i tamo neki lik sto lici na kurac hahahahaha

4. Ma taj što upravlja tim nalogom igrao Wičera trojku i ekspanziju Hearts of Stone pa se utripovao da je on Iris von Everec a da mu ćaleta ubio Olgierd.

5. Jesi mogao na jos vecoj visini da montiras tv leba ti

6. Ne staj mi na muku. Nešto sam kao guglao idealnu visinu i onda pogrešno postavim nosač.

7. Tako je u kladionicama, šta sad. Xd

8. Luku Kojica

Tezak atensn hor, plus je glup ko ker

9. Vidim, sprdate se sa mojom životnom tragedijom. Samo napred! Go on! Ali ne mogu da vas ne prokunem opet - Da Bog da vam sile zla podarile kćeri i one doživele isto što i ja!
    Sad marš od mene. S tobom Šmokljo više ne razgovaram jebem ti mrtvu mater! E tako! Stoko jedna bezobrazna bezosećajna. Svinjo! I otac treba da ti ode kad si već takav moron. Strašno, stvarno. Šta još treba da uradim ... Ne znam evo Maja Pi mi je školska drugarica, išla je sa mnom u Gimnaziju kad se to desilo... Ne znam, stvarno nemam više reči. Neka sve žene koje vas okružuju, kažem i želim vam to iz dubine srca pogodi ista sudbina! IZ DUBINE SRCA TO ŽELIM SVIMA KOJI MI NE VERUJU I SPRDAJU SE S TIM.
    Plačem.

10. Juče sam se na trenutak osetila lepo, i poluprihvaćeno na sajtu, bilo mi je baš milo, zaradovala sam se čak nakon dosta vremena što komuniciram bez da me iko posebno vređa ... pomislila sam da je većina razumela, shvatila, ne znam, da mi veruje ...

Niste normalni stvarno, kako možete da pomislite da bi se iko šalio sa takvim nečim i koliko mora taj neko odista da bude bolestan, ali stvarno klinički bolestan, da nema osećanja niti bilo šta da može tako nešto da slaže, da nema savest ...
    ...

Mnogo si jebeno zao svete. Ne daš mi niti jedan kutak pod Suncem! A dođavola s zlobom...

11. Druže ako pokušaš objektivno i bez emocija da sagledaš shvatićeš da ništa što ja ovde napišem nije namenjeno kao neka uvreda niti atak na ličnost, te se ne bi ni trebalo doživljavati kao takvo. Čak štaviše, uzevši u obzir moje sumnje vezano za vaš identitet, morate kroz tu kontekstualnu prizmu posmatrati bilo kakav moj komentar, to jest, ako sâm vaš identitet dovodim u pitanje, logično je da bilo kakve dalje priče o ličnom životu koje proizilaze iz pretpostavke da ste vi ona osoba kojom se predstavljate, smatram za neistinite. To ih naravno ne čini neistinitima u stvarnosti, već samo u mom poimanju sveta, i vi se morate potruditi da to tako i ostane i da vam to ne nanosi bilo kakvu rastrojenost ili uzrujanost.

12. "Vukajlija.com. Da li ga posećujete? Ima mnogo jakih provala!"

Balkan Rock Forum | 13. Jun 2008.

13. Zar MajaPi nije udata u nekoj arapskoj zemlji meščini a

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.