Gamerski kviz

1. Како су зе нејчешће називале пуцачине из првог лица пре него што се усталио назив ФПС?

2. Браво - Думачине илити Дум клонови. Ај даље.

3. Džordan Mehner je proslavljeni dizajner igara. Koje je njegovo najpoznatije delo, i koje godine je ta igra izašla?

4. Znam da je pravio Princa iz Persije, :P, ne znam jeli mu to najpoznatija igra.

5. Jeste. Prince of Persia iz 1989.
    Cepaj dalje.

6. Ajd sad da vidimo zna li ko ovo, ako je glavni lik u igri Zoë Castillo, a igra se pocinje u Casablanci, o kojoj je igri rjec!?

7. Zanzarah: The Hidden Portal.

8. E sad si me sjeb'o sa ovim pitanjem.
    Mor'o sam da izguglam. Da vidimo dal' će wojtek da zna...

9. Namjerno sam stavio avanturu, posto kontam da "okorjeli" igraci i ne igraju avanture!

10. Naravno da igraju. Ali ja ovu avanturu nikada nisam igrao.

11. Де извуче Занзару, Параћинац? :)

Ја слабо играм авантуре, али ипак сам држао постер Лонгест Џрнија два (тј. Дримфола) у соби неко време. :)

12. Zato sto se glavna junakinja isto zove Zoe, pa jebiga, desava se i najboljima. Ili sam ja nesto grdno izmesao i pogresio.

13. Vojtek pogodio i cepa sledeci!

14. Ali wojtek kad grune pitanje...ne mogu ga pogoditi pa da sam cito enciklopedie o igrama! :P

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.