http://wallhits.com/data/media/5/game_red_alert_2_yuris_revenge_01_1600x1200.jpg
kako se zove ovaj LIK, i o kojoj je igrici rijec!?
Јури, РА2.
Yeah, shoot...!
Шутери?
Doomacine.
Браво - Думачине илити Дум клонови. Ај даље.
Znam da je pravio Princa iz Persije, :P, ne znam jeli mu to najpoznatija igra.
Jeste. Prince of Persia iz 1989. Cepaj dalje.
Ajd sad da vidimo zna li ko ovo, ako je glavni lik u igri Zoë Castillo, a igra se pocinje u Casablanci, o kojoj je igri rjec!?
Zanzarah: The Hidden Portal.
Nije!
E sad si me sjeb'o sa ovim pitanjem. Mor'o sam da izguglam. Da vidimo dal' će wojtek da zna...
Namjerno sam stavio avanturu, posto kontam da "okorjeli" igraci i ne igraju avanture!
Naravno da igraju. Ali ja ovu avanturu nikada nisam igrao.
Де извуче Занзару, Параћинац? :)
Ја слабо играм авантуре, али ипак сам држао постер Лонгест Џрнија два (тј. Дримфола) у соби неко време. :)
Zato sto se glavna junakinja isto zove Zoe, pa jebiga, desava se i najboljima. Ili sam ja nesto grdno izmesao i pogresio.
Vojtek pogodio i cepa sledeci!
Ali wojtek kad grune pitanje...ne mogu ga pogoditi pa da sam cito enciklopedie o igrama! :P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
http://wallhits.com/data/media/5/game_red_alert_2_yuris_revenge_01_1600x1200.jpg
kako se zove ovaj LIK, i o kojoj je igrici rijec!?
Јури, РА2.
Yeah, shoot...!
Шутери?
Doomacine.
Браво - Думачине илити Дум клонови. Ај даље.
Znam da je pravio Princa iz Persije, :P, ne znam jeli mu to najpoznatija igra.
Jeste. Prince of Persia iz 1989.
Cepaj dalje.
Ajd sad da vidimo zna li ko ovo, ako je glavni lik u igri Zoë Castillo, a igra se pocinje u Casablanci, o kojoj je igri rjec!?
Zanzarah: The Hidden Portal.
Nije!
E sad si me sjeb'o sa ovim pitanjem.
Mor'o sam da izguglam. Da vidimo dal' će wojtek da zna...
Namjerno sam stavio avanturu, posto kontam da "okorjeli" igraci i ne igraju avanture!
Naravno da igraju. Ali ja ovu avanturu nikada nisam igrao.
Де извуче Занзару, Параћинац? :)
Ја слабо играм авантуре, али ипак сам држао постер Лонгест Џрнија два (тј. Дримфола) у соби неко време. :)
Zato sto se glavna junakinja isto zove Zoe, pa jebiga, desava se i najboljima. Ili sam ja nesto grdno izmesao i pogresio.
Vojtek pogodio i cepa sledeci!
Ali wojtek kad grune pitanje...ne mogu ga pogoditi pa da sam cito enciklopedie o igrama! :P