Gamerski kviz

1. Ма и боље је што не знаш, који ће ти то у животу. :)

Ево једног зајебатог :

Првобитно име главног лика ове игре било је Адам Чрч. Међутим, већ у алфа фазим су га променили (уз још неке ствари). Која игра је у питању?

2. Kao sto rekoh, gdje iskopavas ovakve stvari...

3. Tetris batice...:D

4. Kao sto rekoh, gdje iskopavas ovakve stvari...

Бавим се помало тиме, па се свашта покупи. :)

5. Да није Морган Фримен?

6. Не. Ево помоћи - женско је.

7. Женско?

Не знам зашто али ми је прва асоцијација Резидент.

8. Не. Игра је ексклузив за ПЦ.

9. Можеш да ме силујеш али не знам. Свака која ми падне на памет има и конзолну варијанту.

Морам на кунт брзо леба ти пусти ми пвт.

10. Pu majku mu. Ujeb #2. Nemam pojma.

11. Ај једно питање. Балдурова Капија други део, додатак Балов престо.
    У борби против једног од синова Балових који се зове Абазигал, како га је могуће убити из 4 ударца, наравно подразумева се да сте га погодили? Дакле, чиста 4 ударца.

ЕДИТ: Знамо да је имун на тренутну смрт коју неки предмети и магије имају, нпр. прст смрти га неће убит или она секира што има % шансу да убије противника.

12. Nikako?
    Mene je jebao kao konja u mojim BG2:TB danima...

13. Има начин, чак теоретски свако може тако да се убије. Случајно сам извалио ово. Ло ло фора. Није чит.

14. А није и експлојт.

15. dotere, to sam igrao pre cca 8 godina! DE SE SEĆAM?!?!
    The throne of Bhaal! Kakav serijal jebote!!!

16. wojtek, da nije LAra Kroft?:)))))

17. ЛОЛО! Лара је на сонију :Д
    Па праве игре су ко вино јебем му миша :Д

18. Jesje, al' molimo te, prosvetli nas. Ja nemam pojma ni kako sam uspeo da obrnem Baldur's Gate a kamoli da se secam fora i caka...

19. Ово за Балдур неам појма.

Што се мог питања тиче, на вам помоћ - игра је изашла двеиљадите, има наставак из двеиљадетреће и спин-оф тамо негде из 2004/5.

20. El nije mozda No one lives forever? Mada, secam se da sam je igrao i na PS-u tako da verovatno nisam u pravu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.