Formula 1

1. Kako uzbudljiva sezona, i kakva poslednja trka. Alonso ga je izduvao, zahvaljujući lošoj taktici, a mladi Fetel postao najmlađi svjetski prvak F-keca. Moje mišljenje je da su RBR Reno imali najbolje bolide ove sezone i da je ovo zasluženo.
    Nadam se da će iduće sezone Baton bolje voziti i imati više sreće.

Potpisujem.
    P.S.: Alonso fegerčina.

2. Fetel je pička raspala!

3. Otkazan Bahrein zbog protesta, sezona počinje u Australiji.
    http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Automoto/193242/Otkazana-trka-u-Bahreinu-start-sezone-odlozen-za-Australiju

tako da pišemo 27., a ne 13. marta :)

4. Ма Формула је пропала

5. A jel zna iko ko će prenositi F1...
    Arena pregovara, ali će oni garant da je stave na trojku ili četvorku koju moraš da dopčaćuješ. Druga verzija je da će se i u Hrvatskoj okupiti neke lokalne televizije pa prenositi. HRT definitivno ne prenosi, a ni Fox tj. Prva tv. Gdje vi planirate gledati?

Krivo mi je zbog Blažićkog na HRT-u, genijalan lik, sve je znao i bio je strašan komentator za razliku od debila koji su kod nas prenosili na ATV-u i na BHT-a. Ljudi bi bolje vodili bacanje kamena sa ramena nego fomulu...

6. Formula 1 je za mene prestala da postoji kada ja Mihajlo prešo u MercedesGT. Da je ostao penzos, možda bi i pratio...A kako sam gotivio tog lika, još iz duela sa Hillom, kasnije sa Mikom...a u qrac Šumi, razočarao si me...što ti to trebalo?:(

7. Ma koliko god da je Šumaher BIO dobar vozač, sada je kurac od ovce. Nikad ga nisam gotivila, previše (bar po meni) nafuran lik.
    Ja bih voljela da se Kimi vrati, ali njemu je bio cilj da osvoji prvenstvo i to je to, sad ga zabole kurac, uradio je ono što je htjeo...

8. Ma jebale ga pare! Šta mu falilo da ode u zasluženu pemziju kad je rešio, a ne sad ovako, i to na ovakav način...

9. meni zao sto hakinen nije odvozio jos koju sezonu...

10. Ja sam govorila i prije nego što je počela prošla sezona da će on debelo popušiti, ali su tada zagriženi "šumaherpvci" pričali kako će ih sve pobiti na stazi...Aha...Hoće...Kako da ne...

Po mom mišljenju, da se onaj Petrov i Kobajaši malo više skoncentrišu i malo više prorade na vožnji i fazonima da bi ove prve jebali u tri lijepe. Naravno, morali bi imati dobar bolid, ali jebi ga.

Znate li za novo pravilo po kom, u principu, MORATE propustiti onog koji hoće da vas prestigne? Razumijem da je u pitanju osoba koja vodi trku pa kada nekoga prestigne za čitav krug, ali . sada je fazon da se npr recimo Masa i Kubica bore za četvrtu poziciju, Masa koji je treći mora bez recimo imalo otpora pustiti Kubicu da ga pretekne...

11. ма и не треба да се вози код њих... стока турска...

Formula 1 je za mene prestala da postoji kada ja Mihajlo prešo u MercedesGT.

стварно био бедак...

12. Jebo vas Mihajlo. Bez uvrijede, al jebaji ga...

13. Jebo vas Mihajlo. Bez uvrijede, al jebaji ga...

ma ok, ja se serem na Miku, ali jbga:))

14. Ma ja sam prvo puno, puno gotivila Dejmona Hila i kad je on prestao da vozi prestala sam gledati F1, počnem opet i Kimi mi je bio legenda samo zato što mu je pucao kurac za svim (osim onda kad ga je sjebala ona gejčina Hamilton u boksu, to je bio jedini izraz emocije na njegovom licu) i ostao mi odličan. Svi nešto pizde zbog ovog, zbog onog, a on samo čeka da se sve to završi da može bježati odatle. Sad nema takvih, nažalost....

15. хаха јеботе ја за михајла навијам цео живот, а све због тога што сам као клинац ал баш као клинац капиро да се стварно зове михајло и мислио сам да је србин па зато :)

16. хаха јеботе ја за михајла навијам цео живот, а све због тога што сам као клинац ал баш као клинац капиро да се стварно зове михајло и мислио сам да је србин па зато :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH..... GENIJALNO! :D

17. Ја сам вероватно једини човек на овим просторима који је био ватрени навијач Такуме Сатоа. Навијао сам за тог лудака још док је возио са Батоном у тандему. Краљ. Једну трку у топ 5, следећу направи хаварију после три круга.

18. lolololo!
    Ja sam samo Ferarijev navijač, a Šumija sam gotivio jer je oplemenio u Ferariju. Zbog Irvajna sam počeo još ranije aktivnije da pratim F1. Sada mi nije toliko zanimljiva.
    A dasisti, šta da ti kažem...ti si moj idol

19. Ja koliko sam skontala sam jedina osoba na svijetu koja navija za vozače, a ne za timove...

20. Ja koliko sam skontala sam jedina osoba na svijetu koja navija za vozače, a ne za timove...

HA! Ja mislio da jedini lik na svetu koji navija za timove:)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.