Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ako se Baton probije na prvo mesto ima debele sanse da odnese pobedu jer je stabilan i konstantan vozac i sto je mozda u Monte Karlu i presudno zna da sacuva gume. Iskreno, meni je zao sto je Hamilton zavrsio na 10. mestu mada ko zna, moguce da napravi pravi sou tokom trke. Sve u svemu verovatno ce biti vrlo uzbudljivo, kao i sve dosadasnje trke.
Jes vala, ova sezona bruka koliko je dobra, jedino malo smara sto ovaj mali Vetel stalno pobedjuje :) Ali svaka pobeda mu je bila zasluzena i skoro svaka tsna, tako da ni to nema veze.
Zanima me koliko ce efekta DRS, (ono sto moz' zadnji spjler da se ispravi, pa da ti da "turbo" :)))) da ima u Monaku.
Slusao sam juce Batonov intervju na nemackom RTL-u i po njegovim recima u Monaku superiornost Red Bulovih bolida je zbog staze takoreci anulirana tako da je pol pozisn na prvom mestu a onda gume i broj pit stopova a kako to vec ume da bude nekako mi se cini i da ce pejs kar tu imati posla, posebno u vreme kad su gume istrosene i kad se valja u boks spremati...
A sto se mladjahnog Fetela tice njemu skidam kapu, definitivno vec je sada stasao u jednog od velikana F1 a karijera mu je takoreci na samom pocetku. Bojim se samo da ne smori kao Sumaher.
Che-Vu, svi su bili sa super-mekim gumama u Q3 i sa tim gumama startuju, tako da očekujem pit stop već u petom krugu. :)
A i očekujem makar jedan izlazak safetycar-a. Izlaz iz tunela je mnogo zajeban. Verovatno će ovi neiskusni iz Virgina ili HRT-a da zajebu tu nešto i tako prosuti gomilu delova po stazi.
ŠKK niko nije bio ovde od 29.5...ok...pobedi onaj fetel na Monci, i mnogo sam ljut...šumaher je ekstra vozio, ali mercedas ima očajnu mašinu. Sledeća bi trebalo da se vozi Suzuka ja mislim. Uvek neizvesna staza, mada s obzirom kakva je dosad bila sezona, ne očekujem ništa novo...
Nisam lepo ispratio trku, ali Vetel je LUD! Ono prestizanje preko trave i preko svega, izborio se jbg.
http://www.youtube.com/watch?v=gHTVwBkcTr8&feature=player_embedded#!
Moj dragi, najdraži vozač se vraća!
http://www.formula1.com/news/headlines/2011/11/12858.html
NE SEEEERI?! Fakjea! Još samo ovi naši seljaci da krenu da prenose to negde, a ne na mrtvom Sportklubu Prime. Moram da uzmem 5 paketa Arenesport i Sportkluba da bih mogao nešto normalno da gledam. Bem ti državu nesposobnu... E, da, negde sam čuo da vozači Formule 1 u proseku smršaju 5 kg po trci! E sad, da li je i ako jeste, koliko je to tačno?
Mislim da nije 5 nego 2. Kod nas prenose debili na TV1, al ajd bar ljudi priznaju da nisu profesionalci, a izgleda da neće prenositi sledeću sezonu, jebo im pas mater.
Hrvati su bili najbolji, genijalci od komentatora.
Стварно су генијални
КИМИ БРАТ СЕ ВРАЋА ОПААААААААА
Jergović sada komentariše formulu na nekoj hmm...koaliciji lokalnih kanala, ali se emituju samo u Hrvatskoj, nema na kablovskoj. Kako bih voljela da sevrate na HRT...
Vratio se Kimi, opet ću početi da pratim F1. Ovaj mali plavušan mi bio gotivan u početku, al mi sad ide na kurac, kao i Hamilton. Joj, Ledeni će ponovo da bude na stazi. Nisu mu mogli naštancati auta za reli, koliko ih je nalupao, pa odlučili da je isplativije da se vrati u formulu :D Kad bi i Montoju nagovorili da svrati malo u formulu...
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH...
I meni je Njemčić bio gotivan na početku, ali mi je poslije dosadio. Nafurani Hamilton mi toliko ide na kurac da je to neopisivo. Moj dragi navija za njega, a ja za Kimija i ima opet da se bijemo i koljemo sledeće sezone.
Alonso je jebač!
I ja sam dobila zvaničnu potvrdu od njegovog menadžera danas i mnogo sam srećna. Sad će opet da se gleda TV vikendom
Šest šampiona u sezoni, biće seksa na sve strane. Naročito kada ludi Kimi krene da šije, samo ako mrtvi Lotus bude imao dobar bolid.
Tek sad vidim da je Kuglica opet slomio nogu. Čovjeka neće, pa neće.
http://www.gp1.hr/to-se-zove-losa-sreca-kubica-se-poskliznuo-i-slomio-nogu/
Kimi je sa Lotusom već odvezao najbrži krug na testiranju u Katalunji. Samo da mu izdrže bolidi, jer njemu je malo jedan po trci.
To je valjda bilo prvo testiranje, tada je bio najbrži.
Koliko sam skontala imaju problema sa prednjim vješanjem, pa su se i povukli sa testiranja u Barseloni.
Šta misliš, hoće li prvo slupati bolid ili će se zapaliti motor? :D