Formula 1

1. Ne znam, sjećam se kako je jednom vozio na tri točka, i na kraju je morao da odustane. On je car. Razlog zbog koga će im se povećati gledanost. Mislim da će odvesti do kraja trku i uzeti podijum, odma na otvaranju sezone. Još kad bi htio da malo išamara one pičkice, Fetela i Hamiltona, a može i Alonsa.

2. Alonso, Fetel - manje više, al bih voljela Hamiltona da sjebe, više neg` hljeba jesti.
    Jedini čovjek koji ga je onomad uspjeo ispizditi, kace zabio u njega na izlasku iz boksa. Peder.

Alkaloidu, MNJAH za klip! :*

EDIT: Saće ga gledam, al je pitanje koliko ću ga razumjeti :D

3. Sta,svi navijate za Kimija? :D

4. Ruku u vatru za njega guramo, bubreg poklanjamo a ne treba mu.

5. Lukaše, koji je tvoj?

6. Masa.Gotivim i Fetela.

7. Koliko god gotivio Kimija, ipak ću navijati za Luisa. Nenormalno vozi, kao i Raikonen. Fetel mi je ok, ali prošle sezone je zabadao na bolid pre svega.

8. Masa.Gotivim i Fetela.

Dobro je sve dok nije peder Hamilton :)

9. Kubicu sam zagotivio otkada je dosao u F1 ali jbg....

10. Ja sam mislila da sam ja baksuz, a onda je došao Kuglica u F1.

11. nije kubica za bilo sta sto je brze od hodanja...

12. nije kubica za bilo sta sto je brze od hodanja...

Navodno je pre par dana vozio Škodin automobil za reli, tačnije testirao ga. Ipak, mislim da od njega više nema ništa.

13. A stvarno je decxko obecavao, nekako nije bilo neke pompe oko njega kao oko Hamiltona i tih kada je dosao, a opet je vozio sjajno...zao mi ga

14. A stvarno je decxko obecavao, nekako nije bilo neke pompe oko njega kao oko Hamiltona i tih kada je dosao, a opet je vozio sjajno...zao mi ga

Nije bilo pompe pre svega zato što je Poljak, a složićeš se da oni u automobilizmu ipak nisu iznedrili ne znam kakve vozače. S druge strane Hamilton je Britanac, a vala je crnja i jebao majku u svim serijama pre Formule 1, a onda i unajbržem cirkusu.
    Inače se apsolutno slažem da je Kubica zaista obećavao i šteta što nije bio u boljim timovima.

15. Pa to, ja sam njega nekako video u ferariju vec posle prve njegove sezone, cak sam nedavno citao da je od sledece sezone i trebao da vozi za njih, ali maler pa ga jebi...a samim tim sto jeo ko Hamiltona frka i sto je crnja zato ga i ne volim :D

16. Pa to, ja sam njega nekako video u ferariju vec posle prve njegove sezone, cak sam nedavno citao da je od sledece sezone i trebao da vozi za njih, ali maler pa ga jebi...a samim tim sto jeo ko Hamiltona frka i sto je crnja zato ga i ne volim :D

Pazi, ja mislim da je Hamilton bolji vozač od Kubice mada Poljak i nije bio u nekom jačem timu da bi mogli to da procenimo. Što se tiče Kubice i Ferarija, to je samo buva jer teško da bi se neko igrao i doveo u ekipu vozača koji je gotovo ostao bez ruke. Na žalost od njega više nema ništa. Voziće on možda 24 časa Le Mana, WTCC ili neku drugu seriju, ali Formulu 1 više ne jer je fizički najzahtevnija.

17. Ma pre udesa i svega ferari je navodno pregovarao s njim da potipise 2013, slazem se da je Hamilton kao vozac sjajan, ali nije mi sjeo na prvu pa ga zato ne volim...I jeste culi za onu trebu sto je probni vozac u F1, i sta mislite kada bi mogla neka treba mozda upasti u sami ''cirkus''?

18. Ja vjerujem da neće skoro biti treba. Bilo je i priče i da bi ona Danica Patrik mogla upasti, al ne bi ništa od toga.

Nisam čula za tu trebu. U kom timu je probni vozač?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.