Formula 1

1. Nisam čula za tu trebu. U kom timu je probni vozač?

Španjolka Marija de Vilota. Ima 32 godine i mislim da je više kao marketinški potez dovedena u Marusiju (nekadašnji Virdzin).
    Sumnjam da će u neko skorije vreme biti žena vozača. Bilo ih je u prošlosti, ali nisu se dugo zadržavale u najbržem cirkusu.

Ma pre udesa i svega ferari je navodno pregovarao s njim da potipise 2013

Mnogo se imena pominjalo za 2013. u Ferariju jer Masi ističe ugovor na kraju 2012. i sigurno ga Skuderija neće zadržati u timu. Spominjao se i Niko Rozberg, a čak je i Fetel uziman u obzir, ali od toga nema ništa dok je Alonso u Ferariju.

2. Ove godine bez Italijana u F1,prvi put od 1970.

3. Kako bih ja voljela dukinu Monte Karlo, al nema od toga ništa...

4. Ove godine bez Italijana u F1,prvi put od 1970.

U posledwih 30 godina nisu ni imali poštenog vozača. Fozokelu zaista ne računam u sjajnog vozača.

Kako bih ja voljela dukinu Monte Karlo, al nema od toga ništa...

Takođe bih to voleo, ali neće se desiti. To je mondeska trka za lovatore, a lova je glavna stvar za Bernija Eklstona bez obzira da li je trka sranje (a ova jeste).

5. Izvinjavam se, mislio sam Fizikelu.

6. U posledwih 30 godina nisu ni imali poštenog vozača. Fozokelu zaista ne računam u sjajnog vozača.

Pa dobro,ali posle 40 godina da nemaju nijednog...

7. Pa dobro,ali posle 40 godina da nemaju nijednog...

Jebi ga druže, čini mi se da se oni previše oslanjaju na varijantu da bi Ferari mogao nekog Italijana da uvede u priču. Međutim, iako imaju gomilu nekih mladih vozača u Ferarijevim programima, Skuderija nema strpljenja da čeka klinca u njihovom bolidu da postane vozač.
    Uostalom samo vidi koliko godina su imali vozači Ferarija koji su bili u ekipi u poslednjih, pa makar 20 godina. Većinom su sve bili likovi blizu 30, a danas klinci sa 20 već ulaze u Formulu 1.

8. Peder prvi u kvalifikacijama:

1 4 Lewis Hamilton
    2 3 Jenson Button
    3 10 Romain Grosjean
    4 7 Michael Schumacher
    5 2 Mark Webber
    6 1 Sebastian Vettel18
    7 8 Nico Rosberg
    8 18 Pastor Maldonado
    9 12 Nico Hulkenberg
    10 16 Daniel Ricciardo
    11 17 Jean-Eric Vergne
    12 5 Fernando Alonso
    13 14 Kamui Kobayashi
    14 19 Bruno Senna
    15 11 Paul di Resta
    16 6 Felipe Massa
    17 15 Sergio Perez
    18 9 Kimi Räikkönen
    19 20 Heikki Kovalainen
    20 21 Vitaly Petrov
    21 24 Timo Glock
    22 25 Charles Pic
    DNQ 22 Pedro de la Rosa
    DNQ 23 Narain Karthikeyan

9. Blargh mojne tako, dobar je vozač. :) Mada kapiram da ga ne voliš nevezano za vožnju.
    Mečka izgleda ove sezone ima dobar bolid, a čini se da ni Lotus nije loš. Ferari krš i lom.

10. Кими се опет зајебавао па завршио 18, а види се да им је океј болид, кад је Грожан дошао до трећег места..

11. Kimi standardno pati od kurcobolje. Čovek je ladna voda i onda krene da pravi šuo na trkama.

12. Gonzo, ne kažem ja da je on loš vozač, al mi lik toliko ide na ganglije da je to strašno. :)
    Eve ga rezultati Australije. Fino se Kimi probio, nema šta
    http://www.dodaj.rs/f/1/RH/HzYDaIf/untitled.png

13. Gonzo, ne kažem ja da je on loš vozač, al mi lik toliko ide na ganglije da je to strašno. :)

Ma jasna stvar. Primetio sam da ljudi, kada je on u pitanju, ili ga vole ili mrze. Trećeg skoro i da nema.
    Što se tiče rezultata, Baton objasnio. Mislim da je Fetel imao prilično sreće. Prvo Šumaheru rikne menjač i prođe ga bez muke, a posle ga ukenja sa sigurnosnim vozilom i ode čovek u boks i vrati se ispred Luisa, iako bi u regularnim uslovima bio iza. Iznenadio me je i Hamilton sa lošim startom, on je u tome jedan od najboljih.

Fino se Kimi probio, nema šta

Za Kimija sam u jednom prethodnom postu i napisao da deluje kao da ga boli patka za sve i onda poludi na stazi.

14. Zato Kimija i volim, što ga boli kurac, a ovaj peder Hamilton samo kuka i jauče i kurči se. FUJ TO! :)

15. Има ли овдје некога из РС-а да је гледао формулу на СК Прајму? Тотал педер замрачи слику, ал не знам шта је са осталим провајдерима.

16. Kvalifikacije:
    http://www.dodaj.rs/f/3c/zA/3j4U9gGI/2.png

Kimi baksuz, završi na petom, al ga oćeraše na deseto mjesto zato što su promjenili mjenjač. PU!

17. Kimi baksuz, završi na petom, al ga oćeraše na deseto mjesto zato što su promjenili mjenjač. PU!

Šta da se radi. Voleo bih da je ostao na petom (jebem ti menjač), pa da vidim Fetela koliko bi mu trebalo da ga prestigne, ako bi ga uopšte prestigao jer Lotus ima definitivno dobar bolid, a nepotrebno je isticati kakav je Kimi vozač.

18. Još se ja jutros obradovala ko malo dijete, kad ono kurac... Ajd, ako se ne probije na startu, možda opet bude neki sejfti kar, pa se uspije probiti :)

19. Još se ja jutros obradovala ko malo dijete, kad ono kurac... Ajd, ako se ne probije na startu, možda opet bude neki sejfti kar, pa se uspije probiti :)

Na Sepangu mu nije ni potreban sejfti, jer je prava trkačka staza za razliku od Australije koja je zapravo ulična trka. Ima dovoljno mesta da se najebe majke svima. :)

20. Iz tvojih usta u Kimijeve uši :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.