Formula 1

1. Iz tvojih usta u Kimijeve uši :)

Neka bude, biće i meni lakše kada budem morao da kucam izveštaj jer će biti zanimljiva trka. Imaće o čemu da se piše. :)

2. Za koga ti to izvještavaš?

3. Radim za jedne novine, ali da ne jedem govna i reklamiram ovde. :)
    U svakom slučaju ako bude dobra trka olakšaće mu mnogo, jer i tekst može da bude mnogo bolji u tom slučaju kad imaš dobar materijal.

4. Htedoh napisati olakšaće mi.

5. Reklamiraj mi na PVT, sad me živo interesuje :)

6. Imaš PVT Eltonka (ako sam dobro pohvatao da si žensko). :)

7. Mislim da je mogao Raikonen da prestigne nemačku pizdu i čak mi se čini da se pri onom pokušaju pre odlaska u boks Fetel nedozvoljeno branio jer po novim pravilima samo jednom može da se pomeri da bi odbranio poziciju.

8. Malo su ga i u boksu sjebali, meščini.

9. A Hamiltona pogotovo, ne kontam šta uradiše čovjeku dva puta. Da nahvališ Kimija u novinama, ščuo? :D I pošalji mi na pvt opet šta si napisao.

10. Naravno da ću ga nahvaliti kao i Lotus, odličnu su trku imali. Dobićeš pvt do recimo sedam ili osam, pa ćeš moći pre čitalaca sutra da vidiš šta je napisano. :)
    Hemiltona su sjebali mehaničari za sve pare.

11. Opaaaaaaaaaaaa... Čitaću prije svih :D

Biće ovo puno dobra sezona. 4 trke - 4 različita pobjednika. Šteta što se Kimiju sjebaše gume u prošloj, al ajd. Nadam se da će nastaviti ovako ubuduće. Lotus ih sve zajebao, svaka im čast.
    E sad čekam da vidim šta će sudije reći za izguravanje Alonsa i Hamiltona, rekli su da će odluka pasti poslije trke.

12. Misliš na Hemiltona i Rozberga, a Alonso je takođe sa Rozbergom imao pičvajz na istom mestu. Generalno jedini koji bi trebalo da popije kaznu je Rozberg zbog preterivanja prilikom odbrane pozicije. Jebi ga obojicu je sa staze isterao u tim trenucima.

13. Pa to i govorim i Hamilton i Alonso su na istom mjestu izgurani sa staze, samo se nisam mogla sjetiti ko ih je izgurao :)

14. Aha, ja sam te zapravo loše shvatio.

15. Selenijume imaš pvt.

16. Кими јебе и даље! Скудерија до титуле али Кими мора боље да се пласира, одличан је ове сезоне иако је у неконкурентној екипи!

17. Који индијанац онај Малдонадо, сјеба Хамилтона за медаљу.

18. Teško će Ferari do titule jer im je bolid katastrofa čak i sad kada je bolji nego na početku sezone. Sve što mogu da izvuku je na Alonsovo vozačko umeće koje je ogromno jer je Masa mrtva kljusina.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.