Formula 1

1. Нисам гледао трку ал је лепо видети три највећа мајстора на подијуму!

2. Нисам гледао трку ал је лепо видети три највећа мајстора на подијуму!

Uz malo sreće doduše, ali sasvim zasluženo.

3. Gonzo, makar da neko od Ferarijevih vozača osvoji titulu. Masa više nije ni za šta od kako je dobio feder od Barikela.

4. Iskreno sumnjam da Ferari može da osvoji šampionat. Više tipujem na Meklaren, Red Bul, možda čak i Lotus. Jednostavno imaju bolje bolide.

5. Meklaren ne može da pobedi jer Hamiltona uvek zajebu u boksu, a Baton se nešto srozao u poslednhe vreme. Ferari zbog Mase neće osvojiti, a Lotus treba da zabeleži prvu pobedu. Tako da Red Bul je najveći kandidat.

Ali ipak, navijam za tim za koji navijam od kako sam počeo da pratim F1, 1998. godine (nisam ni u osnovnu krenuo kad sam počeo da rpatim, jbt) :)

6. Meklaren ne može da pobedi jer Hamiltona uvek zajebu u boksu, a Baton se nešto srozao u poslednhe vreme. Ferari zbog Mase neće osvojiti, a Lotus treba da zabeleži prvu pobedu. Tako da Red Bul je najveći kandidat.

Ali ipak, navijam za tim za koji navijam od kako sam počeo da pratim F1, 1998. godine (nisam ni u osnovnu krenuo kad sam počeo da rpatim, jbt) :)

U Meklarenu će neke glave definitivno leteti zbog svih zajeba Hamiltona u boksu. Red Bul mi nije toliko uverljivo iznad ostalih, a što se tiče Ferarija to sam već objasnio. Bez obzira što Lotus nema još uvek pobedu, videli smo da to ne mora ništa da znači ove sezone.

Kimi ♥

Sele znamo da si zaljubljena u Kimija ;)

7. Meklaren ne može da pobedi jer Hamiltona uvek zajebu u boksu

Не пратим Ф1 већ неко време, од повлачења Кимија отп а можда и пре тога. Ал читам вести шта се дешава и то ал решио био да погледам Монте Карло и видим да се ништа није променило Мекларен дан данас не зна да одради бокс, Мерцедес и Ферари(стандардно) много бољи и бржи. Мислим никад Мекларен нисам готивио па ме заболе ал оно откад пратим Ф1 а то је још док је Шуми возио у Бенетону тај Мекларен није знао да одради бокс како треба.

8. Meklaren ne može da pobedi jer Hamiltona uvek zajebu u boksu

A stvarno, šta učiniše Hamiltonu ove sezone u boksu, to je čudo. Ne volim ga nikako, al svejedno mi je bezveze zbog toga što ga toliko sjebaše.

Sele znamo da si zaljubljena u Kimija ;)

Kimi jebe! :D

9. TATICA stvarno, šta učiniše Hamiltonu ove sezone u boksu, to je čudo. Ne volim ga nikako, al svejedno mi je bezveze zbog toga što ga toliko sjebaše.CITAT

jebo mater, zar smo uvijek na suprotnim stranama u pm :D

10. Vidiš Buri da je tako suđeno! Sledeću trku gledamo zajedno u Molosu, pa da se pokoljemo ko ljudi :D

11. f1 je zanimljiv jedino ako si vozac, tada mora da ti bude zanimljiv inace ces da izgines.

lazem malo, pratio sam ranije, navjao za sumahera, ali kasnije shvatio da je hakinen u stvari kralj.

12. Vidiš Buri da je tako suđeno! Sledeću trku gledamo zajedno u Molosu, pa da se pokoljemo ko ljudi :D

ao hamilton bude na pol poziciji :D e al i ja gotivim kimija, još od vremena dok je vozio za meklaren, tako da smo tu slični, al praviću se ja da ga ne volim :D

13. Nači sledeća trka - pravac Molos! :)

14. АЈМО СПА ФРАКОШАНП, СВИ СЕ КИМИЈА ДОБОГДА ИЗГИНУЛИ У ПРВОМ ЗАВОЈУ ♥♥♥

15. Hamilton pobedjuje, iskuliraj se.

16. Кими добија међеда ми.

17. ОоОо РУЖ ♥♥

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.