Formula 1

1. ok, al nije mi jasno zasto nije svetlelo u bolidu i bila zuta svetla, kad je tako sad?

2. Ajmo Gasli ili Alonso da umrse muda Amiltonu, inače gledamo Maksa i Botaru kako jedu govna

3. Gasli vozač sezone LAGANO

4. Pirlo i Bekam na gridu, rodjaci

5. Jebi ga Maks, Amilton sa 25. do pobede prošle nedelje. Pokaži šta znaš, tobogan je naš.

6. Kad porastem hoću da budem Džeki Stjuart

7. Najjača lubanja u F1 evr

8. ŠMAJHEL na gridu!!!!
    Hajde pišite nešto, će se samobanujem ovako lol

9. ne znam zasto ali javlja mi se nesto da ce da bude ekstremno dosadna trka, mercedes 1-2 niko nikog ne moze da prestigne.
    pruv mi rong f1

10. vece, gume se ne pregrevaju, ne trose puno, sanse za kisu 0.00000000000001%, siroka staza, naredjace se po brzini vozila do 10. kruga i tako tandrljati do kraja trke.

11. Odnosno do kraja sezone, da se ne lazemo

12. Nije baš ispalo tako, dobra trka :-D

13. Kako nije ispalo, bukvalno jedino mesto za preticanje pravac i drs, to ne racunam u neku borbu i preticanje nego da se naredjaju po brzini vozila.

To je to do kraja trke, ne znam sta neko vidi zanimljivo u ovome?

14. Ono, culi da preticanje zanimljivo pa ajmo da napravimo vestacki da se preticu na naj-vanila moguce nacin do besvesti dok na ostatku ne mogu da pridju jedan drugome zbog prljavog vazduha. To su nove staze.
    Potpuno promaseno, vodjeno statistikom.

15. Vestacko, ko i sve dole po arabiji

16. Brza ova pedercina mamu mu jebem

17. Uzasna trka. Ove staze mogu da budu zanimljive samo ako nekom pukne guma ili mu se zaglavi sraf u boksu, brzi preticu sporije na pravcu, naredjaju se bez borbe, jednaki ne pridju jedni drugima na manje od 200 metara i to je to.
    Arabije, malezije kine i novi zelandi. Njima je to zanimljivo

18. Alonso ludacki brani podijum u poslednjim krugovima ako Okon ne sjebe Pereza

Hamilton vara naravno

19. Kakav mulac ovaj Sumaher jbt

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.