Uglavnom, ne vjerujem da je vozačima previše ugodno.
Ma jebeš Has kao Has. Nego Andreti je prva ozbilna priča za novi tim u 2024-5. godini. Imaju novac i iskustvo u drgim trkačkim kategorijama. Znači, nije to neki novi HRT ili Katetham i slično. Plus, Reno bi po svemu sudeći dobio mušteriju za motor.
A ovako, ako upanu sad kroz spasavanje redova Hasa ostajemo na 10 ekipa.
I iskreno se nadam da će ova pravila da malo ubiju dominaciju srebrnih šupaka.
f1 tim je dobar onoliko koliko dobre inzinjere, mehanicare i organizaciju imas. mozes menjas pravila do prekosutra, ako se timovi ne menjaju ne ocekujte velike promene, pogotovo ako je neko dominantan kao merc/redbul.
Zato sam i optimističan oko Andreti tima. Ako ne uđi sad već za par godina, jer imaju porebne predispozicije. Upravo pomenuto ljudstvo ali i dobru infrastrukturu, a vjerovatno bi i sponzore sa sobom povukli, poput Gainbridge-a.
ma bice ovo opet redbul-mercedes. nadao sam se blizem ferariju i meklarenu (meklarenu pogotovo), ali najverovatnije je to to.
mozda, postoji neka sitna sansa da upadne ferari u pricu, ali nesto ne verujem.
al ako cu za nekog da navijam bice to danijel i lando. rikardo malo vise recimo mada i lando je kul, ne bi imao problema sa bilo kim, obojica su bolje pojave od woke hamiltona i zazuljenog verstapena.
a i da krene meklaren da pobedjuje da se vrate stvari na mesto.
ali kurac, dokle god imas ambiciozan mercedes vanila tim i koristis mercedes motore, neces moci bolje od njih.
Uglavnom, ne vjerujem da je vozačima previše ugodno.
Ma jebeš Has kao Has. Nego Andreti je prva ozbilna priča za novi tim u 2024-5. godini. Imaju novac i iskustvo u drgim trkačkim kategorijama. Znači, nije to neki novi HRT ili Katetham i slično. Plus, Reno bi po svemu sudeći dobio mušteriju za motor.
A ovako, ako upanu sad kroz spasavanje redova Hasa ostajemo na 10 ekipa.
I iskreno se nadam da će ova pravila da malo ubiju dominaciju srebrnih šupaka.
pozdrav Kizo :O
A gledam kako bi uopste neko mogao da sad tek tako udje u f1, 20 dana do prve trke, deluje besmisleno
Ne sad. Nego Andreti ima plan u naredne tri godine da uđe. Ali sad mogu da preumu Has. Ono Has Andreti Rejsing U Krug F1.
kako god, i da udje sad u haas, bice djubre.
f1 tim je dobar onoliko koliko dobre inzinjere, mehanicare i organizaciju imas. mozes menjas pravila do prekosutra, ako se timovi ne menjaju ne ocekujte velike promene, pogotovo ako je neko dominantan kao merc/redbul.
Zato sam i optimističan oko Andreti tima. Ako ne uđi sad već za par godina, jer imaju porebne predispozicije. Upravo pomenuto ljudstvo ali i dobru infrastrukturu, a vjerovatno bi i sponzore sa sobom povukli, poput Gainbridge-a.
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275159226_10219501417182740_4303756688668500544_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=5cd70e&_nc_eui2=AeFfXBjgeCuC0Hjkm-ux5yGG5Oop-mRtBEzk6in6ZG0ETAD7Vw60D71YOUAF2CkbObBKK3hE0SSu9Uok-0o9e8wX&_nc_ohc=Z90hbUJ4ZMwAX-SWTJB&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=00_AT_EGF7wbElaD08SpQfvYopo1j4RAi4XAxrUBRR8bVksvQ&oe=62268837
hahaha
Oduvek iso ovaj kizo na kurac, kao kul forumas, a on duplo golo lik
https://www.formula1.com/content/dam/fom-website/manual/Misc/2022manual/WinterMarch/WinterTestingBahrain/classification%20-%20Day%203%20PM.jpg.transform/9col/image.jpg
Aj uzdravlje pa nek na kraju sezone ovo bude generalni plasman, lijepo je videti luisa na poziciji romana grozana
ma bice ovo opet redbul-mercedes. nadao sam se blizem ferariju i meklarenu (meklarenu pogotovo), ali najverovatnije je to to.
mozda, postoji neka sitna sansa da upadne ferari u pricu, ali nesto ne verujem.
mercedes namerno ne vozi kako moze.
al ako cu za nekog da navijam bice to danijel i lando. rikardo malo vise recimo mada i lando je kul, ne bi imao problema sa bilo kim, obojica su bolje pojave od woke hamiltona i zazuljenog verstapena.
a i da krene meklaren da pobedjuje da se vrate stvari na mesto.
ali kurac, dokle god imas ambiciozan mercedes vanila tim i koristis mercedes motore, neces moci bolje od njih.
i ferari bi bio ok, al ferari ne volim, oduvek sam pre bio ili za meklaren/vilijams/reno stagod
hahahaha
nooblife
elaborisi
pvt
No ferari no f1
ako mecka namerno simulira onoliko problema, pogotovo sa cuvenim porpoisingom, onda oskar za gospodu
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=03&dd=14&nav_id=2121805
Tako bre, plejboj zečica se ženi a ne neka jelena ristić
Odlican izbor za zenu
Baton je takva bratina, poslusajte njegov interju za Nikom Rozbergom npr
Za razliku od Hamiltona kome svaki udah i izdah deluje izvestaceno Baton mi skroz opusteno i prirodno
PREDVIDJAM LECLERCA U PRVIH 3
Navijam za Sainza ali moze i Lekler samo da LH ne uzme osmu titulu.
trening pocinej za 3h :>