mobilni telefoni

1. Senzejšn XL je meni gori telefon samo zbog toga što ima jedno jezgro , jeste da mu je veći ekran al ima manju gustinu piksela nego XE , a iks e jedno 70 jura jeftiniji kod mene...
    Kontam da možda uzmem i S3 ali ne znam.
    Ako je neko upoznat sa ikseom, neka mi metne u pvt, reče neko da laguje mnogo.
    Ja bejah izgubljen dok ne nadjoh ovu temu...

2. Da li neko zna kako se sa simbijana prebacuju kontakti na google mail pa onda na drugo mob sa androidom? Objasnjavali su mi za neku sinhronizaciju, ja to mogu da nadkem..

3. Sad sam izmedju
    Sensation XE
    One s ( ako neko zna, dal se dobijaju bits sluške )
    S3 mini
    S3 ako skupim pare

4. za šta tebi treba telefon?

5. danas kupio sebi iphone 4s za 200 KM
    samo da se pohvalim.

6. Da li neko zna kako se sa simbijana prebacuju kontakti na google mail pa onda na drugo mob sa androidom?

Možda može i lakše ali ovako nema greške i ne treba ti ništa od softvera
    1 - selektuješ u simbijanu sve kontakte pa ideš 'copy to memory card'
    2 - dobila si na kartici ili jedan VCF fajl ili gomilu malih u nekom folderu
    3 - ako si dobila jedan veliki idi na tačku 7, ako je gomila malih čitaj dalje
    4 - napravi na kompu folder "kontakti" negde i prekopiraj sve fajliće u njega
    5 - drži shift i klikni desnim na taj folder i videćeš u meniju 'command prompt here' ili 'command window here'
    6 - kad se otvori kucaj u njega copy *.vcf 00001.vcf
    7 - iskopiraj fajl 00001.vcf na karticu tvog androida i idi na 'import contacts from card', ili se uloguj na gmail, ubaci tu kontakte iz fajla pa sinhronizuj telefon s akauntom.

7. Da se razonodim uglavnom.
    I da se kurčim, odjena cure lude za megapikselima, muzikama ne znam zašto svega mi...

8. Koji je najbolji browser za android telefone?

9. само да кажем да сам узНо онај лг л7 II. какав је змај од телефона, то је брука. додуше, још ни половину нисам провалио, ал' сад ћу, док се напуни.

10. shekaa, ima desire X beats audio, odličan je zvuk. Sad ne bih uzeo telefon bez beats audio-a ma da je k'o svemirski brod.

11. Nema tog telefona kog aplikacija ne može popraviti, zajebi ti to beast ovo ono, moš se od svakog napraviti dobar zvuk. Ne odličan nego dobar, da se more slušati muzika sa uživanjem.

12. Valja li ovo? Imam ponudu da uzmem za 1 din u Telenoru. Od mog HTC Wildfire je svakako bolji.
    http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3764/ZTE/Blade-G

13. Па сад зависи шта тражиш од телефона... Нашврљај ми овде који су ти приоритети код телефона који би хтео да узмеш и добијаш одговор на питање или ћу ти можда препоручити неки други.

14. Ја желим нешто ко Нокију е52 или Н79, значи да има тастере, та је моноблок, да јебе .

15. @CapooN Valja, ZTE se pokazao kao dobra marka. Ima jake procesore. Ja imam ZTE Blade III model iza Blade G i stvarno je zmaj.

16. Имал неко од вас ХТЦ ОНЕ?

17. Jedno pitanje. Šta mi je bolje da uzmem: LG Nexus 4 E960 ili Samsung S3? Cijena im je približna. Mene nešta vuče ovaj LG al reko da se ne zajebem. Ima l' neko mišljenje?

18. Ja imam S3 od kad je izasao i do jaja je.
    Znaci S3. lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.