mobilni telefoni

1. Shekaa, HTC desire X. Ne'š pogrešiti

2. Premišljam se izmedju njega i S3 minija..
    Pošto uzimam na pretplate timobajla, vidjecu koji mi se isplati. Jebeno dobra stvar ta pretplata , + dobiješ dukate.

3. Blad, fala u kurac te ljubim , odličan telefon ovo.

4. Ако ти уговор истиче 6. августа, раскини уговор 30. јуна, плати пенале за преостало време (тј за тих неколико дана), требало би да буде цена остатка уговорне претплате (ако кажемо да је претплата 1000, и да је остало 10 дана да се плате пенали то је 333 динара), отвори нови уговор и решен проблем.

ne mogu da ti opišem koliko sams e sad ponadala:) samo jedan problem-ugovor mi ističe u septembru, a preplata mi je sad 500 din, a ja mislila da pređem na veći paket 1000din..moguće ladno da bi me manje koštalo da raskinem ugovor ranije nego što bih doplatila telefon...

5. Ja sam uzeo htc desire X i prezadovoljan sam. Samo mu fali gorila staklo i prednja kamera, ali može i bez toga. I moraš memorijsku da nadjes. A inače je brz, i odličan ekran ima. A i vrlo je funkcionalan nekako.

6. Колика меморијска би требала, имам од 2гб сад, ал планирам дузнем неку већу?

7. Ел зна неко нешто о оним Престиђо телефонима? Појавили су се на тржишту ваљда ове године... Хоћу да узмем онај са дуал симом и 8мб камером што је 4000 уз мтс. Ваља ли то чему?

8. ne mogu da ti opišem koliko sams e sad ponadala:) samo jedan problem-ugovor mi ističe u septembru, a preplata mi je sad 500 din, a ja mislila da pređem na veći paket 1000din..moguće ladno da bi me manje koštalo da raskinem ugovor ranije nego što bih doplatila telefon...

Pa onda biraj drugi telefon, uz tu tarifu imas i boljih za male pare. Penale moras da platis do kraja ugovora pa se ti onda sama racunaj, il davi nekog u poslovnici. Sto se cene tice za dve godine uvek das manje pare uz manju tarifu. Ako uzmes vecu zbog moba, na kraju te dodje skuplje a pretplata propada. A uz 1000 uzimas L9 za soma i to ti je to, idealno za tvoje potrebe. Jes da govnari daju verziju sa slabijom kamerom, al za tvoje potrebe rekao bih idealan.

л зна неко нешто о оним Престиђо телефонима? Појавили су се на тржишту ваљда ове године... Хоћу да узмем онај са дуал симом и 8мб камером што је 4000 уз мтс. Ваља ли то чему?

Jbt, video sam to, ali sam bio skpetican. Onda sam uzeo u ruku i mobilni me je odusevio. Tu mislim na 4500 DUO, za ostale ne znam.

9. Blodr@yne
    Ja sam uzeo htc desire X i prezadovoljan sam. Samo mu fali gorila staklo i prednja kamera, ali može i bez toga. I moraš memorijsku da nadjes. A inače je brz, i odličan ekran ima. A i vrlo je funkcionalan nekako.

Zbog toga 2 se i razmišljam izmedju njega , S3 minija, i još nekoga. Sve jače od s3 minija me ne ineresuje, jer ako ga ogrebem ziv cu se pojedem.
    Znaci
    Desire X
    S3 mini
    I cekam jos predloga lolo nesposoban sam

10. Il kontam ako dodje na pretplatiu Sensation Xl ili Xe

11. Blad, jel ti došo Desire sa beats opremom ? Mislim jel pise na pozadini beats i jes' dobio slusalice ?

12. Da se izvinim za spemovanje teme, i samo jos jedno pitanje. Ako je neko upoznat sa Sensation XE ili XL , onda neka mi samo misljenje ostavi, i je li dobio one Beats slušalice sa njim ?
    Neću više obećavam.

13. Koлико ја знам не иду. Ишле су само првих пар дана/недеља/месеци од пуштања телефона у продају.

14. Imam vremena do 12 septembra da odlučim koji ću telefon...

15. Borko hvala na fantasticnom savetu! Platila sam hiljadu i dvesta raskid ugovora i uzela za hiljadu devetsto doplate samsung galaksi s advance:) prezadovoljna sam sta dobih za tri hiljade:)hvala jos jednom!

16. koji telefon uzeti za budzasto, a da valja?

17. Ајде пошто се разумем у телефоне мало да вам олакшам посао.
    Што се тиче ТХЦ Сензејшн телефона: Уз ХЕ се сигурно добијају битс слушалице, за ХЛ незнам. ХЕ је бољи телефон него ХЛ, пошто имао двојезгарни процесор за разлику од ХЛ који има већи екран и процесор од једног језгра. Међутим они неће више никада бити у понуди код оператера пошто су избачени пре две године. Нпр ја сам могао да купим у радњи нов ХЕ са гаранцијом две године за 200 и нешто јеша.

Ја нпр да сада узимам телефон покушавао би да избегнем ХТЦ телефоне пошто су лошег квалитета а и несвиђа ми се њихов изглед андроњида. Значи бирао би само између Самсунга који је кренуо дебело да наплаћује име, Сонија који је избацио одличне Иксперије и ЛГ који нуди исто што и друге фирме само за осетно мање пара

Пре него што кренете да трчите у Теленор Вип и остала срања прво потражите по нету које су цене. Узмете телефон и позовете неке радњице да видите за колико вам дају телефон у кешу. Фора је следећа, многе радње имају уговоре са Самсунгом и слично међутим поред њих довозе испод руке телефоне из пољске и чешке за које неплаћају пдв, па је цена тог телефона доста мања. Међутим недобијеш рачун фискални него као признаницу и гаранција ти је у њиховој радњи. Ја сам купио Самсунг Галакси С за 350 јеша чим је изашао, а мтс га је вредновао 70.000 динара. И фазон хтео сам да узмем пакет Микс Нет М (1200месечно) и уз такву таригу коштао би ме галакси 40 сома динара.
    Стога ти је боље ако још траје она акција да две године плаћаш дупло мање, нпр узмеш Микс Нет М плаћаш га 600 динара месечно и узмеш телефон у радњи. Притом заборавите на приче и срања како су телефони срање, мени је галаксије упала у вецешкољку извађена радила ко сат, испадала по бетону плочицама ма свугде а нема ниједне једине огреботине

Што се тиче Галакси Минија по мени је то срање телефон и није ми јасно зашто га људи купују када могу узети јефтинији а бољи Галакси 2. Из те категорије је одличан и ЛГ Оптимус х2 који је такође одличан телефон.

18. Borko hvala na fantasticnom savetu! Platila sam hiljadu i dvesta raskid ugovora i uzela za hiljadu devetsto doplate samsung galaksi s advance:) prezadovoljna sam sta dobih za tri hiljade:)hvala jos jednom!

Nema na čemu, drago mi je da sam bio od pomoći!

Стога ти је боље ако још траје она акција да две године плаћаш дупло мање, нпр узмеш Микс Нет М плаћаш га 600 динара месечно и узмеш телефон у радњи.

Tu ima istine, ali ipak treba imati pare na kamari za takvu varijantu. A ta akcija je samo kod mtsa (mnogi nece da menjaju operatera) i može čak i da se ide na varijantu od godinu dana ugovora.

Ја нпр да сада узимам телефон покушавао би да избегнем ХТЦ телефоне пошто су лошег квалитета а и несвиђа ми се њихов изглед андроњида. Значи бирао би само између Самсунга који је кренуо дебело да наплаћује име, Сонија који је избацио одличне Иксперије и ЛГ који нуди исто што и друге фирме само за осетно мање пара

HTC lošeg kvaliteta? Nikako se ne bih složio. A sam izgled je ipak individualan, mnogima je sense sinonim za android. Mada je meni iapk najlepši custom rom cyanogenmod.

Samsung je previše alav, sam Sony mi je nja nja. LG ima super stvari, ali i teških gluposti i mami para, sa druge strane mnogima je estetika i dalje bitna stvar.

I meni je žao što Huawei na našem tržištu slabo izbacuje svoje jače mobilne. Imam Honor i mogu reći sve pohvale osim jedne zamerke, mada meni nebitne - uz njih android, koji ide uz mobilni, nema srpskog jezika u meniju.

19. http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8520-2889.php
    Od mnogih sam cuo da je ovaj telefon mnogo dobar u odnosu cena-kvalitet. Pa me zanima, posto vidim da se razumete, da li je tako i da li ga vredi uzimati.
    Nisam bas nesto ljubitelj touch telefona, posto dosta radim napolju i plasim se da bih ga razbio ili tako nesto. A da kupim mobilni, da mi stoji kuci - koji ce mi? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.