Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Truć je nubina koja ne zna za tu navigaciju
Koja je najboljsa navigacija za Android, najprakticnija i najlepseg dizajna, "Here" ?
Here je nokijina navigacija, sada majkrosoftova, dostupna i na gugl plej prodavnici od ove godine, i nema joj ravne, što se telefona tiče, ne znam za one profesionalne gde kazuje koliko imaš do najbliže kurve na autoputu i ima istaknute cene pride.
Ima li to na srpskom?
Ima.
Jeste bila Nokijina, ali nije nikako Micro$oftova - "Here" je kupiila grupacija nekoliko proizvođača:
http://www.itvesti.info/2015/08/nokia-prodala-here-mape-za-3-milijarde.html
Nasuprost uvreženom mišljenju, M$ nije kupio celu Nokiju, već samo deo vezan za mobilnu telefoniju.
Ima li "šta" na srpskom? Navigacija?
Here mape su odlične i rade i oflajn, pod uslovom da ih prethodno skineš doma putem vajrlesa.
Mea culpa, biće da si upućeniji, ja se ne razumem baš u navigacije.
Uglavnom, postoji srpski meni, kao i glas na srpskom za navođenje, doduše sirov malo, ali funkcionalan.
Edit: Da, rade i oflajn, koliko se sećam 300mb otprilike zauzima mapa Srbije.
Zato staviš lepo da bude na hrvatskom i onda mu jebeš kevu purgersku, lolo.
Ni ja se ne razumem, nego znam da je bio trip neki u periodu kada je M$ preuzimao Nokiju da će to dovesti do toga da će jenkiji da naplaćuju "Here" usluge.
De da skinem ovo?
са бурек форума
burek forum > vukajlija forum
Што се тиче навигације на Андроиду, довољне су ми гугл мапе, и не треба ми нека функционалност, треба ми да видим само изглед мапе
Here navigacija jebe mame.
Ima i na srpskom pricanje topla preporuka kome treba navigacija.
Lesa to ova sa plavim avatarom?
Aha
http://lumiaconversationsuk.microsoft.com/wp-content/uploads/2014/09/HERE-Drive.png
Mislim da je ovo
Instalirao sam je brate i reći ću ti nešto. Navigare bolja je lepi
Bas kida, ja je koristio onomad u Nisu da nadjem Metro, bez problema odradila posao.
Boh ne znam brt...
Meni je super, sluzi svrsi...
Bohore, svaka čast kako si brzo seo u kola i isprobao, odlična ti je recenzija aplikacije, nemaš ti tu šta.