mobilni telefoni

  1. Ne seri Radmilo.
    Sale, nekako mi je izgled odbojan i ružan, verujem da radi ok ko i svaka jebeš je. Samo da nisu fabričke mape one

  2. Majstore, napisao si "navigare bolja je" bez da si uopšte stigao da uđeš u aplikaciju i vidiš neke opšte stvari, da ne zalazimo dalje. A onda kažeš da ti je izgled odbojan. Ok. Izvini, neću dalje.

    Uostalom, nije mi je otac pravio pa da moram da je branim.

  3. Navigon je jedina krštena navigacija, ostalo gomno

  4. Boh, ne znam mislim da se radi update, ne znam ni ja.
    Nisam je dugo koristio.
    Ali taj jedan, dva puta je sasvim super odradila poso.

  5. Coa ponekad jako napinješ jbg. Tebe i Stecana ko isti kurac da je pravio. 15 minuta ne mogu da nađem ulicu i broj de da ukucam da me tamo odvede. Na Navigare za 15 sekundi. Dovoljno. Ova ima što navigare nema satelitski snimak samo mada vrv i tamo ima al sam poisključivao da ne smaraju svakojake opcije. Ne znam samo ko ti je rekao da oću recenziju da pišem boli me kurac. Niti da obrazlažem išta. A teraš me na to momak

  6. Jebem je Sale, vidim Lumia dauni je ističu kao džokera reko ajd da vidim. Ona me 20 puta vodila gde sam hteo u metar. I prelaka za korišćenje to je sve što treba

  7. Primio k znanju, isključujem se i izvinjavam još jednom.

  8. Pa ja sam je bas i na Lumii otkrio..
    I ovde kad sam isao po kuce u jagodinu, ukucao broj ulice sve i doteralo me.

  9. Ja na granici a ono pokazuje da sam 20km od granice
    Isprobano na ukradenoj lumiji

  10. Navigon - ja na granici ono kaže PAŽNJA, ULAZITE U BOSNU I HERCEGOVINU, NE SKREĆITE SA PUTA JER POSTOJI OPASNOST DA NAIĐETE NA MINU i onda mi izreče šta me po zakonu sleduje da se pridržavam.

    Zna

  11. дечаци причају о мобилним телефонима, мушкарци о следећем кораку

    - шомара

  12. JERI KAŽE SKOČKO ĐE MEĐEDI IZLIJEĆU NA PUT???
    Kontaš skeč

  13. Jok, piše kad ljudi iskaču.

    he he kontaš skeć?

  14. S obzirom na to da sam ubeđen da truć zna da "here" navigacija postoji i za android, dobro vas je natrpao, ova rasprava majkrosoft/android je apgrejd burek/sirnica rasprave, samo malo više blam.

    evo to nisam znao, slave mi. bas cu da vidim.

  15. Бохоре, па немош да очекујеш да сви прихвате кад бациш неку тврдњу, а не образложиш уопште. На крају испаде да је проблем што не можеш да се снађеш на једној апликацији, јер си навикао на ту коју користиш. Не можеш тек тако да тврдиш да је једна боља од друге, а ниси направио упоредни тест, ваљда ова тема има неки углед лоло

    Јављам се само зато што си ме поменуо, не разумем се баш у навигације.

    YouCantHandleTheTruћ

    па не разумем, је л' спорије ради?

    Купио сам пре неки дан 535, и после пар дана коришћења могу сигурно да тврдим да је бржи од осталих јефтиних телефона који имају андроид. За скупље не могу да тврдим, али не видим зашто би радило спорије, ако је на слабијим телефонима чак бржи.

    Написаћу мало касније или сутра један покушај објективне рецензије, јер сам овде пре две године поверовао некима који су били у фазону "ма не лупајте, може океј да му шљака андроид са 512 рама, ако није захтеван корисник", па можда неког решим мука као што је полуминутни процес излажења из браузера и уласка у листу позива.

  16. Pa samo obiđeš brate, ne zamaraš se tumačenjem. Instalirao, video da vodu ne može nositi ovoj koju imam i obrisao da ne palamudim previše

  17. Novi apdejt Vibera je ružan, sjebano sve. Prikazuje sve brojeve iz imenika; nema opcije da vidiš samo mobilne. Nadam se da će sranje kratko trajati.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.