mobilni telefoni

1. godina jebem vas lololo

2. valja li nokia lumia 520?

3. Valja... za sidro kad ideš na more

4. Zato što je Windows Phone lololol

5. Kazu da je dobar telefon..
    A kako ja vidim, pa fin je, ima fin procesor, ekran, kameru dobru.

6. Okej sad operativni sistem, jebiga neko voli vindouz.

7. pa sta fali vindovsu

8. Ma nije windows lošš...
    Ozbiljnno, al opet je prema ostalima govno...

9. Ne znam.
    Nisam ga koristio i necu ni da ga hvalim, ni da ga kudim.

10. Nemam pojma.
    Eno, moj ujak uz'o Lumiu 920, posle 5 dana ga nosio u servis, sjebalo se nešto.
    Lično, ne podnosim Windows Phone, nekako mi je ograničen. Treba ti 16 nekakvih Majkrosoftovih akauntova da bi funkcionisao normalno. Smara, i ružan je.

11. Iskreno kol, uzmi android.
    Provereno je dobar.

12. Android je odličan jer je zasnovan na Linuksu, tako da je Open-source i sve možeš da mu menjaš. Ako ne znaš ti, ima ko zna. I možeš da izvučeš i bolje performanse i lepši dizajn za dž. Na Windowsu si, realno, ograničen.

13. jel valjaju šta ti LG 4x i tako to il treba ciljati na kolko tolko provereno, na s3...bez obzira što je nekom samsung gej i mejnstip opet je jaka stvar samo malo paprena

14. Jebemu ne mogu se odlučit...

15. Шека, колки ти је буджет?

16. Ma nije pojenta budžeta ja uzimam na pretplatu tako da cijene mi idu ovako
    S4mini 189
    S3mini 119
    Huawei P6 149
    oni dolaze u obzir

17. У којој мрежи и који пакет?

18. pa s4 mini. a de uzimaš tu pretplatu pa ti je tako malo s4? i kolka ti je onda mesečna?

19. Tmobajl, 067 crnogorska ,
    Pretplata 25 eura mjesečno sa tim što ja pričam kolko oću dok ne premašim 25 eura pa se tek onda penje kapirate ?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.