mobilni telefoni

1. Ovakoo
    S4 mini ima bolji ekran, ali P6 ima bolju rezoluciju ekrana.
    Kamere su iste, samo sto P6 ima bolju prednju.
    Isti operativni sistem.
    S4 mini ima dual core 1.7 ghz, a P6 ima quad core 1.5.
    Pa ti vidi koji ti bolji.

2. Tih 40 evra razlike između S4 mini i P6 je cena poznatijeg imena. Ništa bolje specifikacije nema taj Samsung nego Huawei, baš naprotiv.

3. To sto Mlatoni kaze.
    Tih 40 evra placas ime.

4. Хуавеј и Бог да те види.

5. Nego pito za LG 4X HD..
    Da ne volim Sony telefone, njega bih uzo bez razmisljanja..

6. bolje plati ime pa da te bar ne bude sramota da u kafiću izvadiš telefon da napišeš poruku. zamisli izvadiš fon a ono piše HUAWEI hahaha.

e da, i to što neki mob ima 8 mega piksela ne mora da znači da slika bolje slike od nekog koji ima recimo 5 mega. Nisu bitni tu samo megapikseli...onda bi ona nokia od 41 mega piksel rasturala svaki digitalac da je tako

7. Vazna je i rezolucija slike naravno.

8. JEBEŠ SAMSUNG KAD IMAJU KOPIJE OD S4 od 70-150 EURA! ISTI EKSTERIJER!
    I KO ĆE TI VJEROVATI DA TI JE ORIGINAL? OVAKO HUAWEI NE KOPIRAJU, IMAŠ PROVJEREN MOBILNI KOJI JE I UZ TO BOLJI INTRA!

POGLE KOPIJE:
    http://www.pik.ba/artikal/7304313/samsung-galaxy-s4-android-i9500-5mp-garancija/
    http://mediamaks.pik.ba/artikal/7865590/novo-u-bih-samsung-galaxy-s4-kopija/

IMA I BOLJIH ALI NEMAM VREMENA DA TRAŽIM!

9. Jebem vam majku ti i sale kao da ste promoteri jebeni poput onih što stoje u tržnim centrima i viču HATECE VAN, SAMSUNG ES ČETR , samo vi niste mejnstrim pa se derete HUAVEJ , EL DŽI

10. KAD SU TEK IZAŠLI TI HUAWEI UZO MOJ DRUG, I CRKO MU NORMALNO EKRAN POSLE PAR MESECI, I MI NA FUDBALU I ON SE MUČI DA POŠALJE PORUKU, A KAŽE JEDAN DRUGI ''BITNO JE DA SI UZO TAČ SKRIN MANGUPE, A TO ŠTO JE HUAWEI TO NEMA VEZE'' HAHAHA

11. Inače zbog vas ću i da ga uzmem lolo

12. Шта те брига која је марка ако узимаш преко оператера, ко што узимаш. Имаш гаранцију и боли те ћошак.

13. http://www.pressonline.rs/plus/tehno/283288/huawei-ascend-p6-najbolji-smartfon-na-svetu.html
    IMA I NA STRANIM SAJTOVIMA SAMO ME MRZI DA TRAŽIM.
    TAKO JE ŠEKA! JEBO SEBE, ODOH U PROMOTERE! :)

14. KAD SU TEK IZAŠLI TI HUAWEI UZO MOJ DRUG, I CRKO MU NORMALNO EKRAN POSLE PAR MESECI, I MI NA FUDBALU I ON SE MUČI DA POŠALJE PORUKU, A KAŽE JEDAN DRUGI ''BITNO JE DA SI UZO TAČ SKRIN MANGUPE, A TO ŠTO JE HUAWEI TO NEMA VEZE'' HAHAHA

Kad su tek izasli.

Iskreno iam i ja Huawei.
    Ali i mobilni je padao, skakao sta ti ja znam.
    I radio je normalno. (da bio je sranje, al nije se kvario niti lomiJo)

15. uuu super, huawei sam objavio da je p6 najbolji

16. Seko, zajebi nas.
    Vidis da smo budale lolo.

Izaberi koji se tebi vise svidja i aukurac!

17. Inače on mi je ljepši no ova dvojica duplo!
    Svršim kad ga vidim

18. Ti kazem!
    Ima jos neki koji mos duzmes?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.