mobilni telefoni

1. porasla baterija osamostalila se

2. Svaka čast Nikoli Tesli, ali su mu telefoni sranje.

3. Ima li neko Xiaomi telefon? Ako ima, neka mi se javi u inbox.

4. ko ima Xaomi ja imam

5. m4 akva jebe udupe
    još je isti na oko ka z3 RIBICE LOŽE SE

6. isti ti je zato sto si siromasna

7. m4 akva jebe udupe

Dok ti ne pootpadaju oni "zatvarači" za priključke (3/3 za koje znam da imaju telefon duže od godinu dana), USB priključak gubi kontakt (2/3), crkne ekran (1/3), blokira potpuno skoro svakodnevno, pa mu moraš gurati čačkalicu da ga resetuješ (2/3).

EDIT: I da, video koji snimiš sasvim normalno je ponekad potpuno crn kada ga pustiš, ne dešava se prečesto, ali dovoljno da te iznervira baš kad misliš da si snimio nešto bitno (3/3).

8. PuppetMaster
    isti ti je zato sto si siromasna

PROKLET BIO PAPET MASTER

e dokurca agi kleću se u lumiju ponovo kad istekne garancija

9. До 150 еура дајте ми предлоге, брат ме куми да идем с њим да купим телефон, а баш немам живота да тражим по форумима и ишчитавам што и како...
    Значи оно, просјечни је корисник, ништа спектакуларно, да је стабилан и да не прскава и кочи...

10. HUAWEI није лош избор, мене одлично служи

11. Овај модел имам, мањи је од већине телефона, а има добру батерију
    http://itnetwork.rs/upload/content/prenosni_uredjaji/mobilni/huawei_u8650/Huawei-U8650-Sonic.jpg

12. huawei 4c, ako imas koga da ga kupi u bg za oko 150, kod nas se ne isplati.

13. Smarko 150 je neka baš donja granica da kupiš android da ne koči. Cena kvalitet nije baš najbolja. Lumiu ne uzimaj nipošto. Seltika ne slušaj jer je Bosanac šta ti ovde napiše. Jebem ga, Čekaj makaronca on zna te kineze koji rade ko nekinezi.
    Toliko sam mogao da ti pomognem

14. Bohor, jesi baš morao da me pomeneš? Smare, potraži Xiaomi Redmi Note 2, ne kvari se i ok je za te pare.

15. Nađi polovan iPhone

16. До 150 еура дајте ми предлоге, брат ме куми да идем с њим да купим телефон, а баш немам живота да тражим по форумима и ишчитавам што и како...
    Значи оно, просјечни је корисник, ништа спектакуларно, да је стабилан и да не прскава и кочи...

Ovaj sam imao dve godine, vrhunski je radio za te pare, možda dva-tri puta zakucao. Plus je lep telefon i tanak/lagan. Još bih ga nosio ali mu je pukao ekran, ali mi je pre toga ispadao 600 puta pa je i bilo za očekivati

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3737/Alcatel/Idol-OT-6030X

17. Larry ja sam ga imao godinu dana.
    Nakon godinu dana mi zabo i nije hteo da se upali, odneo na popravku oni nisu mogli da ga oprave i dali mi Idol 2.

18. Ne znam, Sale, meni je baš dobro radio, i to sam ga maltretirao tipa igram igricu i pustim muziku u pozadini, radio normalno.
    Mada možda sam ja imao sreće šaznam

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.