Sad stvarno, lepo je sto nam trljas na nos svaka 3 dana da ces da uzmes jedan od predrkanih telefona, koji su inace svi isti i kod koga neces da koristis ni 20% kapaciteta ali mozes da ga izbacis na sto kad pijes produzeni espreso s malo hladnog mleka u kaficu, al' ja mislim da tebe zabole kara za misljenje ljudi odavde, pa ja eto glasam za 3510.
Da me zabolje , ne bih ni pitao. Trljam nos pošto sam ja neka sila, a samo sam prikupio pare od rodjendana, uz to što nisam imao jebeni telefon već 3 mjeseca...
U pravu je skocko.
Ne samo za njega, za sve te tac skrin super kul smart telefone treba pored njega samog da se uzme maska, futrola i zastitna folija za ekran (ako vec nema).
Da se ne jebavate ako izgrebete ekran, ako ispadne fon, kurac palac.
Koji će ti kurac futrole i folije za telefon?
Ako si nespretan sa telefonima i nosiš ga i na njivu kad ideš onda kupiš neki obični telefon i otvaraj flaše piva sa njim.
Ili je fora kao mora se kupiti da eto ne izgrebeš staklo jer imaš čelične nokte špicaste pa možeš da razjebeš staklo?
I bez gorilla glass-a telefoni se neće LAKO izgrebati na ključeve i ostale kurce, sa gorilla staklom još teže.
dobre su futrole zbog ogrebotina od ključeva i novčića.
ja samo ne znam zašto svi ganjaju bijesne telefone kada za oko 150 eura možeš naći prespremne telefone.
Inace maske i futrole su glupost, meni mali baca telefon bar dvaput dnevno o pod, i nije mu nista, jos se nista nije slomilo, a kamoli izgrebalo. Nema gorila glas.
I bez gorilla glass-a telefoni se neće LAKO izgrebati na ključeve i ostale kurce, sa gorilla staklom još teže.
Mom bratu pise da ima gorilla glass.
Nije mu ispadao, nema nokte ko skalper, nosio samo po dzepu i ima ogrebotina.
Zavisi od fona do fona.
Meni npr ispadao jedno 20 puta i nemam ogrebotina..
Normalno, vukin forum stecište sve pameti svijeta.
Elem,
Samsung S4 je ogroman telefon od stakla.
Dizajniran je tako da ima mnogo stakla, stakla, stakla i onda malo nekog metala.
Dizajniran je ko za kurac. Dizajniran ali ne i ispitan. Neki malo jači stisak po tom staklu može da uzrokuje pucanje displeja.
Gomila je slučajeva gdje su ljudi vadili telefon iz džepa i on samo cvrcne. Ne pukne gorila no pukne jebeni displej ispod. Jednostavno je tako pravljen.
I jeste li igdje čuli da Samsung daje garanciju na displeje ČAK IAKO JE EVENTUALNA ŠTETA NASTALA ISPADANJEM, UDARCEM I SLIČNO? Da, da, rade i to, komplet tržište Azije je pokriveno tom garancijom od 2 godine. Jedino u ovom našem šupku od svijeta može svakako.
Ih zemljak <3
Aj pročitaj naziv teme pa mi javi...
Sad stvarno, lepo je sto nam trljas na nos svaka 3 dana da ces da uzmes jedan od predrkanih telefona, koji su inace svi isti i kod koga neces da koristis ni 20% kapaciteta ali mozes da ga izbacis na sto kad pijes produzeni espreso s malo hladnog mleka u kaficu, al' ja mislim da tebe zabole kara za misljenje ljudi odavde, pa ja eto glasam za 3510.
Da me zabolje , ne bih ni pitao. Trljam nos pošto sam ja neka sila, a samo sam prikupio pare od rodjendana, uz to što nisam imao jebeni telefon već 3 mjeseca...
3510. Mozda nije "pametan", al' je zato jak. Jebiga, ne moze i jare i pare, je l' tako sedplase? Huehuehuehue
Kupi s4 i odmah kupi neku predrkanu masku, futrolu i ruksak za njega, ne žali pare na to, govorim iz iskustva.
Ne nosi ga u džepovima od farmerki.
U pravu je skocko.
Ne samo za njega, za sve te tac skrin super kul smart telefone treba pored njega samog da se uzme maska, futrola i zastitna folija za ekran (ako vec nema).
Da se ne jebavate ako izgrebete ekran, ako ispadne fon, kurac palac.
Moja preporuka:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3652/HTC/One
Doduše, za te pare možeš da uzmeš i Bošov šporet koji jednostavno JEBE:
http://www.tehnomanija.rs/sporeti/bosch-sporet-hce-633153e.html
http://media.technicmarket.rs/2012/12/HCE-633153E2.jpg
EDIT: i još ti ostane kusur za pivo i pljeskavice
E nemam tolko para, kupila keva mašinu za sudje i novi šporet, ja vam rekoh izbor ali nema vajde odje...
Koji će ti kurac futrole i folije za telefon?
Ako si nespretan sa telefonima i nosiš ga i na njivu kad ideš onda kupiš neki obični telefon i otvaraj flaše piva sa njim.
Ili je fora kao mora se kupiti da eto ne izgrebeš staklo jer imaš čelične nokte špicaste pa možeš da razjebeš staklo?
dobre su futrole zbog ogrebotina od ključeva i novčića.
ja samo ne znam zašto svi ganjaju bijesne telefone kada za oko 150 eura možeš naći prespremne telefone.
Djubre matoro, preko tvoje grbace nasla da kupuje stvari u kucu!
Kupi Huawei, kakav usrani precenjeni Sljamsung!
huawei je golo govno.
Inace maske i futrole su glupost, meni mali baca telefon bar dvaput dnevno o pod, i nije mu nista, jos se nista nije slomilo, a kamoli izgrebalo. Nema gorila glas.
Mom bratu pise da ima gorilla glass.
Nije mu ispadao, nema nokte ko skalper, nosio samo po dzepu i ima ogrebotina.
Zavisi od fona do fona.
Meni npr ispadao jedno 20 puta i nemam ogrebotina..
Normalno, vukin forum stecište sve pameti svijeta.
Elem,
Samsung S4 je ogroman telefon od stakla.
Dizajniran je tako da ima mnogo stakla, stakla, stakla i onda malo nekog metala.
Dizajniran je ko za kurac. Dizajniran ali ne i ispitan. Neki malo jači stisak po tom staklu može da uzrokuje pucanje displeja.
Gomila je slučajeva gdje su ljudi vadili telefon iz džepa i on samo cvrcne. Ne pukne gorila no pukne jebeni displej ispod. Jednostavno je tako pravljen.
I jeste li igdje čuli da Samsung daje garanciju na displeje ČAK IAKO JE EVENTUALNA ŠTETA NASTALA ISPADANJEM, UDARCEM I SLIČNO? Da, da, rade i to, komplet tržište Azije je pokriveno tom garancijom od 2 godine. Jedino u ovom našem šupku od svijeta može svakako.
Ima neko iskustva sa windows mobile?
Ova Nokia Lumia 520 mi izgleda fino.
Lep telefon, nije skup.
Neka iskustva, nesto?
EDIT:
Sve zasta bih koristio jesu pozivi, face, poruke.
Trebaju mi eventualno 1,2 aplikacije, igrice ko jebe.
drži se ti android telefona
Jedina prednost Lumie je dobra kamera, ako ti je to bitno, a ostalo nebitno (kao sto jeste), nema razloga da ga ne uzmes.
otkuda ti to da nokie imaju dobre kamere?