mobilni telefoni

1. Pa pazi meni sto treba i sto sada koristim je: Face (opera mobile), pozivi, poruke, alarm.
    Igrice ne igram, neke bauk aplikacije mi ne trebaju..
    Ako je toliko nesposoban za one tri, cetiri radnje onda u kurac.

2. Mobilni telefoni su korisni, mozes nekog pozvati gde god da si ako imas signala. Ja isto imam mobilni telefon, jos od prvog srednje. Tad mi je tata kupio, al mi ga je neki saban drogos na bulevaru ukrao pa sam isao u miliciju da prijavim, ali njih je boleo kurac. Kasnije je tata skupljao pare, pa mi opet kupio, jer sam putovao u skolu pa mi je trebao da se javljam, a meni bilo zao sto opet trosi pare. Od tada je proslo 10 godina! Sada sam sam sebi kupio telefon za 1 dinar. Eto sta ti je napredak. Nekada je tata dao 150e, jos u ono vreme! A tad je evro bio vredan, a ne ko sad! Pa ti vidi razlike u ceni!

3. otkuda ti to da nokie imaju dobre kamere?

Otuda sto citam o telefonima.

4. au brate. dobro je, u pravu si.

5. Kraj uzimam Lumiu 520.
    PLAVU!

6. Sale jebem ti Lumiu, ja te na android temi nešto pitao nigde odgovora! kakva je Xperia P, kontam da je uzmem, jesi je uzeo pa da mi kažeš utiske ili ako si je nege koristio?

Nokia prdnula, uzo je Majkrosoft.

7. Lolo nisam video temu.
    Ne razumem kakva Xperia P lolo
    Nisam ni mislio da je uzimam, hteo sam L..

Uzmi L..

Losiji ekran... Ali lepsa, mnogo..

8. ma jebo ljepotu, neću ga ženiti
    aj skontaću, ja konto ti xperiu p koristiš pa da vidim mišljenje
    možda lg 4x vidim

9. Ja koristim Huawei U8500 (ideos X2) lololo

Pazi, ako uzimas P, vidi da ti odma ubace ice cream sandwich..

10. aha, evo u planu je i na JB da ga apdejtuju
    lg 4x malo skuplji ali je dobar

11. bolji je 4x, ali i xperia je dobar fon.

12. sale proklećeš dan kada si kupio windows phone.

13. Sto zmaje?
    Cekaj, je l' nesposoban da obavi poziv, da posalje/primi poruju, bude na fejsu?

14. ne podržava par osnovnih aplikacija kako treba i ograničen je za druge . komplikovan je. nokiini telefoni su skuplji od drugih samo zato jer su nokiini ne zato što su bolji.
    ako će ti fon za pozivanje, poruke i fb to može i nok 6300.

15. Pa jebemliga.
    Koje to osnovne ne podrzava?

16. sale, poludićeš zbog svakodnevnih potreba za registrovanjem i tim kurcima za preuzimanje nekih kuraca i tako. da skineš nešto, procedura ko da vadiš pasoš

17. viber recimo samo poruke možeš pisati sale.

18. Trebam da se registrujem za gore navedeno?
    A kako moja drugarica nema problema sa time?

19. zar nemaš nikakv android tu u ponudi?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.