Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Lg...
Ledeni, zamjena baterije košta 40-50 €.
6000x4000 - 24 megapiksela
e jebalo majku koja razlika
Samo dupla, tj 12.000.000 piksela. Nije strašno
Ledeni prestani da pišeš po forumu hvala.
Nadam se da ovi nubovi sa lg g flex izjem flips lenovo simbijan lumija telefonima se ne uzimaju u razmatranje kad kažem da LGG5premijum+7cm jebe mlade mame.
Bice 30e s tim sto moram da cekam pa cu narednih dana imati fiksni smartfon.
E da... u trenutku kupovine, 'nači januar prosle god flex 2 > telefon od 400e poyy.
Lg g flex 2 bootloop
Otprilike 20 minuta posla sa sve skidanjem fajlova.
Zamjena baterije je otprilike 10 minuta posla sa sve dobar dan, izvolite. Pod uslovom da imaš drugu bateriju, ako nemaš onda čekaš dok dođe.
Samo dupla, tj 12.000.000 piksela. Nije strašno
odgovor sam napisao upravo za vas nubare što galamite da IMA DUPLO VIŠE MEGAPIKSELA - MORA DA JE DUPLO BOLJE, nenubare gledaju rezoluciju u levoj koloni i sve im je jasno
mnogo se praviš pametan za nekog ko ispaljuje ljude za pivo
i ponovo sam nepoželjan na temi...
ukloniću se sam...
Čekaj, stani, kakve sad kolone?
pa ovo što si citirao, leva kolona su rezolucije, desna kolona je broj megapiksela koji odgovara toj rezoluciji
Mesje Ražar, ne idite s teme, SVP.
Oh
svaki put kad ostavim neki komentar ko ovaj iznad za megapiksele, kurac mi se smanji za jedan centimetar
doduše, nije da mi to pravi neki problem
još dva komentara i jednocifren sam
https://i.ytimg.com/vi/Ve7UVWK7Psc/hqdefault.jpg
Kosmodisk baka 2017
iskreno, nikad nisam mogao da razumem ljude koji imaju pare a nose bilo sta osim ajfona, eventualno neki samsung najnoviji, i voze bilo sta osim vw, bmw, audija, mecke (porse i ferari ne ubrajam jer ovo je srbija)
Neki od nas nemamo osnovnu završenu numem ti ja s taj ajfon