Huawei je trenutno najpouzdanija firma, zajedno sa Samsungom, koja pravi telefone sa Android sistemom. Kakvi kurčevi Soniji i sranja. Pogotovo u klasi do 300e. Pritom, Huawei radi ogroman deo hardvera i za taj usrani Samsung, pa imaju i bolje cene. Tipa, kod nas je 70% infrastrukture, baznih stanica i sranja Huawei zapravo.
Jedino je lolčina kada ljudi tripuju da je Huawei sranje jer su Kinezi. Šiju. Da mogu Android da vidim očima, sigurno bih uzeo Huawei.
Jok Papete, trenutno Majkrosoft, al ću sad pređem na Ajfon, MS šije i uzeo bih ga opet na keca, da nisu počeli da ukidaju podršku i za ono malo aplikacija koje imaju, lolo. Inače, MS mi je jedini telefon koji je izdržao 2 godine bez ikakvo ulaganja bilo u bateriju, bilo u bilo koji drugi segment telefona i da je u potpunosti operativan i da radi kao sat i dalje.
Nisam uzeo onomad kad smo pričali, mlatoni, otišle pare za telefon na drugu stranu, evo sad opet planiram, i to isključivo njega, preporučio ga drugaru pre jedno dva meseca, čovek oduševljen telefonom.
Pričam sa čisto tehničke strane. Hardver savršen. Softver prilagođen za minimalno akanje baterije i maksimalnu stabilnost bez bagova. To što nije zaživeo sistem kako valja i ima malo aplikacija, to je drugo.
Huawei je hardverski što se Androida tiče, u top2 firme.
I dalje, Apple je najbolji kada govorimo o odnosu hardver-softver.
Marko kako mogu da se nabave dzordanke za 50e tako nesto si pricao. Daj link ako si objasnjavao, ako si samo UDARAO CEZNJU jebi se
Шест кењања код курве у НСу.
шта је најбоље до 300 евра?
Bač, uzmi Sony Z5 premium ili HTC 10.
lolčina
huawei kida ovo mu je oko 250,treba da vidi sta ima od xiaomi za te pare. i sony ovaj je ok,htc ne
Neki Xiaomi, Huawei mate 9, Samsung s6 ako može da de nađe za te pare, LG g4/g5, Motorola moto z
Huawei je trenutno najpouzdanija firma, zajedno sa Samsungom, koja pravi telefone sa Android sistemom. Kakvi kurčevi Soniji i sranja. Pogotovo u klasi do 300e. Pritom, Huawei radi ogroman deo hardvera i za taj usrani Samsung, pa imaju i bolje cene. Tipa, kod nas je 70% infrastrukture, baznih stanica i sranja Huawei zapravo.
Jedino je lolčina kada ljudi tripuju da je Huawei sranje jer su Kinezi. Šiju. Da mogu Android da vidim očima, sigurno bih uzeo Huawei.
Ili Iphone SE ili Huawei.
има бре џорданке за 30 евра ал у кини
Lol Reme
Sta imas reme blekberi je li?
Jok Papete, trenutno Majkrosoft, al ću sad pređem na Ajfon, MS šije i uzeo bih ga opet na keca, da nisu počeli da ukidaju podršku i za ono malo aplikacija koje imaju, lolo. Inače, MS mi je jedini telefon koji je izdržao 2 godine bez ikakvo ulaganja bilo u bateriju, bilo u bilo koji drugi segment telefona i da je u potpunosti operativan i da radi kao sat i dalje.
Nisi kompetentan da komentarišeš mobilne telefone ako imaš lumiju. Vidiš kako ja ćutim, evo tri godine ćutim jer imam lumiju.
Tako da... Odjebi, remenski!
Xiaomi uzmi, za 300€ uzneš 2x xiaomi redmi note 4 i rešiš sve probleme
Jesi uzeo ti taj xiaomi?
Lumia šije, samo prosečan korisnik oće da ima ne znam ni ja koji kurac od aplikacija. Bukvalno Lumia prestabilan telefon, bez ikakvih bagova.
Jahahah Reme lumijas prica o telefonima
Druze nemoj da se zajebavamo ovde
Nisam uzeo onomad kad smo pričali, mlatoni, otišle pare za telefon na drugu stranu, evo sad opet planiram, i to isključivo njega, preporučio ga drugaru pre jedno dva meseca, čovek oduševljen telefonom.
Pričam sa čisto tehničke strane. Hardver savršen. Softver prilagođen za minimalno akanje baterije i maksimalnu stabilnost bez bagova. To što nije zaživeo sistem kako valja i ima malo aplikacija, to je drugo.
Huawei je hardverski što se Androida tiče, u top2 firme.
I dalje, Apple je najbolji kada govorimo o odnosu hardver-softver.
A sta vredi sto sije lumia kad ti fazon ne dodje nikakvo obavestenje da imas poruku na viberu dok ne udjes u aplikaciju lol
Otisle pare na produzeni vikend Xd