Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ha ha ha reme lumijaš priča o telefonima, vi lumijaši NEMATE POJMA
Imao sam i ja 640. Sije i kamera i prestabilan je, jeste. Al je umrlo i pre neko sto je zapravo zazivelo. Od argumenata za stabilnost mi se sere jer mi se ovaj xiaomi od 150e restartovo 2 puta za dve godine tako da ono..
Bokseru, ne sudi o meni ako ne znaš celu priču...
имам хуавеи који крца него оћу неку другу марку
REME JEL BOLJI TUBE HD UMESTO JUTJUBA AHA HA HA
Jedina dobra stvar kod lumije je neprobojan ekran, lupao sam ga kao mazga, grizao, poklopac pozadi ispucao jbg ceo ali ekranu ništa, kao od betona da je
Jednom prilikom sam ga lupao sa namerom da se polomi samo da se nateram da odem i uzmem drugi telefon u telenoru, i jok, ne da se.
I to je jedino što valja, dobro, uz sistem jbg koji stvarno ne kuje nikad, sve ostalo - sranje.
I kamera je prejaka za te pare.
Viber je đubre i nezavisno od Lumia-e, ne koristim ga, hahah, tako da nemam problem sa tim. WA, Skype, Mesindžer, ziku, browser, mejlove, one note i one drive, asana-u i mape koristim, možda excel, word i na tome se moje potrebe za tefonom završavaju. Kameru ne koristim, jer koji će mi kurac. Ako ću da fotkam, nosim aparat od 400evra, ne treba mi telefon u te svrhe.
U suštini, svaka od navedenih aplikacija je bolje organizovana i bolje radi nego na androidu, plus obožavam interfejs majkrosoftov. I raspolaganje memorijom je odlično. Bukvalno kao sat radi i dan danas.
Onda na Epl Marko
Pa ti nisi u stanju da ne patispanjises hahaha
Za 300e ajfon se i cao zdravo
Skečer.
Android je đubre, operativni sistem za sirotinj, u tome je stvar, popularan je jer besplatan i što svaka budala mož da napravi aplikaciju za njega, doduše to mu je i najveća mana.
Apple je najbolji izbor ako oćeš da daš pare.
Ajfon SE koliko prejadne specifikacije zasto bi to uzeo,zasto bi iko uzeo epl evo noob pitanja u svim segmentima je slabiji sta stabilnost ne zabada itd
Ma namerno to radim, iz sprdnje, zar nije postalo očigledno lolo
Jer neće početi da baguje i umire za šest meseci.
Hahah kakav skajp ajde ne laži kod mene ne može ni da se instalira ima godinu dana već od nekog ažuriranja sistema ili samog skajpa nisam siguran, i sad ne mogu da uradim neko treće-četvrto ažuriranje win10 iako je dostupno već dugo
Ali win10 sistem na lumiji je verovatno najbolji sistem za matore ljude ili za dečicu od 4 godine, preprost za korišćenje, jedan od retkih pluseva ovog prejadnog telefona.
o kakvim mejlovima pričaš kad ne postoji ni gmail aplikacija, nego moraš skidati neke rumunske replike
Pa Skajp napravio apgrejd, sad je nova aplikacija, jes kurac ne može Majkrosoftova aplikacija na Majkrosoftovom telefonu, ne budi retardiran.
има ли леново неке добре моделе нове
Na outlookoc mailbox možeš da dodaš i gmail.
Brt šomi imao si outlook nalog za to jbg sad i ti
A za skajp znam šta pričam, ne radi i ne može da se ažurira i nisam jedini koji ima problem, jedino možda da ga vratim na win8 a jebe mi se da to radim