mobilni telefoni

1. Brt, ja kazem da su apple najozbiljniji telefoni, ako ćeš da se drkaš sa androidom, huawei ili samsung, ne sony.

2. A ovde smo svi manje ozbiljni tipovi :))

3. Samsung ne bih iako je i sedmica cak ozbiljan tel bas al vuce neke nepotrebne procese uvek koje ne mozes ugasiti pa je sklon bagovanju kad kad iako su relativno novi
    Huavei jbg ne mozes kupiti Huavej zato sto su repetitori u Evropi od te firme

4. Космајац
    Hm sta bih mogao
    A znam kupicu Huavei tebric lepo mi se slaze uz esarpu i crno bele slike sto izbacujem na fejs

Malo da se razlikujem od mase
    ai Kakav Sony i Samsung necu ja da mazem masnu gusku da guram kompanijama pare u dzep kad sve to ima u Huaveju za manje pare

LOL ovo je za dživdžana

5. Ladno sam guglao koji je to model Huawei Tebric.

6. Huavei i koca prava kombinacija

I pljeka

7. рецимо узнем овај елефон с8 и како му онда стављам кастм РОМ? пошто видим да има софтверских проблема код неких корисника

8. Prvo ti treba custom recovery (npr moj je TWRP) za njega, jer preko recoverija instaliras custom rom. Sve to mozes da nadjes na sajtu needroom.com ili na xda developers, ili na 4pda (tamo je sve na ruskom pa moras da se jebavas sa google translatom). Sad, sam proces zavisi od telefona. Za moj naprimer, prvo sam morao da skinem program flash tools, instaliram na komp, pa preko tog programa da instaliram recovery na mobilni. Onda skinem i prebacim custom rom na sd karticu, udjem u taj custom recovery na mobilnom i odatle direktno instaliram custom rom. I to je to.

9. Druga mogucnost je da kupis mobilni telefon koji radi

10. да, сад ми је овај интересантнији
    https://www.youtube.com/watch?v=AKDvlzEhNiA

11. чудо праве кинези

12. xiaomi je jedini koji bi uzeo pored huawie sa koga kucam ovaj post

13. Drugarica ima xiaomi prezadovoljna je, a i inace su ljudi sa njim, ne drkaju se, kvlt su.

14. ма да сви га хвале а није овај много скупљи од оног елефона

15. мислим јесте у европи типа 400 евра али у кини може да се нађе за 250

16. Ovaj lik sto ga drzi i prica za sve jebeno kaze moglo je biti i bolje

17. Pa bolji je Huavej XD

18. i sale nasao zaboravljene bitkoine

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.