mobilni telefoni

1. Odličan je G6 I nije toliko skup kao konkurencija, dosta brzo mu pada cena

2. Ikona vibera pokazuje da imam 1 nepročitanu poruku, iako ih nema. Šta je problem, ćaća ga jebo?

3. Možda notifikacija da je neko od kontakata iz imenika instalirao viber, proveri sve tabove kad otvoriš

4. Nije to. Na poslu još gomila ljudi to ima. Vjerovatno će se popraviti sa sljedećim apdejtom vibera.

5. Kakve su ove nove nokije? Je l` rabio to neko?

6. Celtic popravi ga ti sam. Prisilno zaustavi aplikaciju. Tako sam ja riješavao taj njihov famozni bug

7. Ili ti ga force stop

8. Obrisi viber instaliraj ponovo i neces imati problem jbg

9. celtic, moguće da je to prikaz za novi kontakt. Ako je neko nov instalirao viber. Proveri to, ne znam. Ako nije to, dešava se bag ako si menjao ikonu vibera...

10. Млатони
    Možda notifikacija da je neko od kontakata iz imenika instalirao viber, proveri sve tabove kad otvoriš

pre 4 sata

Nauči da čitaš forum

11. A mene zanima, zašto ja nemam ćirilicu na telefonu? Znam da postoje aplikacije u prodavnici, ali one menjaju kompletan izgled tastature. Ne znam gde bih mogla to da pronađem da skinem i kako, a da mi tastatura ostane ista. Imam makedonski, recimo ćirilica, ali nema slova ć, ne razumem...

12. Кoсмајац, nisam videla to. Došla da pitam za sebe ovo i pročitam za viber gore...

13. A on baš mislio da si videla,al da ga namerno zajebavaš. Vide li bar ovo za nokije? Baš bi mi značilo...

14. Nisam rekla šta je on mislio, rekla sam u fazonu da nisam čitala ništa, jer sam došla da pitam za sebe. Za nokije stvarno ne znam kakve su... Imala sam još kao klinka 3310 haha

15. Kosmajac baš si primitivac, okoreli drkadžija koji je načuo da je cathalian potencijalna ženka. Ne obraćaj pažnju na njega.

16. Kakva si na crevu

17. ево сад седим са ликом наручио из хонг конга ајфон 6 за 1600 јуана (200 евра), радили смо му бенчмарк и показује прави скор, 6плус је можда 200 јуана више па ме занима да ми неко каже колико би узели на царини ако шаљем то у Србију

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.