mobilni telefoni

1. šezdeset evra će ti uzeti na carini ako budu dobre volje i prihvate da ga procene na samo dvesta evra, u suprotnom može da ide i na sto evra carina i pdv

2. jebeš ti te ćomi telefone

3. милоше23, можеш ли ми рећи преко ког продавца на КП си узео телефон и како ти је достављена гаранција, све у пакету поштом, регуларно?

4. Mylosh ne moze da prica sad, na poslu je.

Ne dobijes nista pisano. Prodavac sebi zapise IMEI i to je to.

5. е а имаш ли линк до онога од кога си ти купио телефон, верујем да је тај твој и милошев исти човек

6. Ja ne verujem xd
    Imas ih na stotine xd

https://dado.kpizlog.rs
    Ja sam uzeo od ovog. Al u principu srcujes telefon koji hoces, udjes u oglas, vidis koliko lik ima pozitivnih i to je to.

7. па овај нема хиаоми редми ноте 4, има 4х, има ли ту разлике какве? (онако питам само знаш ли, ја обичну четворку хоћу)

8. Pa nadji kod bilo kog koji ima brdo pozitivnih ocena i gledaj da bude najjeftiniji nemoj da si glupan

9. па овај нема хиаоми редми ноте 4, има 4х, има ли ту разлике какве?

Kad sam ja kupovao samo je 4x imao snapdragon procesor, 4 je dolazio sa mediatekom. Ostalo je valjda isto.

10. Cekaj brate koja je prednost kupovine sa kp,koja je to garancija gde vazi. uzeo sam prvi telefon random ovo sto je papet okacio 415 evra,u radnji 423. za 8 evra cu da se nalazim sa likom licno ili da mi salje postom umesto da usetam i uzmem racun i garanciju 2 godine?

11. која то продавница мобилних телефона даје гаранцију 2 године?

12. не рачунам велике ове техно радње попут винвина где је овај хиаоми/шаоми 26 хиљада и дају ми две године гаранције, који ће ми курац

13. Jebeni ćiaomi telefoni preko kupujemprodajem. Šta kupujete te kurce, kao sa malo para da ima karakteristike ajfona. Moš mislit. I onda ga neko pita šta je to a on onda objašnjava da je to ćiaomi, da ima tu memoriju, da na KP mu dali garanciju, da je isti ko ajfon samo ne plaća brend.

Muka mi je od vas pilićara.

14. "Pisanu garanciju dobiješ" jaooooo, jok miloše, šapnuće ti na uvce da imaš garanciju i blago te gricnuti za resicu.

15. Svakako je manji blam odgovoriti nekome da imaš ćiaomi telefon nego da razvoziš kulenje.

16. која то продавница мобилних телефона даје гаранцију 2 године?

svaka

17. ali miloš ima PISANU garanciju na ćiaomi telefon što mu prodao neki lik sa kupujemprodajem.

hahahha jebeni pilićari

18. Ha ha ha glupi miloš

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.