Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne znam gde se pravi znam da ne baguje
Prosto je
Xperia T jebena ima 10 godina ja mislim osim sto je pokisla i slabo se cuje telefon nema manu jos uvek
Oce i Xaomi isto tako
Dobro ja sam ograničeni debil, u pravu si.
Pisao sam ovde jednom sećam se, kupio ja pre 15 godina skoro nokiu 3410, i tu tutinac neki došao kod mojih i kaže ma nema od toga ništa kad nema antenu kao ovaj moj soni erikson kako ja da hvatam mrežu tamo s tim
Ograničena debilčina, ali jebiga, šta da kažeš, hehe pa jeste jbg u pravu ste bolje je to vaše
Garant si i pre pet godina pričao ma dajte kakav huawei nema to ne valja kurcu kinesko sranje ma kakav LG korejsko govno samo samsung bre batke i soni, samo BMW mečka i audi drugo nije auto
Majmun, digao si mi pritisak, a koji kurac se i trudim, idi u Tutin tebra tamo će te dočekati kao brata
GTD likes this
ne znam kakve su te marke liko,viko,meizu, ali za xiaomi pouzdano tvrdim da jebe na više nivoa i da u tom cenovnom rangu nemoš naći bolji telefon. Normalno da ne možeš uporedjivati redmi note 4x sa sonijem z5, ali nadji neki soni za 150e koji šije 4x i popušiću ti kurac.
Nemoj biti bukvalista i ograniceni debil.
Aleksandrukg sam rekao
da ne spominjem xiaomi mi6 koji za 360e prska po svim vašim flegšipovima
Pa Šomi nisam ja nesto drugacije napisao od tvog posta
Eto kupis taj 4x mada ja preferiram 5x hehe kapiras al koliko dugo ce raditi da ne krene da jebe eto da se puni da cita karticu da jebe domet il sta vec jebe sve te kineze
Dobro onda cemo ovako
Smatrajte da imam averziju i to je to
Ako je averzija rec koja mi treba ovde XD
Imao si averziju i prema ajfonovima pa si ga kupio ;)
Pomešao si me sa Markom
Mene je samo nervirao taj gas oko telefona što je baš Marko potencirao
E nije mi ispao telefon nego mi ispao Ajfon pa pusi kurac jebem ti mater ja nije telefon za Bogove kao sto su bajadere voce bogatasa
http://www.theuiaa.org/wp-content/uploads/2016/08/uiaa-sustainability-intro-1300x600.jpg
Znaš kako Boh, evo i ja koristim Sony telefon, Xperia Z2, vrhunski, evo preko 2 godine bez mane, ali sam koristio i Xiaomi a i imam ljude oko sebe koji koriste. Pisao sam danas nešto o tome
Xiaomi, Huawei i Oneplus jedini od tih kineskih na našem tržisđtu koriste kvalitetne procesore koje se koriste i u brendiranim telefonima(SNAPDRAGON)(Huawei proizvodi i svoje procesore pa ubacuje, i oni su odlični), dok ovi ostali jeftini kinezi koriste Mediatek koji je poznat po tome da nakon određenog vremena počne da baguje, jeftini su procesori a identična snaga kao Snapdragon.
To je drastična razlika, ta razlika između ta dva procesora ti skoro sve kaže. Jedan od glavnih faktora pri kupovini telefona.
I ostale komponente su im isto kvalitetne, nisu jeftine kao u ovih ostalih kineza. Npr. senzori kamere. Huawei recimo ima modele sa vrhunskim kamerama, zadnji ovaj možda i najbolju u ponudi.
Zato njih ne treba stavljati u isti koš sa njima. Iphone se proizvodi u Kini, ali to npr. fanovi nikad ne pominju, a možda i ne znaju. Nije to bitno, u Kini se proizvodi kako kvalitetna roba, tako i nekvalitetna.
E sad ako hoćeš za 500 eura da kupiš fon, kupi neki brendirani flegship i nema brige
Ali za 150-200 eura nov fon, onda uzmi Xiaomi, jer ovi brendirani za te pare nude našminkano golo govno :)
evo primjer, Samsungov je skuplji u prodaji za oko 40ak eura
za cijenu Samsungovog, možeš da uzmeš verziju 64gb/4gb Note 4x :)
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8705&idPhone2=8580
Jedna lepo upakovana prosta istina