Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa eto i taj G4 sto govoris da je spas za nju, je poznat po crkavanju maticne.
Ja recimo znam 4-5 likova da im se to desilo sa Lg G4.
Batine ti ne ginu brate
Vise sranja ima sa brendiranim telefonima u srednjem rangu, no sa Xiaomi, ali ne mogu da pisem. Recimo LG G4 je flegship, pa je sjebao na hiljade ljudi.
Lg je kerov kurac a za kineze ove ne treba trositi reci tek
Bol i patnju zasluzuje svako ko ih zastupa na bilo koji nacin
To je neko moje misljenje
serem ti se u njega ;)
;)
Jao jao a pre neki dan došao ovde i kaže "sestra moja ima baš sam probao i vrh je, jeste, jeo sam govna", a sad ti ne valja sestra je li
Tvoja bi mu valjala verovatno XD
Pa eto Makaronac moj nije crkao za dve godine (mada ističe garancija za 2 dana, možda crkne stavljaju oni neki tamer da rikne čim istekne garancija mamu im jebem opljačkaše ovaj narod), a 2/3 xiaomi-ja oko mene počela da jebu žestoko posle godinu dana, što se mene tiče statistika sve govori. xD Guglao ja, vidim mnogo ljudi ima taj problem s punjenjem i kao kažu neki treba da se koristi originalni xiaomi punjač da bi punio lepo. Pa jebem ti kakva je to glupost, moj brat vozi kamion i puni na onaj kurac za upaljač, šta sad mora da puni direktno na utičnicu da bi mu radio. Mislio sam i da naručim te originalne, al imam ja Qualcomm qc 2.0 punjač koji ima istu voltažu/amperažu kao taj originalni xiaomi što kao treba I s njim isto ne radi
Bohore ne znam koliko ozbiljno treba shvatiti mišljenje lika koji kvalitet kamere meri megapikselima i ne zna šta je RAM memorija. Kao kad bi npr ja nub za kola došao na temu automobilizam i prosipao vam pamet
I mene jebo punjac al sam uzeo od rodjake punjac od Huawei P10 lite, ona sebi ostavila od proslog telefona i sve sljaka savrseno. Tako da kapiram da je do punjaca jbg
makaronac, prijatelju dragi, izvini ako sam bio malo grub
Da imam para uzeo bih OnePlus 5T. Mislim da bi mi sve krenulo u zivotu da uzmem taj telefon.
i meni bi sve krenulo da ti uzmeš mobilni telefon OnePlus 5T
Krenulo je tebi otkad si mu arkove uvalio kako čujem...
Au Aco kako su me izjebali za to, zamotali me u crno itd
najslađe su pare zarađene na tuđoj nesreći, nema šta
Pa Mlato treba uzeti za ozbiljno sad cu ti reci i zasto
To za ram sam odgovorio Psetu88 na post i dok sam iskucao uletelo je 5 postova a i niko osim njega nije o Ramu pricao pa je bio fin skec drkati me namestilo se sto da ne
Megapikseli i rezolucija ili sta vec lol jebote
I da nisam nista znao o tome Rađ je baš nedavno objasnjavao oko toga sve pa sam ako ne pre tada mogao da naucim sve jbg
Kineski telefoni jednostavno nisu dobro bar ovi na nasem trzistu i u to me ne može ubediti niko
Samo prividno je jeftinije na pocetku i to je to kasnije ti zagorca zivot ako te nervira bagovanje kao mene a verujem da nikome nije prijatno
I pod znakom pitanja je kvalitet procesora npr sto je unutri da l je to sto pise itd al ajd da ne serem
Drug ima neki kinez ne znam koji i na fudbalu mi sad zove ga zena ja bio blize telefonu i kaze javi joj se. Pa jebate 30 sekundi nece da se javi mozes meda da mu das
Drugi neki debil kupio Wiko jebeni. Pa prelolcima jebena koliko je to sranje plus sto se ne cuje nista kad me zove
Što bi reko moj deda
Ono što se nije mrkalo ne može da se kozi
I nije sad što ga ja imam slučajno sam krenuo tim putem da ih kupujem ali Sonijeva serija Z normalno u svojoj klasi i svom vremenu ne znam da l ima bolji tel odnos cena kvalitet kad sve saberes i oduzmes
imam kineza leeco pro 3, džabaleska, radi evo godinu vec, nemam zamjerki. a bio sam veliki zagovornik skupih telefona, rece drug ajd da uzmemo dva da probamo, rekoh ajde....
Lupaš gluposti
Sad uporedi wiko ili kako se zove to sa huaweiem p10 jbg ili tim tipom telefona, pogledaj xiaomi mi mix 2, sereš jebote, gde su ti pravili xperia-u, u silicijumskoj dolini? Jesu aha
Ne daj da uporedimo wiko i ikspiriju haha ma jesi lud nema šta
A nemoj biti debil pls
Ograniceni debil