mobilni telefoni

1. Kako ti je palo na pamet nokiu da uzmes? Zasto
    Uzmi xaomi x4 nije puno para a jebe telefon

2. Haha ne znam odakle ti to da ja tu nokiju hvalim, ja taj telefon nikad ni video nisam

A xiaomi će takav bum (na našem tržištu ofc) da napravi samo dok ga neki operater uvede u ponudu, polako samo, videćeš

3. U Bosni ima radnji koje daju 2 godine garancije na Xiaomi. Uglavnom je godinu dana garancija kod preostalih radnji. Čak mislim da je operate Blicnet ubacio neke modele u ponudu.

4. Je l ima neko slucajno tesla 6.3? Koliko je trebalo da krene da crkava?

5. Imali moji u kući Teslu 6.1, 9 mjeseci mu je trebalo da crkne.

6. који андроид је еквивалент ајфону 6s плус?

7. Bač, ovo je u rangu toga:

Samsung S7 ili S7 Edge, LG G4, HTC 10, Sony Xperia Z5.

8. bolje uzmi iphone kvalitetniji je i ima bolji OS.kakav android jebeni, za android ima milion programa ali su skoro svi sranje + sto se puni virusima.vrv svaki android tel posle 3 god max pocinje da koci i baguje a to se na iphone ne desava.mada ne znam sta ce coveku tel od 500e jedino zbog kamere mozda a to sto se ljudi loze na okta kor i te gluposti ne shvatam, kao da rade paralelno u 3 prog istovremeno pa im treba jak procesor na tel ili zbog igrica, igranje igrica na tel..isuse.znam neke imaju tel od preko 300e a nemaju komp ili im je komp krsina.ako kupis tel od 500e onda za komp treba da das 800 min

9. е имам га и оћу да мењам глава за главу кад се вратим из кине зато питам јер ми је прекурчио

10. u godini izrade su ekvivalentni, ali cjenovno nisu, on bolje drži cijenu jer smo govna
    gledaj novije androide da mijenjaš za njega 1 za 1 jer kod nas ljudi svršavaju na ajfon i drži mu se cijena kao golfa dvojke u bosni

11. pa jbg kvalitet, bolja tehnologija..jedino sto iimaju dosadan dizajn

12. ma kakva tehnologija
    plagijatori bezobrazni

oni u 2017 uzbace nešto što je android imao 2014 i napišu senzacionalno novo i ljudi koji se ne razumiju u it svijet, ne prate dešavanja će reći wow, svaka čast
    pa sve do prošle godine im telefoni nisu bili vodonepropusni
    a recimo to android flegshipi uveliko koriste 5 godina
    ali pitaj iphone fanboja ko je prvi uveo to, oni će reći iphone, a ne android
    isto tako i sa punjenjem

13. no najveci problem kod nas je to sto odredjeni profili ljudi porede android od bredniranih marki tipa Samsung od 100 eura namjenjem za nizu klasu sa najnovijim ajfonom
    i kazu eto uporedi ova dva, bolji ajfon od samsunga ludilo haha

14. uglavnom, to je neprekidan rasprava, kao i za dosta stvari na netu
    real barsa
    gsw klivlend
    ajfon android
    pubg fortnite
    svabo japanac

15. Bolje Androide imamo u Srbiji

16. ako poredimo samo operativni sistem mislim da je ios bolji mnogo od androida, android samo ima vecu podrsku.isti slucaj kao win i mekintos.da win nema podrsku za programe i igrice ko sto ima ne bi ga koristio niko

17. Znas kako labo
    Da baba ima kurac bio bi deda.
    Hajde sad sta bi bilo kad bi bilo

18. Baba da ima kurac bila bi baba sa kurcom a ne deda.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.