Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
baba sa kurcem >> deda sa MacOS-om
а за које паре би мого да га продам као три месеца коришћеног?
с7 еџ кад би мого да узмем за њега то би било бомбона
шта ми можете рећи о самсунгу s8?
овде је 50 евра скупљи од овог смећа што носим ратмишљам да продам и додам тих педес евра па нек иде живот
Imam ja s8 već godinu dana, prezadovoljan.
Ne uzimaj plus, samo običan.
Definitivno veći skok sa 7 na 8 nego 8 na 9.
4k ekran jebe.
2к је екран ал може снимат 4к
реци ми греје ли се лудачки
Ne. Meni ne uopšte. Imao sam s5 pre i taj se grejao kao lud. Doduše, ja radim optimizaciju jednom nedeljno.
A visim na njemu danonoćno.
ајфон као рингла
говно које служи само да има на шта да се стави јабука за курчење
и пре него што сам га купио пљувао сам га сад ћу тек да га пљујем
Mislim da to nije toliko do marke koliko do starosti.
Ali da, jabuka su lopine žešće.
A bili su kul likovi.
какво је мишљење стручне јавности о вавеи П10? следује ме неки службени телефон, а будући да сам већ неколико година на вавеиу овај ми запао за око, иако ваљда има неки П20 ал' тај је баш скуп, превише
Dobar
Pa dokle Samsung i Golf jebemmumater vise?
Ne znam kako neko moze da ima bilo sta osim Ajfona
A da nije iz Kosjerica
Ne znam da l sam rekao al Xperia jebe
koje su prednosti telefona s integrisanom baterijom, sta to donosi telefonu osim da moras da izlomis sve da bi je izvadio ako se lepi
moze da bude manji/tanji