Iz Mladenovca je bio lik što je čekao ajfon da l 6 ili 7 kad je izlazio dva dana i noć ja mislim u Beogradu pisale novine o tome. Mislim da ga još drkaju za to i mislim da još nosi taj tel
E sad posto se ovde svi dosta bolje kuze u telefone od mene, sta se moze uzeti za okej kes a da je dobra kamera. Posto putujem za par dana pa ce trebati
Sad Rađard da vidi ovaj post zaplakao bi tiho
Šta je jebeni ok keš je l imaš para ko Bohor i Reme ili si neki Peri s platapus
Pa ne bih davao preko 40k za telefon. Verujem da to nije neki presran novac. To je jedino cimerka kada joj se digne kurac cimala ćala da još šalje za ajfon x.
Oblačematori, za te pare, Samsung S8 ili A9, ili Huawei P20. Ako ćeš dati toliko love za polovan, izbor se proširuje, ali raste rizik od kupovine mačka u vreći. Ako imaš još pitanja, pvt.
Imao drug doduse p20 lite pa sam i njega koristio jedno vreme. Ali sam najbolje slike dobijao sa go pro 5 i sa cimerkinim ajfom 8. One stvarno jebu. Tako da mi mozda neki polovan ajfon ne bi bio los. Mada ne znam koliko je to pametno.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Iz Mladenovca je bio lik što je čekao ajfon da l 6 ili 7 kad je izlazio dva dana i noć ja mislim u Beogradu pisale novine o tome. Mislim da ga još drkaju za to i mislim da još nosi taj tel
Ovaj nije zbog samog telefona, nego lešinari za sve što može džabe da dobije, učestvuje u svim nagradnim igrama, prejeziv lik
Aha, nisam te razume. Ovaj je bio u gasu ja prvi u Srbiji ja Ajfon itd
Jezivo mi je sto na keca mogu da se setim barem 5 likova iz svoje okoline koji odgovaraju ovom opisu xd
E sad posto se ovde svi dosta bolje kuze u telefone od mene, sta se moze uzeti za okej kes a da je dobra kamera. Posto putujem za par dana pa ce trebati
Sad Rađard da vidi ovaj post zaplakao bi tiho
Takvi kao ti su ubili Radjarda
Sad napise ma imam nekih tricavih 850 evra jel ima neka krsina za te pare ne razumem se
To bi bilo u pseto stilu
"Sta mogu da uzmem za ovih 500 evra u dzepu recite mi dok ih nisam nekom ciganu udelio da mi opere sajbu, brzo"
-Pseto
Ko ima najviše keša na sajtu?
Posle Paninara naravno drugo i treće mesto itd
Imaju oni moj kurac u ustima buahaha
Pa ne bih davao preko 40k za telefon. Verujem da to nije neki presran novac. To je jedino cimerka kada joj se digne kurac cimala ćala da još šalje za ajfon x.
Uzmi xiaomi neki
Jebenih 140 evra dao za redmi6, mislim nije problem, a posle vidim da je u Srbiji tipa 110
Oblačematori, za te pare, Samsung S8 ili A9, ili Huawei P20. Ako ćeš dati toliko love za polovan, izbor se proširuje, ali raste rizik od kupovine mačka u vreći. Ako imaš još pitanja, pvt.
Pocophone uzmi
Pocophone ili p20
Ali je p20 daleko.ljepsi
Imao drug doduse p20 lite pa sam i njega koristio jedno vreme. Ali sam najbolje slike dobijao sa go pro 5 i sa cimerkinim ajfom 8. One stvarno jebu. Tako da mi mozda neki polovan ajfon ne bi bio los. Mada ne znam koliko je to pametno.
Zmaju ti i tvoje pleme dok jebete koze na P20 pričate o iskustvima?
Hahah reci koja daun spika čak manje debilna od one sa ikonom