mobilni telefoni

1. Kontam da ispod kosmopolitine suknje samo prste pomolis da kucas po tastaturi, eventualno je ona malo vise zadigne da ti se lavez glasnije cuje, druuuuze.
    Koze su u cg. Mislim niko od tebe ne ocekuje nista, ali bar malo znanja geografije bi ucinilo vise ljudskim bicem. Kontam da teladima ko sto si ti ne daju licnu kartu, nego ti veterinar zakacio markicu za uvo hahaha

Pa ako ti je samo do kamere onda neki noviji ajfon.
    I 7 plus ima recimo isto dobru kameru.

2. Druuuze haha beži bre budalo zaostala daj neku prozivku koja nije iz 2011

3. taman da vas je sve potracao kosmopoliti i razmenjivali zajedno slike vase dece, smarate s tim istovetnim prozivkama, bukvalno od cega da se krije ispod suknje, od vaseg pronicljivog gneva sta, od fazon likovanja kako ste proterali kosmopolitu...
    kao kad prokazu vucica kao haha picko krijes se angeli merkel ispod suknje

4. Ne znam da l su pomenuti sa vukajlije ikoga ubili ili obavljali bilo kakve kriminalne radnje za života?

Za ovog drugog pomenutog se to zna.

Veoma loše upoređivanje.

Mislim jedno je što grupa nek je manjina nek je većina jebiga se buni protiv nekoga na jebenom sajtu koji jednostavno, ako nema drugog rešenja, možeš la-ga-no da pošalješ u kurac i da se na isti ne vraćaš i da ti u daljem životu sve ostane isto. A drugo je kad se opet nebitno da l je manjina ili većina buni protiv nekoga ko vodi državu i jebe svakog, pošto da, isto ko i za ovo prvo možeš ti da pošalješ državu u kurac i da odeš bilo gde drugde, ali nije to baš lako kao ovo prvo.

5. nije uporedjivanje tog tipa nego isti nivo impotentnog pacenistva, pametnjakovici tripuju se da jebu nekog i prodiru u neku srzh jer su provalili igru sakrivanja ispod suknje, kao hehe nas ne mozes da preveslas provalili smo sta radis

6. Znam te puško dok si pištolj bila XD

7. Бохор
    Druuuze haha beži bre budalo zaostala daj neku prozivku koja nije iz 2011

nisi ti za bolje, to je poenta. bio si nula 2011, a i danas si.

znas kako tomo, nije se niko trsio da je otjerao kosmopolitu, a i sama je otisla.

8. замисли још да носи шаоми

9. ja nosim nažalost, evo 10 dana... tastatura problem, ostalo ok

10. A ti si uticajan neki Vukajlijaš jeli prebitni ahahah
    Druže ti si jedna velika somina. Izvini ako sam te uvredio

11. TO MI JE I BILA NAMERA HA HA HA

12. Taman pohvalio Bohora da se dobro drži, al evo počeo i on da puca jbg.

13. Hvala Tilmo znači mi podrška
    Ne razume on ako ne ričeš izBosne je

14. ne mozes ti nikoga uvrjediti, za to si previse gnjata. niti ja tebe vrijedjam, jer sta god ja ili bilo ko drugi uradio ili rekao ne moze prevazici skrinsotove one i u ovom momentu svaki visecelijski organizam je iznad tebe hehe
    a mene zanima da li ti je ta veterinarska markica na tvom uvetu biometrijska? smijes li preko granice sa njom?

15. Pa realno ti si više vukao negativni publicitet (elokventan sam) zbog Kosmopolite i njenih nebuloza nego što si sam to zaslužio. Jesi se jedno vreme osilio sa onim "to ti je toliko dana druže" a mislim da si možda i koristio njen nalog, al to ne mogu da tvrdim.

I nije problem, možda i mi grešimo sa osudama, ali kad se otvorilo toliko tema gde je ona glavni akter, pa javi se i objasni svoju stranu priče

Al ironija je da sad kad je ona u blatu, zakopala se još više da je ne pronađu, a ti si taj koji joj čuva jarugu i trpi napade jbg.

16. Al ironija je da sad kad je ona u blatu, zakopala se još više da je ne pronađu, a ti si taj koji joj čuva jarugu i trpi napade jbg.

da bar to. ni rijec podrske joj nije uputio. ovako ni italija njemacku ne izdade 1943. znaci tuga.

17. pa rekao je da kad je bila ovde niko nije smeo da joj pisne kad ona seta forumom, a sad svi govore BABA

18. nisam skontao da li je bila poslije onih skrinsotova i kad je razmodovana.

19. On nije skontao jao ahhaha
    Nisi jer si glup ko kurac
    Ti si nalog zapamćen po tom što si išao sa teme na temu ko neki mali kolibri sa onim malim kljunićem i mlatarao krilcima sa spikom e Maestro okači sliku kurca e Maesteo kad će lajv hahah na kontu toga si živ to si ti druže ti radiš to

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.