mobilni telefoni

1. nenade ajde live, ae ae ae hahaha
    druuuze, kao sto rekoh; sta god da uradim ili bilo ko drugi one skrinsotove nece nikaaada baciti u sjenku hehe

NENAD
    -Pola ikonostas, pola kosmopolitina jagnjeca brigada.

2. Iphone X uzeo sam i prezadovoljan sam

3. Huawei mate 20 lite kakav je? Izadje mi nesto povoljno u paketu,a doslo vreme za obnovu ugovora

4. Imam huawei p20 lite, slicno je to valjda, zadovoljan skroz

5. Iphone X uzeo sam i prezadovoljan sam

Je l ti to Nixa poslao preko magicne kutije?

6. Maestro, iskreno se nadam da si uzeo Space Grey. Ako nešto bude nejasno oko upotrebe desetke, javi u pvt.

7. Inače uzimam sutra H P20, pa se nadam da će biti okej sve

8. Je l ti to Ming poslao brodom?

9. Space Grey je boja. Pa nema nista nejasno za sada, ali ako ima neki hidden feature za koji ne znam ili ako imas neke hints & tips, pricaj

10. Ali lik koji pokusava da me mockuje za iphone X, i u sledecem postu napise

Inače uzimam sutra H P20, pa se nadam da će biti okej sve

aplauz

11. jebiga buraz ne drzimo svi bikove, pa da nakon što nas Matijević isplati ulažemo u tehniku

12. Ehh kamo lepe sreće da sam stočar

13. Huawei flagship modeli bukvalno nemaju premca, Mate 20 Pro, Mate 20 X i P 30 Pro, ako nisi instagramuša ili averedž vozač Pasata pa da se kuneš u iPhone.

Čeka se i novi Google Pixel. To je mnogo dobra priča takodje.

14. Ma zajebavam se Maestro. Ali meni je baš bacanje para da neko uzme Ajfon X. Mislim kupio je cimerki ćale, pa sam malo čeprkao po njemu, kad već nisam po ćeri.

15. Koliko miliona maraka će koštati novi Pixel?

16. Pixel 4 izlazi u oktobru, oko 800 funti, skoro 1000 €.

17. Nikako ne bih dao 40k za nokiu

18. Jebem ga. Estetski mi je jako lep.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.