mobilni telefoni

1. Mesindžer je 150 looool

2. Ja instalirao onaj FB Lite. Mozes preko njega i poruke da saljes, kao nekad sto je moglo. A malo memorije zauzima.

A imam memorije al mrzim sto ucenjuju da moras da imas i fb aplikaciju plus mesindžer.

3. Kakvi lopovi jebeni. Da imaš osnovno na telefonu treba ti telefon da krca jeri prave aplikacije da ti jedu ram kapiram u saradnji rade sa kompanijama.
    Posle kupi Lumiu vele, pa kako jebate Bog

4. ĐE VAM JE MEMORIJA SIROTINJO

5. Imam memorije jbg al se čudim čudom

6. Ja instalirao onaj FB Lite. Mozes preko njega i poruke da saljes, kao nekad sto je moglo. A malo memorije zauzima.

Isto i ja. FB plus Mesindžer obrste bateriju, a ovo malo mesta zauzima i malo struje troši.

7. Da vam rečem samo da ne skidate ni u ludilu onu aplikaciju Onavo extend što bi trebalo kompresuje i štedi internet, kao nijednu app sa sličnom pričom. Papani. Ja pročitao na nekom portalu, pomislih da je dobra stvar, i ko crna ovca skinem i kao dobro , to je to, do jaja,biće neta do kraja meseca. Pogledam na kraju meseca ono da vidim gde je otišlo najviše interneta, i kao po običaju, prvi je fb koji jede i internet i bateriju a na drugom mestu jebeni Onavo koji mi je pojeo oko 389 megabajta. Gde je ošo net, boktepita.

FB Lite je ok i stvarno deluje

8. dva obrenovčana imaju m4 aqua, slučajnost ne bi reko xdddd

9. dva obrenovčana imaju m4 aqua, slučajnost ne bi reko xdddd

Ko se o vruće mleko oprži, kasnije i u 'ladan jogurt duva

10. U Srbiji imamo boljih telefona od Z2

11. pazario neki dan lg k8
    nek stoji. leba ne traži

12. Sta moz da bude, odjednom mi sve sa kartice u telefonu prebaceno na internu memoriju, i ne moze da se prebaci na karticu, kao ima je a nije u funkciji, pise all card free? Kako da resim ovu muku?

13. Kakav je K8?

Solidan za te novce. Srednja klas. Fin telefon. Začuđujuće brz.
    još android 6.0

14. murbi, format kartice, restart telefona i probaj onda prebaciti podatke na nju.

15. dragi prijatelji, imam nevidjen problem:
    kad ukljucim prenos podataka gore na vrhu ekrana ne pojavljuje se tri ge ili ono veliko E koji indiciraju da internet radi kako resiti govno

16. pored toga sto mi ne pokazuje da imam internet naravno i nemam internet

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.