Kakvi lopovi jebeni. Da imaš osnovno na telefonu treba ti telefon da krca jeri prave aplikacije da ti jedu ram kapiram u saradnji rade sa kompanijama.
Posle kupi Lumiu vele, pa kako jebate Bog
Da vam rečem samo da ne skidate ni u ludilu onu aplikaciju Onavo extend što bi trebalo kompresuje i štedi internet, kao nijednu app sa sličnom pričom. Papani. Ja pročitao na nekom portalu, pomislih da je dobra stvar, i ko crna ovca skinem i kao dobro , to je to, do jaja,biće neta do kraja meseca. Pogledam na kraju meseca ono da vidim gde je otišlo najviše interneta, i kao po običaju, prvi je fb koji jede i internet i bateriju a na drugom mestu jebeni Onavo koji mi je pojeo oko 389 megabajta. Gde je ošo net, boktepita.
Sta moz da bude, odjednom mi sve sa kartice u telefonu prebaceno na internu memoriju, i ne moze da se prebaci na karticu, kao ima je a nije u funkciji, pise all card free? Kako da resim ovu muku?
dragi prijatelji, imam nevidjen problem:
kad ukljucim prenos podataka gore na vrhu ekrana ne pojavljuje se tri ge ili ono veliko E koji indiciraju da internet radi kako resiti govno
Mesindžer je 150 looool
Ja instalirao onaj FB Lite. Mozes preko njega i poruke da saljes, kao nekad sto je moglo. A malo memorije zauzima.
A imam memorije al mrzim sto ucenjuju da moras da imas i fb aplikaciju plus mesindžer.
Kakvi lopovi jebeni. Da imaš osnovno na telefonu treba ti telefon da krca jeri prave aplikacije da ti jedu ram kapiram u saradnji rade sa kompanijama.
Posle kupi Lumiu vele, pa kako jebate Bog
ĐE VAM JE MEMORIJA SIROTINJO
Imam memorije jbg al se čudim čudom
Isto i ja. FB plus Mesindžer obrste bateriju, a ovo malo mesta zauzima i malo struje troši.
Da vam rečem samo da ne skidate ni u ludilu onu aplikaciju Onavo extend što bi trebalo kompresuje i štedi internet, kao nijednu app sa sličnom pričom. Papani. Ja pročitao na nekom portalu, pomislih da je dobra stvar, i ko crna ovca skinem i kao dobro , to je to, do jaja,biće neta do kraja meseca. Pogledam na kraju meseca ono da vidim gde je otišlo najviše interneta, i kao po običaju, prvi je fb koji jede i internet i bateriju a na drugom mestu jebeni Onavo koji mi je pojeo oko 389 megabajta. Gde je ošo net, boktepita.
FB Lite je ok i stvarno deluje
dva obrenovčana imaju m4 aqua, slučajnost ne bi reko xdddd
Hahaha
Ko se o vruće mleko oprži, kasnije i u 'ladan jogurt duva
Z2, odličan je
Opširniji budi? XD
U Srbiji imamo boljih telefona od Z2
pazario neki dan lg k8
nek stoji. leba ne traži
Kakav je K8?
Sta moz da bude, odjednom mi sve sa kartice u telefonu prebaceno na internu memoriju, i ne moze da se prebaci na karticu, kao ima je a nije u funkciji, pise all card free? Kako da resim ovu muku?
Solidan za te novce. Srednja klas. Fin telefon. Začuđujuće brz.
još android 6.0
murbi, format kartice, restart telefona i probaj onda prebaciti podatke na nju.
dragi prijatelji, imam nevidjen problem:
kad ukljucim prenos podataka gore na vrhu ekrana ne pojavljuje se tri ge ili ono veliko E koji indiciraju da internet radi kako resiti govno
pored toga sto mi ne pokazuje da imam internet naravno i nemam internet