a boli me kurac bas sta ce da mi stoji gore tacno
Pa ugasi prenos podataka kad svučeš ekran dole il u podešavanjima, može da skine kredita ako si pripejd, al ako ne surfuješ skine siću neku mžd i ne primetiš
prosečna srbenda: da li imate sim karticu u telefonu??
Treba da podesiš APN (Access Point Names). Nazovi operatera i on će ti objasniti. I da staviš da preferiraš 3g mrežu u odnosu na 2g.
Tačno. Neka ti operater objasni podešavanja, to služi za hvatanje interneta kad nisi u dometu Wi-Fi signala. Javi nam ća si napravija.
kako da ga nazovem
msm koji je njegov broj jel to ono 777 za mts pa me preusmere
može i preko *100# ako si mts samo nađi dodatna podešavanja il tako nešto, provalićeš već
meni je pod usluge pa podešavanje telefona, stigne ti sms sa tim podešavanjima
http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/telefoni/kako-podesiti-parametre-za-mobilni-internet-mts-mreza_29344.html druže ovo je rešenje tvojih problema
ručno jelte
clanak Ručno podešavanje iPhone 5 telefona (iOS7) je bio od koristi, internet je proradio. hvala vlasniku pametnitelefoni.com
putinka se smuvala sa mirkom sijanom
hasdhjsadhasdghasdghasdghasd
Voliš cigane? ;)
o pa gde si ti? ;)
Da li je neko imao iskustva sa "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" vezanim za LG telefon i Snapdragon i njegovo brikovanje?
Ne izmišljaj marke telefona ok?
:DDD
Jao brate bolje cigare imamo nego u Grčkoj oca mi Mater im jebem sakatu
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
a boli me kurac bas sta ce da mi stoji gore tacno
Pa ugasi prenos podataka kad svučeš ekran dole il u podešavanjima, može da skine kredita ako si pripejd, al ako ne surfuješ skine siću neku mžd i ne primetiš
prosečna srbenda: da li imate sim karticu u telefonu??
Treba da podesiš APN (Access Point Names). Nazovi operatera i on će ti objasniti.
I da staviš da preferiraš 3g mrežu u odnosu na 2g.
Tačno. Neka ti operater objasni podešavanja, to služi za hvatanje interneta kad nisi u dometu Wi-Fi signala. Javi nam ća si napravija.
kako da ga nazovem
msm koji je njegov broj jel to ono 777 za mts pa me preusmere
može i preko *100# ako si mts samo nađi dodatna podešavanja il tako nešto, provalićeš već
meni je pod usluge pa podešavanje telefona, stigne ti sms sa tim podešavanjima
http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/telefoni/kako-podesiti-parametre-za-mobilni-internet-mts-mreza_29344.html
druže ovo je rešenje tvojih problema
ručno jelte
clanak Ručno podešavanje iPhone 5 telefona (iOS7) je bio od koristi, internet je proradio. hvala vlasniku pametnitelefoni.com
putinka se smuvala sa mirkom sijanom
hasdhjsadhasdghasdghasdghasd
Voliš cigane? ;)
o pa gde si ti? ;)
Da li je neko imao iskustva sa "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" vezanim za LG telefon i Snapdragon i njegovo brikovanje?
Ne izmišljaj marke telefona ok?
:DDD
Jao brate bolje cigare imamo nego u Grčkoj oca mi
Mater im jebem sakatu