mobilni telefoni

1. Ledeni, zamjena baterije košta 40-50 €.

2. 4000×3000 - 12 megapiksela

6000x4000 - 24 megapiksela

e jebalo majku koja razlika

Samo dupla, tj 12.000.000 piksela. Nije strašno

3. Ledeni prestani da pišeš po forumu hvala.

4. Nadam se da ovi nubovi sa lg g flex izjem flips lenovo simbijan lumija telefonima se ne uzimaju u razmatranje kad kažem da LGG5premijum+7cm jebe mlade mame.

5. Bice 30e s tim sto moram da cekam pa cu narednih dana imati fiksni smartfon.
    E da... u trenutku kupovine, 'nači januar prosle god flex 2 > telefon od 400e poyy.

6. Ledeni
    Lg g flex 2 bootloop

Otprilike 20 minuta posla sa sve skidanjem fajlova.

Zamjena baterije je otprilike 10 minuta posla sa sve dobar dan, izvolite. Pod uslovom da imaš drugu bateriju, ako nemaš onda čekaš dok dođe.

7. Борко

Samo dupla, tj 12.000.000 piksela. Nije strašno

odgovor sam napisao upravo za vas nubare što galamite da IMA DUPLO VIŠE MEGAPIKSELA - MORA DA JE DUPLO BOLJE, nenubare gledaju rezoluciju u levoj koloni i sve im je jasno

8. mnogo se praviš pametan za nekog ko ispaljuje ljude za pivo

9. i ponovo sam nepoželjan na temi...

ukloniću se sam...

10. Čekaj, stani, kakve sad kolone?

11. pa ovo što si citirao, leva kolona su rezolucije, desna kolona je broj megapiksela koji odgovara toj rezoluciji

12. Mesje Ražar, ne idite s teme, SVP.

13. svaki put kad ostavim neki komentar ko ovaj iznad za megapiksele, kurac mi se smanji za jedan centimetar

14. doduše, nije da mi to pravi neki problem

15. još dva komentara i jednocifren sam

16. https://i.ytimg.com/vi/Ve7UVWK7Psc/hqdefault.jpg

Otkad LG5 opet ima u mog unuka je 'vaka kurčina.

Kosmodisk baka 2017

17. iskreno, nikad nisam mogao da razumem ljude koji imaju pare a nose bilo sta osim ajfona, eventualno neki samsung najnoviji, i voze bilo sta osim vw, bmw, audija, mecke (porse i ferari ne ubrajam jer ovo je srbija)

18. Neki od nas nemamo osnovnu završenu numem ti ja s taj ajfon

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.