Ples

1. Polagala sam ova prva dva nivoa.Ne znam,tak' je propisano,ali to je samo da se vidi da si naučio osnovne pokrete,korake..ako plešeš sa instruktorkom-još bolje.
    Prvo polaganje je bilo u sali SKC-a,januara,a drugo u Šumicama,u junu.

Malo ti pažnju odvlače sudije koje idu okolo i ocenjuju(jer nosiš broj na leđima),ali kad krene mjuza-sve nestane! :))

Kotizacija je bila 1000 din,mislim.

2. Па шта знам, нисам размишљао о томе... Прошлог пролећа је био неки танго фестивал у пристаништу, па сам гледао како матори тангероси причају о плесу и тако ме је то заинтересовало, иначе су мени причали да се опроба одавно и тако ја решим, међутим било је лето на дохват руке и нисам хтео да почињем. Тад нисам имао појма да се плесови деле на стандардне и латино, ништа, као и да је аргентински практично посебна категорија а он ми је био циљ. Ипак решим да научим ове, па ћу још видети...
    :)))

3. Pa naravno.Nisam ni ja imala blage veze o tome,sve se to u hodu,pardon,plesu nauči. :))
    Nas su učili instruktori iz plesnog studija "Lord"-stvarno smo bili oduševljeni.

Sve smo po malo radili,ali je najvažnije da uživaš.Totalno se razlikuju osnovni,bazični koraci od neke koreografije za takmičenja.Ti možeš da naučiš osnovno,posle samo nadograđuješ.Ima toliko klipova na Jutjubu za vežbati..ihahaj! :))

4. možda je neko već pitao.. ali koliko u proseku košta jedan kurs i koliko traje?

5. Kris,mi smo plaćali hiljadu dinara mesečno za 4 časa,nedeljom.
    Polaganje po nekim nivoima znanja je na šest meseci,ko želi da polaže.
    A ti možeš da ideš na tečaj koliko ti duša želi,dok te ne izbace odande! :))

6. a želim biti kamiondžija sa "diplomom" plesač'ce xD

7. Иако је упис сталан, нове групе почињу септембра и фебруара, тако да је рецимо ниво као семестар, два часа недељно.

8. У фул опреми :))) а теби је инструктор био партер на полагању или?

9. Na drugom polaganju mi je partner bio instruktor,a na prvom moja jača polovina :))

Sad ću da izbrišem.

10. Фино... :)))
    Занимљив је то трип, због музике нарочито, раније кад сам слуаш музику, нисам на исти начин обраћао пажњу на ритам. Чак и и што се навијачких песама тиче :)))

11. Plesni par iz B.Crkve na državnom prvenstvu u plesu (standard) osvojio treće mesto!
    Bravo i čestitam im!!!! :))

http://www.mypartyplanner.com/common/d_images/products/00/00/67/image_26501.jpg

12. http://www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc Krenuo sam u plesnu školu kao klinac ali sam se vrlo brzo zainteresovao za treniranje karatea i košarke, tako da sam nažalost batalio. Krećem od jeseni kada prodju svi muički dogadjaji i budem imao keša, na tango naravno.

13. ja plesem samo kad sam pijan, a volio bih i trijezan ponekad, ali tada ne umijem

14. Плес је кул. Кул је и када човек уме да плеше. Ја не умем. И не занима ме.

15. Šteta što te ne zanima :)

Osetiš se življi nego što jesi dok plešeš :)

16. Верујем. :)
    Али, ипак, није то pour moi. :)

17. Ja plešem. Plešem tango. I pri tom smrdim. Tango bez smrada nije tango.

Plešem tango samo kada hoću neku ribu samo za sebe.

Obavezno prebacim kobaju na lijevu stranu, neki me trip ufati ako je na desno.

18. E,Skočimišu,mora i kosa da ti bude masna,ne samo da smrdiš :))

Ti obeznaniš partnerku mirisom,pa je onda vitlaš kako hoćeš? :)))

Zar nije lepše da se oznojiš tokom plesa,a ne da sa "već priremljenim vonjem" stupiš na podijum? :)))

@menijesamodosadno-i ja sam mislila da imam dve leve,kad ono-plesala ja k'o vatra živa kad te opčini ritam,muzika,i spoj sa partner(K)om :))
    Doduše,meni je muž bio partner,pa sam mogla da se vrtim kako 'oću,a da mi ne bude neprijatno.. :))

19. Neeee, gaučosi su izmislili tango... Zato žemska, kada je mudonja nagne nazad i prevuče nalijevo ili nadesno, zabaci glavu što više može, jer su gaučosi nevjerovatno smrdili na goveda, konje i magarce.... Al' su najbolje igrali i imali su najveća muda.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.